SHOPPEN: Wat is jouw kledingstijl in de herfst? en KORTINGSCODE!
21 nov 2018 Beauty Mama 3

SHOPPEN: Wat is jouw kledingstijl in de herfst? en KORTINGSCODE!

Met pijn in mijn hart heb ik een aantal weken geleden al mijn leuke zomer jurkjes en rokjes naar zolder gebracht. Mijn favoriete seizoen de zomer is voorbij en dat betekent dat er weer een hele kledingkast gevuld kan worden met nieuwe kleding!

Jurkjes en Rokjes

Ik ben heel erg van de jurkjes en rokjes. Gelukkig heb ik nog aardig wat over van vorig jaar. Maar er kan nog genoeg bij haha ;). Ik vind het dan ook super leuk om nu en dan weer wat nieuws aan te schaffen. Er is zo veel leuks verkrijgbaar! Wat betreft mijn stijl voor de herfst wissel ik heel erg af met kleding. Ik houd heel erg van een lekkere dikke oversized trui, maar ik word ook heel dolgelukkig van leuke jurkjes.

Vrolijke kleuren voor de herfst

Ik mocht van OTTO leuke kleding uitzoeken uit hun webshop. Nadat ik even op de website had rondgekeken kwam ik al heel snel op de pagina met allemaal leuke jurken. Wat ik zelf altijd heel tof vind is om juist tijdens de donkere koude dagen, hele felle kleuren (zoals rood en geel) te dragen in kleding. Ik was ook echt gelijk verliefd op dit Only jurkje! In eerste instantie dacht ik dat het een vrij dun jurkje zou zijn, maar dit valt heel erg mee. Wanneer je er net als ik op de foto een panty onder draagt dan kan het prima voor de herfst. En wanneer je het koud hebt kan je er altijd nog een lekker dik vest over dragen of een blazer!

Kleding otto

Combineren van jurkjes

Op de foto’s heb ik het jurkje heel simpel gecombineerd met een panty en pumps. Maar het kan ook heel gemakkelijk met een zwarte panty en leuke laarzen. Zeker wanneer het kouder wordt, is dit denk ik wel aan te raden omdat het dan net wat warmer is. Zo kan je dit jurkje ook zeker nog de winter door dragen!

Zoals ik bovenstaand al vertelde mocht ik het jurkje uitkiezen bij OTTO. Naast dit jurkje bestelde ik nog een jurkje met panterprint (met een perfecte pasvorm!) en een leren broek en een lekkere gele trui. Op Instagram plaatste ik al het een en ander en ik kreeg ontzettend veel vragen over de broek en trui! Ik vond dat wel grappig om terug te lezen, omdat ik zelf altijd denk dat dit soort combi’s niet super bijzonder zijn.

OTTO

De webshop OTTO ken ik zelf nog van vroeger als ik wel eens kleding online kocht. Ik weet nog wel dat het allemaal net begon om online te shoppen en OTTO was een van de websites die ik daarvan kende. Inmiddels gaat OTTO dus al heel wat jaren mee. Het leuke vind ik dat er zo veel te verkrijgen is en dat de merken heel divers zijn. Het merk Only bijvoorbeeld is super betaalbaar, maar ook Levi’s en Converse zijn goed vertegenwoordigd. Oh en voor de mama’s onder ons: ook Noppies is verkrijgbaar bij deze webshop! Zo kan je zowel voor jezelf als voor je kindje of kindjes shoppen.

OTTO Outfit

Black Friday

Speciaal voor Black Friday mag ik met jullie een te gekke kortingscode delen, hoe leuk! Zo kan jij zelf ook dit leuke jurkje, of iets anders, shoppen. Ik zal vandaag nog even in mijn insta story’s een linkje delen naar het jurkje. De kortingscode is SASKIA20 en hiermee krijg je van 19 tot en met 25 november 2018 20% korting via de volgende link: OTTO.

Wat vinden jullie van deze outfit? En zijn jullie ook zo gek op jurkjes? Ik ben ook heel erg benieuwd of jullie gebruik maken van Black Friday!

Dit artikel betreft een samenwerking. Dankjewel dat je het hebt gelezen, hierdoor kan Twinkelbella blijven bestaan

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.