Ruimte voor ontdekking in de relatie
6 nov 2022 Lifestyle 0

Ruimte voor ontdekking in de relatie

Of je nu jaren of nog maar een paar weken samen bent, er is altijd ruimte voor ontdekking in je relatie. Dat maakt je relatie juiste elke keer weer spannend en vernieuwend. Natuurlijk raak je aan elkaar gewend, maar juist het ontdekken van nieuwe dingen of herontdekken van oude passies of interesses kan jullie relatie nog sterker maken. Hieronder vind je een paar manieren waarop je dit samen kan proberen.

Vertel eens

Het begint ’s avonds weer steeds vroeger koud en donker te worden. De perfecte gelegenheid dus om met z’n tweeën met een glas wijn of een kop thee de kaarsen aan te steken en lekker te praten over van alles en nog wat. Een keer praten over iets anders dan normaal? Probeer dan eens een kletspot (een pot met kaarten waarop originele vragen en gespreksonderwerpen staan), of een app met ‘doen, durf of de waarheid’ vragen. Zo kom je met vragen, dilemma’s en gespreksstof die nog niet eerder op tafel kwamen en leer je elkaar nog beter kennen.

Foto’s

Neem samen foto’s van elkaar, geef elkaar aanwijzingen over hoe je op de foto wil poseren en hoe je wil dat je partner op de foto poseert. Laat elkaar dan achteraf zien welke foto’s je van jezelf en je partner het mooiste vindt en waarom. Laat je partner dit ook doen en misschien leer je de kleine dingen die je partner doet verder waarderen. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop ze lachen of de schouders onbewust optrekken. Natuurlijk kan je dit ook doen met al eerder genomen foto’s. Misschien dat je jezelf zo nog beter leert kennen door de ogen van je partner.

Toevoegingen in bed

Seks is ontzettend belangrijk voor je relatie. Het spannend en verrassend houden is vaak de uitdaging voor koppels die al een tijdje samen zijn. Maar hoe pak je dat op de juiste manier aan? Vandaag de dag kan je veel inspiratie opdoen via een online sexshop zonder de deur uit te hoeven. Zo kan je rustig de tijd nemen om samen met je partner te kijken wat voor jullie een goede toevoeging kan zijn in de slaapkamer. Geen idee wat wel of niet voor jullie kan werken? Dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een erotische adventskalender. Zo kan je samen met je partner verschillende, maar niet te gevorderde, extra’s in bed uitproberen om te kijken wat er voor jullie een extra genot is en wat misschien leuk was voor een keer. Van massages en rozenblaadjes tot blinddoeken en vibraties, een adventskalender kan jullie helpen elkaar en jezelf nog verder te ontdekken.

Hopelijk heb jij iets aan deze tips!

Dit artikel is een samenwerking

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.