Review: Robijn Home Geurstokjes (+handige tip!)
12 mei 2018 Lifestyle Mama 6

Review: Robijn Home Geurstokjes (+handige tip!)

Ik weet vrijwel zeker dat ik niet de enige ben wanneer ik zeg dat ik gek ben op de Zwitsal geur. Alhoewel ik vrijwel geen verzorgingsproducten van dit merk voor de kinderen gebruik, zou ik het liefste deze geur de hele dag ruiken. En goed nieuws: dit kan nu ook! Robijn heeft een mooi nieuw product, namelijk de Robijn Home geurstokjes welke onder andere verkrijgbaar zijn in de Zwitsal geur!

Nadat ik de reclame zag, was ik dus in geen andere geur meer geïnteresseerd dan in die van Zwitsal. Ik heb het dus nog even moeten opzoeken, maar de stokjes zijn ook nog in in de geuren Pink Sensation en Morgenfris verkrijgbaar. Ik kocht de stokjes voor € 4,99 bij het Kruidvat. De normale verkoopsprijs is € 9,99.

Zwitsal geurstokjes

En is het wat? Ik weet nog zo goed de klachten die ik las via de Facebookpagina van Robijn na de lancering van de wasmiddel en wasverzachter. Mensen vonden de geur niet aanwezig (en dit was ook zo) en waren teleurgesteld. Ik was dan ook heel erg benieuwd hoe dit met deze stokjes zou zijn. Wat ik direct kan vertellen: het duurt even voordat de geur aanwezig is, maar na een aantal uren verspreidt de geur zich. Oh en ik vind het zo lekker! Trouwens, de veiligheidsplug vind ik niet heel gemakkelijk te verwijderen, alleen kan dit natuurlijk ook zo zijn omdat ik hierin niet zo handig ben 😉

Lees ook: Zwitsal Geurbuiltjes

Tip!

Het kan aan mij liggen, alleen de vormgeving vind ik wel ietswat saai: het is gewoon een flesje. Maar aan de andere kant: deze flesjes kan je makkelijk hergebruiken als vaasje! #tipvanflip Ik vind dit soort kleine flesjes altijd super leuk om verschillende bloemetjes in te zetten.

Wat mij betreft dus zeker een aanrader wanneer je net als ik heel erg houdt van de Zwitsal geur! Oh en nog een tip: wanneer je vandaag (12 mei 2018) nog naar het Kruidvat gaat, geldt de aanbieding van € 4,99 nog!

Heb jij de geurstokjes al geprobeerd, en wat vind jij?

Reacties

 • Jouvence

  Deze lijken me heerlijk! Liefde voor Zwitsal.

 • Iris

  Wat fijn! Het is dat ik nu hele fijne geurstokjes van Rituals heb die de ruimte goed vullen, anders had ik zeker voor deze stokjes gekozen. Zwitsal is echt heerlijk.

 • Tamara Bouchard

  Hier in BE niet te vinden !!

  • Hanne

   In de AH zijn ze te koop! (in BE)

  • Tania

   @Tamara toch wel hoor ik heb ze in mei in Kruidvat in België gekocht er stonden er 12 en heb er meteen 9 gekocht , sindsdien wil ik geen andere geurstokjes meer in huis 🙂

   • Huguette

    Ik heb die ook in het Kruidvat gekocht (2 stuks). Jammer dat ik er niet meer meegenomen heb. Zal eens moeten informeren of die nog te verkrijgen zijn. Zalige geur, morgenfris van Robijn.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv