Review: Anita Maternity lijn, Babybelt en Seamless set
22 feb 2019 Mama Zwangerschap 0

Review: Anita Maternity lijn, Babybelt en Seamless set

Onlangs plaatste ik op Facebook een bericht wie voor mij de producten van de Anita Maternity lijn wilde testen. Ik kreeg een aantal hele leuke reacties en koos iemand uit. Inmiddels heeft Naomi (30 weken zwanger) de producten goed kunnen testen en schreef zij haar uitgebreide review. 

Review Anita Maternity Lijn

Voor het ontvangen van het pakketje van Anita, de Maternity lijn, beeldde ik mijzelf in wat ik kon verwachten. Ik heb nog nooit eerder een naadloze bh gehad en ben erg benieuwd of deze dan wel genoeg ondersteuning zou geven. Vooral omdat mijn borsten tijdens de zwangerschap toch echt wel wat maatjes zijn gegroeid, en daardoor zwaarder zijn dan normaal. Naadloze slips ben ik wel mee bekend. Deze zitten tijdens de zwangerschap enorm fijn omdat ze geen afdruk geven op de buik dus ik ben benieuwd of dat bij dit model ook het geval is. Aangezien positie lingerie vaak saai is, verwachtte ik qua uiterlijk een egale witte of zwarte kleur.

De babybelt echter vond ik lastig in te schatten. Deze heb ik bij mijn vorige 2 zwangerschappen niet gebruikt en ik dacht dat dit nu eigenlijk ook niet nodig zou zijn. Ik kon niet zo goed bedenken hoe dit zou ondersteunen, en het leek mij niet lekker zitten op de buik. Toen het pakketje eenmaal binnen was werd ik positief verrast. Niks saai of egaal, gewoon een leuk stipje erop en ook de verpakking spreekt mij wel aan. Het oogt hip, vrouwelijk en nodigt uit! Op de verpakking van de babybelt staat een tabel waarop je kunt zien welke kledingmaat op de babybelt aansluit. De verpakkingen van de slip en bustier zijn gelijk, op de achterkant staan de verschillende producten die zij in hun assortiment hebben.

anita seamless set

anita seamless

Ervaring Babybelt

Als eerste heb ik de babybelt getest. Ik merkte meteen dat ik deze ontzettend fijn vond zitten. Wow, wat is dat een enorm verschil, en wat heb ik dit eigenlijk gemist. Zonder merk ik namelijk enorm dat mijn buik hangt en dit voelt vaak zwaar aan. Met de Babybelt voelt dit echt als een verademing. Je buik word door de belt gedragen en zodra ik hem weer afdoe merk ik dan ook meteen het verschil in ondersteuning. In tegenstelling tot wat ik verwachtte voelt de belt juist fijn aan op de buik en geeft dit rond de onderkant van mijn buik totaal geen irritatie. Omdat je hem zelf kunt verstellen middels klittenband zit hij niet te strak en gaat hij makkelijk aan en uit. Wel vind ik hem soms wat snijden aan de bovenkant, ik heb vaak last van harde buiken en dan kan ik er niets op verdragen, dus doe ik hem dan boven mijn topje aan. Dit geeft gelukkig hetzelfde effect in ondersteuning.

Ervaring Seamless set

Dan de lingerie. Wat mij direct opvalt is dat het inderdaad compleet naadloos en rekbaar is. De stof voelt zacht aan en heerlijk op de huid. De pasvorm van de slip is goed en het motiefje oogt leuk. Het strikje maakt het voor mij helemaal af en geeft een extra vrouwelijke touch aan het geheel. Ook de bustier zit lekker. Hij snijdt inderdaad nergens in de huid en voelt zacht aan. Het middenstuk heeft een leuke speelse afwerking. De bandjes zijn wel vrij breed dus dit valt niet echt aan te raden onder een topje. Het geeft voldoende steun aan mijn borsten en houdt alles goed op z’n plaats. Ik vind de lingerie van deze lijn van Anita een aanrader, mijn grootste verrassing was echter de Babybelt. Deze zou elke zwangere vrouw eigenlijk moeten hebben!

Ken jij de Babybelt al?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv