Raar speelgoed (waar doet dit je aan denken?)
10 jan 2018 Lifestyle 9

Raar speelgoed (waar doet dit je aan denken?)

Zo. Even getwijfeld om dit online te laten komen. Alles wat ik op mijn blog publiceer is toch altijd redelijk netjes. Alleen heb ik zo’n ontzettende lol gehad om bepaald speelgoed hier in huis dat ik het toch maar deel. Gewoon omdat het grappig is. Én omdat het moet kunnen. 

Het begon met een paar sloffen die een vriendin van mij onlangs kocht voor Sophia, en voor haar eigen dochter. Mooie roze sloffen met flamingo’s. Vincent opperde al heel voorzichtig dat die sloffen vanuit een bepaald zicht toch op iets heel anders leken dan op flamingo’s. Ik lachte dit een beetje weg totdat diezelfde vriendin het ook heel voorzichtig vertelde dat die sloffen haar af en toe aan iets heel anders deden denken.

Banaan of wat anders?

En alhoewel ik speelgoed dus helemaal niet met dit soort zaken wil associëren kon ik er met het speelgoed zoals afgebeeld in de hoofdafbeelding niet echt omheen (of het moet aan mij liggen dat kan ook). Want tjah, wanneer ik dit zo zie denk ik toch niet gelijk aan een banaan. Wat kinderen overigens gelukkig wel denken. Stiekem vraag ik mij dan ook wel af of de makers dan niet hun twijfels hadden toen ze dit zo zagen. Wat dit speelgoed overigens wel is, dat is mij ook niet helemaal duidelijk. Zelf denk ik een banaan haha, maar hier heb ik dus ook regelmatig discussies over. Mocht je nog even heel flauw willen lachen om raar en ongepast speelgoed, check dan even de volgende link: Ongepast speelgoed.

Tjah, ik hoop trouwens dat jullie de humor hier ook van kunnen inzien (want het is gewoon grappig) en mij nu niet opeens heel raar gaan vinden haha. Maar goed, moraal van dit verhaal: ben ik de enige die weleens bij speelgoed aan iets heel anders moet denken of hebben jullie dit ook weleens gehad. Ik ben benieuwd! Oh en houd het netjes alsjeblieft 😉

Reacties

 • Tamara TS

  Whahaha, ik zit hier veel te hard om te lachen. Vooral die Tarzan is speciaal. 😂 Ik heb het ook wel vaker.
  Onlangs geplaatst door Tamara TS: Unboxing | Styletone Box December ’17 & Happy Socks

 • Wendy

  Haha wij hebben de hoofdafbeelding ook thuis en zie er inderdaad ook iets anders in 😂. Volgens mij moet het uiteindelijk een croissant voorstellen.

 • Karin

  Haha moet kunnen toch! En denk dat iedereen dat wel eens heeft, wij in ieder geval wel. Net als de teksten in sommige kinderseries. Ach, als we daar al geen grappen meer over mogen maken 😉
  Onlangs geplaatst door Karin: Snack Tag: zwanger en never not eating!

 • Gerie

  Haha! Heel herkenbaar en moet zeker kunnen 😉 Wij zijn hier in het bezit van een prei van stof (onderdeel van een groentemandje van de Ikea). En die doet toch echt aan iets anders denken. Mijn dochtertje kreeg die voor haar verjaardag. Wij hebben er de hele dag lol om met het bezoek. Sommige vrienden vroegen zelfs of wij er ook batterijen bij hadden gegeven 😂

 • Kelly

  Ach een beetje humor moet kunnen hoor! Ik hou er in ieder geval wel van 🙄 We zijn echt niet de enigen die er iets ‘anders’ in zien hahaha

 • Felicia

  ik herken het wel hier kregen de kinderen ooit speelgoed iets van speelgoed nou je zou het niet geloven het leek op iets wat ik hier niet kan plaatsen maar echt zo genant ik werd er echt ongemakkelijk bij
  ongelofelijk mijn man en ik keken elkaar verbaasd aan haha . ik heb het later onopgemerkt door de kinderen weggegooit .

 • Demi

  Om over kinderseries en liedjes nog maar te zwijgen toch! Ik zie die makers inderdaad al helemaal zitten: gniffel gniffel, zou het opvallen? Echt hoor. Ontleed een willekeurig nummer van oud K3 en je schrikt jezelf rot 😂

 • Deborah

  Is het geen worstje? Oh nee, dat maakt het er niet beter op, haha!

 • Kreanimo

  Whahahahaha – te grappig!

  Dat lijstje!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv