Tip: Kerstkapsel
23 dec 2017 Beauty 6

Tip: Kerstkapsel

Zo vlak voor de feestdagen nog even een snelle tip van mij voor jullie. Want hoe leuk is het om het haar nog even mooi te maken zo voor een feestje of voor het diner. Ik heb een hele leuke en makkelijke tip, die bij iedereen heel erg mooi zal staan. 

Dit kerst kapsel is heel gemakkelijk te maken. Het is zelfs mij gelukt! In deze video vertel ik je precies wat je moet doen om een feestkapsel te maken en welke benodigdheden je hiervoor nodig hebt!

Lees ook: de leukste kinderkapsels voor meisjes

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn video’s!

BEDANKT VOOR HET KIJKEN MAAR WEER EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

 • Claire

  Ziet er super leuk uit, maar wat doe je nou precies met die drie vlechten, draai je die ieder op een “eigen stukje” rond en zo bevestigen? Of komen ze ook door elkaar heen.
  Ik ga zeker een poging wagen, dank je wel voor de tip!!

  • Saskia

   Dankjewel! Ja ze draaien zeg maar op hun eigen plekje maar wel zodat het een mooi geheel wordt. Succes! 😘😘

 • Nic

  Zei je dat je bij zenner geweest was om wat kerstkapsels te leren? Dat lijkt mij nou eens praktisch. Ik ben zo onhandig met mijn haar en ik heb zo veel haar dat ik er zelf helemaal niks mee kan (los, half vast of paardenstaart).

 • Marianne

  Leuk feestkapsel Saskia. Fijne Feestdagen voor jou en je gezin <3 !

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv