Q&A: Moeilijk slapen, herkend worden op straat?
15 mei 2019 Lifestyle Mama 1

Q&A: Moeilijk slapen, herkend worden op straat?

Op instagram (@twinkelbella, volg jij mij ook al?) mochten jullie mij vragen stellen en ik beantwoord er 9 voor jullie. Oa, of ik onder behandeling ben, wat ik kijk op Netflix etc. Hieronder lees je ook de vragen! Kijk je mee?

VRAGEN:

  1. Ben je nog onder behandeling van een psycholoog?
  2. Hoeveel uur slaap je?
  3. Wat is je favoriete make-up merk?
  4. Welke bloggers en volgers volg jij graag
  5. Hoe gaat het?
  6. Gaan jullie nog op vakantie?
  7. Wat vind je het leukst aan het moederschap
  8. Word je herkend op straat?
  9. Wat volg je op Netflix?

Reacties

 • Naomi

  Hahaha, die grap van Sophia!
  Ik ben eigenlijk wel benieuwd of je ook zo gaat dromen als je Melatonine slikt? Ik merk dat namelijk bij mezelf, maar ze zeggen dat het daar niet van komen. En toch….ik heb ’t idee dat ik dan (nog) meer droom (lees: nachtmerries heb) dan anders.
  Onlangs geplaatst door Naomi: Goedbedoeld advies

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv