PERSOONLIJK: EVEN KLETSEN!
7 jul 2020 Kinderen Mama 3

PERSOONLIJK: EVEN KLETSEN!

Oh mensen. Daar zit ik dan met een vol hoofd achter mijn laptop te tikken. Ik heb mijzelf er maar even naartoe gesleept. Want alles gaat nou eenmaal door, moe of niet.. Ik neem jullie weer even mee in hoe het er nu thuis voor staat, de keuken, en uiteraard de kindjes

Wanneer ik dit schrijf, is het zondagmiddag. Ik zit lekker in mijn werkkamer, muziekje aan, en een knutselende Soof achter mij. Die werkkamer van mij vindt ze helemaal geweldig en we hebben er maar een klein tafeltje neergezet zodat zij hier ook af en toe lekker kan zitten.

Onze keuken!

Beneden in de keuken wordt er momenteel hard gewerkt. Eindelijk, maar dan ook eindelijk lijkt er schot in de zaak te komen. Veel mensen leken een beetje verbaasd toen ik na een week zei dat de keuken er nog niet in zat. Maar mensen, oh wat is een nieuwe keuken veel werk. Dat is echt niet zomaar gedaan. Was het maar zo. De keuken moest gestuckd worden, de elektriciteit moest gedaan worden en ook was er iets met een aantal leidingen. Toen dit na een week allemaal gedaan was, had ik ook gehoopt de keuken er in een keer in te rammen. Maar helaas. De muur droogte niet goed, en we konden dus gewoon niets beginnen. Door die muur hebben we een achterstand van een week opgelopen. Ontzettend balen, maar het was gewoon niet anders. Zo gaan die dingen.

Chaos in huis

In die week dat we niks konden beginnen heeft Vincent al wel wat kasten in elkaar gezet. Dat was fijn. Minder fijn was al die chaos in huis. Ik kan daar zo slecht tegen. Niet iedereen snapt het, maar wanneer het een chaos is gebeurt er gewoon iets in mijn hoofd haha. En niet alleen bij mij, de kinderen vonden het ook zo nu en dan best lastig dat alles nu zo anders verliep bij ons in huis.

Maar: we zijn al weer een stukje verder. Als het goed is zal het vanavond allemaal wat overzichtelijker zijn. De Quooker zal geplaatst zijn, alsmede de oven en de kookplaat. En heel, heel misschien kan ik al wat kasten gaan inruimen.

We zijn er dan overigens nog niet. Er zijn nog wat dingen die op maat gemaakt moeten gaan worden. We willen bijvoorbeeld boven het aanrecht een wandplank plaatsen welke op maat gemaakt gaat worden. Ook het keukenblad en dergelijke moet opgemeten worden en heeft daarna maximaal vier weken levertijd. Maar ach, als we maar een beetje gebruik kunnen maken van het een en ander vind ik het allemaal prima.

De kindjes

En dan de kindjes. Inmiddels gaan ze al een paar weken weer fulltime naar school, en ze vinden het heerlijk. Het zal best even wennen zijn voor ze wanneer de vakantie straks aanbreekt. Beiden hebben hun rapporten afgelopen week gehad en ik kan niet anders zeggen dan dat ik gewoon heel blij en trots ben. Allebei een heel goed rapport en allebei blij. Wat wil je nog meer.

Tot zover hoe het hier nu allemaal een beetje gaat. Goed dus! Alhoewel er van mij wel snel weer een zonnetje mag gaan doorbreken 🙂

Hoe gaat het met jou?

Reacties

 • Angelique

  Chaos in je huis is chaos in je hoofd…bij mij absoluut niet anders! Ik kan zelfs niet rustig slapen als ik weet dat het huis overhoop ligt. Grote projecten zijn toch altijd meer werk dan verwacht…dat zien wij nu bij de tuin…frustrerend!
  Onlangs geplaatst door Angelique: Kinderen | Hey reader!

 • Naomi

  Heel begrijpelijk hoor, dat je gek wordt van de chaos in huis. Fijn dat er nu schot in de zaak zit. Leuk trouwens, om een plekje voor Sophia te maken in je werkkamer. Gezellig samen ‘werken’;).
  Onlangs geplaatst door Naomi: SAS-leven

 • Tamara

  Ooh ik snap je helemaal met die chaos! Je kan daar zo onrustig van worden. Gelukkig gaat het de goede kant op en komt er snel weer wat rust in jullie huis. Ook voor de kinderen is dat fijn dat de ergste chaos is geweest als hun vakantie begint!
  Onlangs geplaatst door Tamara: Sporten op vakantie: zo blijf je fit tijdens je reis

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.