OUTFIT INSPIRATIE: HET IS LENTE!
9 apr 2020 Fashion Mama 0

OUTFIT INSPIRATIE: HET IS LENTE!

Zoals jullie wellicht weten wordt ik altijd blij van nieuwe outfits. Ik ben zo’n iemand die zich een paar keer per dag omkleedt, gewoon omdat ze dit leuk vindt. En alhoewel ik van veel nieuwe kleding houdt komt het ook weleens voor dat ik een item zo leuk vindt, dat ik het na een aantal jaren gewoon weer opnieuw koop!

All stars

Voordat ik moeder werd droeg ik vrijwel nooit lage schoenen. Ik had er gewoon helemaal niets mee. Ik hield van pumps en laarzen met hoge hakken. En daar houd ik nog steeds van. Maar: sinds een aantal jaren ben ik ook dol geworden op sneakers en dan met name All Stars. Wat een heerlijke schoenen! Ze lopen fijn, passen echt overal bij en zijn gewoon leuk. Onder een skinny, onder een rokje of jurkje, het staat allemaal leuk.

Twee jaar geleden kocht ik mijn eerste witte all stars. Ik heb ze heel lang wit gehouden, tot nu toe. Wat ik ook deed, het lukte mij niet meer om ze mooi wit te houden. Ze waren helemaal op, en dus werd het tijd voor nieuwe! Zoals je op bovenstaande foto ziet is dat helemaal gelukt. Blij mee!

Jasje

Nog een item dat op mijn lijstje stond was een biker jasje. Ik heb al genoeg jassen, maar wilde heel erg graag een jas die ik ook aan kan op een dikke trui. Een iets wijder model dus. Dit jasje van Vila vond ik op de website van OTTO en is daar helemaal perfect voor. En wat ik zo leuk vindt is dat het ontzettend makkelijk te combineren is op alles!

Nu we de lente ingaan zal ik wat meer jurkjes (jeej) gaan dragen en natuurlijk ook weer wat meer all stars! Laat de zon maar lekker komen, zodat we allemaal kunnen genieten!

Draag jij het liefste sneakers of pumps?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.