Onze vakantieplannen voor dit jaar
14 jun 2018 Lifestyle Travel 7

Onze vakantieplannen voor dit jaar

Onlangs hoorde ik iemand zeggen dat het over bijna vier weken al vakantie is. Vier weken! Ik weet nog als de dag van gisteren vorig jaar zomer, toen wij uitkeken naar een heerlijke vakantie en vertrokken met de kindjes naar Zwitserland en Italië. Ik besefte mij nu dus maar al te goed  dat wij eigenlijk helemaal geen plannen hebben voor dit jaar. En nu de vakantie dus zo dichtbij komt, vind ik dit best jammer!

Hoe het komt dat wij niks hebben? Tjah, in de meivakantie zijn wij natuurlijk al weg geweest naar Zuid-Frankrijk, plus dat wij dit jaar al een aantal andere kleine reisjes hebben gehad. En niet te vergeten: ik heb een man die heel druk is met zijn werk en het lastig vind om dit los te laten ;). Het werd daarom dus een beetje uitstellen met als resultaat dat wij geen plannen hebben.

Nu sluit ik overigens niet uit dat wij helemaal niet weggaan hoor. Om zes weken echt helemaal thuis alleen te zitten met de kinderen zie ik eerlijk gezegd niet zitten. Dat klinkt heel verwend, maar twee kindjes die niet samen spelen en bijna alleen maar ruzie maken zijn niet altijd de gezelligste laten we maar zeggen. Dus zal ik komende weken een beetje gaan uitkijken naar wat wij zouden kunnen gaan doen deze vakantie. Het zal helaas geen Italië worden dit jaar (boehoee) want dat gaan we niet redden in een week.  Ik denk namelijk dat het wel zo zal zijn dat we echt maar een week weg zullen gaan.

Lees ook: Groetjes uit Zuid-Frankrijk

Canvas Holidays

Ik besef mij overigens maar al te goed dat ik niet mag klagen hoor. Een paar weken terug nog zijn wij met het vliegtuig naar Zuid-Frankrijk geweest. Wij bezochten hier op uitnodiging Camping La Castellas. Dit is een camping met het strand naast de deur en wat hebben wij daar van kunnen genieten. Hoe fijn is het namelijk om op een paar minuten afstand zo hoppa naar het strand te kunnen gaan. Onze kinderen houden hier ontzettend van, en ik ook. Ook super leuk om van jullie te horen dat naar aanleiding van mijn stories en berichtjes op Instagram een aantal dezelfde camping hebben geboekt! Nu ben ik heel nieuwsgierig natuurlijk hoe jullie het gaan hebben! Laat het mij zeker even weten, ik ben heel erg benieuwd 🙂

Ook ben ik natuurlijk nieuwsgierig naar jullie plannen voor aankomende zomervakantie! Gaan jullie weg, en waar gaan jullie naartoe? En als jullie thuis blijven, hebben jullie dan misschien nog leuke tips voor uitjes met de kinderen? Ik ben heel benieuwd en lees het heel erg graag terug in de comments!

Reacties

 • Tamara S

  Ah, wij hebben ook niks hoor! We hebben 2 weken geleden een weekendje in een vakantiepark in Limburg gedaan en eigenlijk zouden we in augustus met de psychobilly band Demented are Go mee op tour naar Spanje gaan, maar helaas werd enkele weken geleden hondje Manson heel ziek en de spoedoperatie kostte dik 800 euro. Weg was alle vakantiegeld, maar het hondje is weer zo goed als nieuw. Ik probeer nu online een vakantie te winnen. Ik vind het wel heel jammer dat het niet doorgaat, want mijn laatste buitenlandse vakantie was in 1998. Ik denk dat we gewoon veel met de hondjes aan de Kralingse plas gaan zitten, dat is ook leuk.
  Onlangs geplaatst door Tamara S: Aankondiging | Feestweek 2,5 jaar Mara Tegendraads & winacties

 • Colinda

  Thuis zijn kan soms ook heerlijk zijn! Ik ga dit jaar 2 weken naar Italië, 1 of 2 nachtjes thuis tussendoor en dan naar Spanje. Italië gaan we met de auto doen en Spanje vliegend. 2 keer zo’n eind rijden, zag ik niet zitten..

 • Ashley

  Dit jaar wist ik het niet zo goed dus is het een midweek centerparcs in Zeeland geworden en nog 2 nachtjes in Leeuwarden. Als het echt lang slecht weer wordt overwegen we nog een last minute te boeken.
  Uitje: Burgers Zoo in Arnhem of van die ‘kleine’ speeltuinen en parken, zoals tivoli in Nijmegen is misschien wel leuk?

 • Ilse Visscher

  Ah ja, ik snap dat je dan niet graag alleen thuis zit. Herkenbaar ook van die man die erg druk is en het moeilijk kan loslaten! Gelukkig is er in Nederland ook genoeg te doen. Het wordt vast een fijne vakantie! En wat vliegt de tijd he?! Zomervakantie alweer.. Wij gaan zelf wel op vakantie naar Canada. Ben erg benieuwd hoe dit met Lars gaat! Doen een rondreis met camper, zodat hij toch een vast plekje heeft zeg maar. In Nederland ga ik van de zomer gewoon lekker veel naar de dierentuin! Misschien leuk voor jullie om te gaan varen in Giethoorn? Of ergens anders. Heerlijk als uitje! Toch een fijne vakantie!!
  Onlangs geplaatst door Ilse Visscher: Blog #30 Persoonlijk: Van Tinder-date naar Tinder-baby

 • Hilde

  Wij gaan 10 dagen naar Texel kamperen met z’n tweetjes. Heerlijk rustig als je geen kids hebt. Daar genieten we echt nog van haha.

 • Floortje

  Na heel lang nadenken en veel praten toch besloten dat we deze zomer lekker de zon gaan opzoeken, en voor het eerst met zijn drietjes. Ik ben er heel erg aan toe en kijk er zo naar uit, voor het eerst met mijn gezin!

 • Denise

  Hier is het over 2 weken zover en het wordt nog heel erg spannend! Ik ga in mijn eentje met de kinderen naar Spanje, met de trein, interrailen, maar de Franse spoorwegen zetten hun stakingen voort in juli en augustus, dus het blijft tot het allerlaatst onzeker. Pas 1 dag van te voren vanaf 17:00u kan ik checken of onze treinnummers gaan (waarvoor verplichte reserveringen golden die ik met heel veel moeite heb kunnen vastleggen). Ik baal er echt zwaar van en denk aan alternatieven (auto en vliegen kan niet). Ik had een hele route in Spanje in mijn hoofd, maar ik durf nu niks verder te plannen. Het wordt nu dus eens écht een avontuurlijke vakantie… Los van dat het altijd toch al net wat lastiger is in je eentje en ik idd net als jij ook 2 kinderen heb die behoorlijk ruzie kunnen maken. Lief zijn samen kunnen ze ook, maar het kan er ook fel aan toe gaan. Nou ja, spannend dus.
  Jullie alvast veel plezier, wat het ook wordt.
  Onlangs geplaatst door Denise: Vliegen als je zwanger bent: een extra waarschuwing!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.