Onze kinderen niet meer in beeld?
5 jun 2019 Mama 3

Onze kinderen niet meer in beeld?

De privacy van mijn kinderen is iets waar ik mij veel mee bezig houd en wat ik belangrijk vind. Ook nu weer is dit een onderwerp dat ik bespreekbaar wil maken. Hoe denk jij over privacy van kinderen online?

Reacties

 • Naomi

  Heel begrijpelijk dat je hier goed over nadenkt. Wat me wel lastig lijkt, is dat klasgenoten en leerkrachten van je kinderen de vlogs ook kunnen zien. Vind je dat erg?
  Overigens vind ik dat je je kinderen altijd heel respectvol in beeld brengt. Ik bedoel….die van jou zullen ongetwijfeld ook wel eens zo’n typische broer-en-zus-bui hebben waarbij ze niet zo aardig zijn voor elkaar. Dat breng je niet in beeld en dat vind ik heel terecht en begrijpelijk!
  Onlangs geplaatst door Naomi: Altijd bereikbaar

 • Maya Brons

  Denk dat het juist leuk is voor de kinderen. Nu want het is echt iets van deze tijd. Kinderen bekijken zelf ook vlogs van anderen. Het is natuurlijk ook een heel mooi naslagwerk voor Senna en Sophia voor later. Zoals Sophia ook altijd geniet dat is toch geweldig🤗een geboren actrice evenals haar naamgenoot Sophia Loren🤩💃. Weet je en gekke mensen heb je overal. Mensen die foto’s pikken van andere mensen(die hebben geen eigen leven), of rare gedachtes hebben bij normale foto’s, pff🤨. Ik zou mijn leven niet daardoor laten leiden. Je bent goed bezig en bewaakt goed de grenzen met alles👌. (wellicht zijn er mensen jaloers op je maar ook dat zal altijd blijven, laat je daar niet door leiden). Ga zo door 👊🏻

 • Marijke

  Ik ben geen blogger of blogger. Gebruik met fb en insta en ben fotografe. Ik maak regelmatig foto’s van mijn dochter maar zij staat nooit herkenbaar in beeld. Altijd vanaf de zijkant, achterkant of vanaf boven. De foto’s op mijn tijdlijnen zijn dus ook waar ze zo op staat. Ook de foto’s die ik als fotograaf maak. En ieder zijn keus en als je daar achter staat is het toch prima.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv