Nijntje Speelt Kinderset & Bestekset
21 apr 2015 Lifestyle 1

Nijntje Speelt Kinderset & Bestekset

Een paar weken terug werd Senna verrast met een pakje speciaal voor hem. Dolle pret natuurlijk en meneer werd al helemaal enthousiast toen hij zag dat er in het pakje een kinderset en bestekset zat van het nieuwe Nijntje servies. Met Nijntje kan je bij ons thuis vrijwel nooit de mist in gaan, hartstikke leuk dus!

Rosti Mepal is onlangs uitgekomen met een nieuw servies van Nijntje. Het thema van dit servies is Nijntje Speelt. In deze lijn zijn verschillende producten uitgekomen zoals bijvoorbeeld een antilekbeker, glazen en borden. Ook zijn er zoals altijd mooie sets te koop. Wij ontvingen de kinderset en bestekset en ik laat deze graag aan je zien!

Nijntje Speelt Kinderset

 

Nijntje Speelt Kinderset

Nijntje Kinderset € 19,95

Deze leuke en vrolijke kinderset bestaat uit een plat bord, een diep bordje, een (plastic) mok en een beker. Het platte bord gebruiken wij vaak voor brood of voor het avondeten. Het diepe bordje gebruik ik vaak voor fruit maar zou ook handig kunnen zijn voor pap of soep. Ook de drinkbeker wordt graag gebruikt voor een sapje en de mok gebruiken wij altijd voor de thee. Een mooi kinderservies waarbij je eigenlijk alles in een hebt om te kunnen gebruiken voor de lunch en maaltijd voor je kindje.

Nijntje Speelt bestek

Nijntje Speelt bestek

Nijntje Bestekset € 8,95

Sinds Senna zelfstandig kan eten gebruikte hij al een bestekset van Nijntje. Zijn eigen besteksetje is natuurlijk ontzettend leuk! En ook al geeft hij wel eens aan graag met groot bestek te willen eten, is een klein bestekje zoals deze natuurlijk veel beter en praktischer. Met een grote vork komt er in de praktijk namelijk meer op de grond terecht dan in zijn mond 😉

Nijntje Kinderset

Zowel de kinderset als de bestekset zijn groot favoriet hier in huis! Dit komt natuurlijk omdat het allemaal van Nijntje is maar ik vind de producten ook erg vrolijk vormgegeven door het kleurgebruik zoals oranje. Het ziet er vrolijk uit en is voor mijn zoontje erg leuk om mee te mogen eten!

Wat vind jij van dit Nijntje servies en bestek?

handtekening-saskia

Dit artikel bevat producten welke ik heb ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.