Nieuwe kleding voor Senna en Sophia (oa Z8 en Tumbl ’n Dry)
8 nov 2017 Kinderen Mama 0

Nieuwe kleding voor Senna en Sophia (oa Z8 en Tumbl ’n Dry)

Al vaker heb ik op mijn blog geschreven dat de kledingkasten voor de kinderen weer aangevuld mogen worden. Voor mijn zoontje geldt dat hij nog best een aantal kledingstukken van vorig jaar aan kan, voor mijn dochter geldt dit bijna niet. Hoe dan ook, is er voor beiden weer aanvulling nodig zoals een lekkere warme trui en nieuwe winterjassen. En hier zijn wij erg goed voor geslaagd!

Winterjas Z8

Winterjas Z8

Laat ik beginnen met het item waar ik mega blij en enthousiast over ben. Namelijk bovenstaande jas van Z8 uit de nieuwste collectie. Ik had de winterjas al op het oog en ik vind hem heel erg mooi. Het is gemaakt van een mooie stevige materiaal en het materiaal kan tegen een stootje. Daarnaast is het een lekkere dikke jas wat betekent dat het een lekker warme jas zou zijn voor wanneer het echt koud gaat worden. Voor Sophia bestelde ik overigens ook een hele leuke jas van het merk Tumbl ’n Dry welke je vast nog wel eens langs zal zien komen!

Jurk Tumbl n dry

Jurk Tumbl ’n Dry

Ik ben dol op de kleding van Tumbl ’n Dry. Het is allemaal zo leuk! Het liefst koop ik per direct alle jurkjes van dit merk op voor Sophia. Ze zijn gewoon zó leuk. Daarnaast is de kwaliteit gewoon heel erg goed en gaat de stof mooi en lang mee. Bovenstaand jurkje kocht ik in maat 92 en het is nog een beetje groot. Zelf vind ik het Sophia wel heel erg leuk staan met een leuke legging. En omdat het wat groter valt kan ze er in ieder geval komende winter goed mee voorruit!

Trui Z8

Trui Z8

Deze trui van Z8 stond ook al op mijn lijstje. Er waren nog meer truien van dit merk dat op mijn lijstje stond, alleen is er helaas heel erg veel uitverkocht. Het is ook zo leuk allemaal! Deze trui is iets dikker en daarmee ook heel lekker warm. De tekst: “It’s Good To Be Me” vind ik ook heel erg leuk

Boof Kids

Boof jas

Ook laat ik je nog even een aantal mooie merken zien waarvan nieuwe collecties zijn uitgekomen. Zoals bijvoorbeeld de Sportcollectie van Vigino. Ook zijn er twee nieuwe merken met mooie kleding genaamd Boof en Mingo. Hieronder laat ik wat meer van deze leuke kleding zien.

Boof

In de wereld van kinderkleding is er weer heel wat leuks bijgekomen. Mooie donkere herfstkleuren mogen weer gezien worden! Ook zijn er een aantal nieuwe merken bijgekomen zoals bijvoorbeeld het merk Boof. Ik zag onlangs mijn neefje al in een shirt van hen rondlopen, zeker een leuk merk om even in de gaten te houden.

Vingino Sportswear

Vingino Sportswear

Een merk wat wij niet heel veel hebben voor Senna maar wat ik wel heel erg leuk vind is Vingino. Dit leuke merk heeft een hele nieuwe sportkleding lijn welke kinderen in stijl laat sporten. Ik vind het bijna jammer dat het niet in mijn maat verkrijgbaar is haha 🙂

mingo

Mingo

Wanneer je net als ik houdt van basic kleding dan weet ik zeker dat je heel blij wordt van het nieuwe merk Mingo! Ik wel in ieder geval 🙂 Wat een heerlijke kleuren en mooie kleding. Vooral de gele kleur in de collectie die je ook op bovenstaande foto ziet vind ik echt te gek en een prachtige herfstkeur

Wat vinden jullie van de nieuwe collecties?

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de unboxing van wat ik allemaal kocht, dan kan je nog even onderstaande video bekijken.

Dit artikel bevat producten welke ik heb ontvangen ter review. 

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv