Nieuw: Melli Mello Douche, Body & Soap
7 aug 2015 Beauty Lichaamsverzorging 16

Nieuw: Melli Mello Douche, Body & Soap

Niets zo leuk en gezellig als mooie kleurrijke producten in de badkamer! Ik kan er echt blij van worden als ik onder de douche stap en de vrolijke kleurtjes mij tegemoet stralen. De nieuwe producten van Melli Mello voldoen hier helemaal aan met haar vrolijke uitstraling! In dit artikel welke ik van de week plaatste liet ik al wat zien van dit leuke merk en gaven jullie aan erg nieuwsgierig te zijn. Ik vertel je vandaag graag meer over de nieuwe producten!

Melli Mello

Melli Mello

Misschien dat je Melli Mello al kent van de agenda’s, notebook’s en dekbedden. Melli Mello staat bekend om haar kleurrijke designs waar adembenemende bloemen, gedecoreerde dieren en dierenprints centraal staan.

De merknaam Melli Mello is afgeleid van het Franse woord Méli Mélo waar “mengelmoes” “wirwar” of “gemixd” mee wordt bedoeld. Dit woord beschrijft precies waar het merk voor staat.

Melli Mello

Melli Mello

Ik ontving een aantal producten om uit te proberen waaronder douchegel, body lotion en zeep. Ik moet zeggen dat ik een zwak heb voor dit soort kleurrijke producten. Bij het uitpakken van het pakketje werd ik al helemaal blij. En nog blijer werd ik van de geuren die mij tegemoet kwamen bij het ruiken van de producten. Uit elke geurlijn van de doucheproducten ontving ik een product welke ik hieronder zal beschrijven. Van elke geurlijn is er bodylotion, douchegel en een zeepje verkrijgbaar.

Melli Mello Suzy Snake

Deze bodylotion, showergel en zeep met het fris energetische parfum van gember en vetiver geeft een heerlijk verzachtend gevoel op de huid. Het luxe snake design met de gouden ornamenten, bloemen en steentjes maakt deze Melli Mello producten een “Luxury & Energetic” toevoeging aan uw badkamer!

Melli Mello Lizzy Lama

Deze bodylotion, showergel en zeep met het fruitige parfum van mango en lindebloesem geeft een heerlijk verzachtend gevoel op de huid. Het roze design met gouden hart, romantische bloemen en de liefste lama maakt deze Melli Mello producten een “Sweet & Lovely” toevoeging aan uw badkamer!

Melli Mello Patty Leopard

Deze bodylotion, showergel en zeep met het zwoele en zoete parfum van dahlia en rozen. Het unieke design van luipaardprint en romantische bloemen maakt deze Melli Mello producten een “Wild & Romantic” toevoeging aan uw badkamer!

Melli Mello Sonny Zebra

Deze bodylotion, showergel en zeep met het frisse en bloemige parfum van kersenbloesem en magnolia. Het zwart-wit design met bloemen, pauwenogen en fantasierijke zebra’s maakt deze producten een “Fresh & Funky” toevoeging aan uw badkamer!

Bron

Melli Mello

Melli Mello

Melli Mello Soap Bar

De Melli Mello “With Love…” Soap Bar Collectie is ontstaan uit het idee een ansichtkaart te versturen uit de mooiste steden van de wereld. Ieder uniek design bevat elementen uit de steden met een Melli Mello knipoog. De verpakking is naderhand te gebruiken als juwelendoosje!

Ook ontving ik een lekker stuk zeep in een kenmerkende Melli Mello verpakking. Er zijn vier verschillenden zepen verkrijgbaar waaronder New York, Amsterdam, Parijs & Londen. Ik ontving de zeep Amsterdam en vind de verpakking ontzettend leuk vormgegeven met de typische Nederlandse kenmerken zoals tulpen en molen.

Melli Mello

Melli Mello Bath & Body

Ik word heel erg vrolijk van deze producten. Ze zijn vrolijk, de geuren zijn lekker en ze hebben lekker veel schuim. Zeker met een douchepuff is het een klein feestje onder de douche. De geuren blijven lekker hangen en de producten voelen zacht aan. Voor mij persoonlijk zijn dit geen producten die ik dagelijks zou gebruiken vanwege de ingredienten en mijn zeer gevoelige huid, maar dat is iets wat aan mij ligt. Wat mij vooral leuk lijkt is om deze producten als cadeautje te geven, succes gegarandeerd!

Deze producten zijn onder andere verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas, Parfumerie Mooi & DA Drogist. De douchegels en bodylotions kosten 7,95/200ml en de zeep 6,95/200 gram. Ook zijn er een Hand lotion (8,95/300ml) en Hand Wash (7,95/300ml) verkrijgbaar.

Wat vind jij van deze producten? Kende je ze al?

handtekening-saskia

Dit artikel bevat producten welke mij zijn toegestuurd ter review, dit beïnvloedt mijn mening niet.

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • debby

  Oh dat klinkt als heerlijke producten met een hoog oililly gehalte. Ik ben zelf gek op gember in producten.

 • sunny mama

  Je hebt me wel benieuwd gemaakt naar dit product. Als ik het toevallig eens ergens tegenkom, dan denk ik dat ik de showergel eens ga proberen. Het moment dat ik onder de douche sta, is echt mijn momentje. Even heerlijk ontspannen. In een fijne showergel investeer ik daarom graag.

 • Kirsty

  Wat een leuke verpakkingen zeg! De geuren spreken mij ook wel aan, dus ik wil zeker eens wat van dit merk gaan proberen; ik kende het trouwens nog helemaal niet!

 • Melissa

  Leuke producten zeg om te zien zeg, ik kende het merk nog niet! 🙂

 • martina

  zeker een vrolijke en unieke verpakking!

 • Els

  Een waar feestje om te zien :-).

 • beautifulday4makeup

  Wat een schattige verpakkingen, vooral die van de zeep!

 • Ysanne

  Wauw, leuke verpakkingen! Lekker vrolijk 🙂 kende het merk trouwens nog niet!

 • lin mommysworld

  Echt leuke producten en ze lijken me ook echt fijn!!

 • Rosanne

  Ah wat een leuke producten! Ik ben nu echt benieuwd naar de geuren in het echt!
  En inderdaad, dit is een leuke cadeau idee. Ik ga het onthouden 🙂

 • Rianne

  Ahh die zien er echt heel leuk uit! Doen me aan oilily denken 🙂 Klinkt ook als lekkere producten!

 • Iris

  Inderdaad een leuk cadeautje, hoewel je er zelf ook blij van wordt.

 • Sandra

  Dit lijken me fijne producten, ik kende het nog niet. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt!

 • Ayaan Nina

  Lijkt me een fijne producet 🙂

 • Jouvence

  klinkt goed, de verpakkingen alleen al zijn geweldig ♥

 • Tio

  Staat mooi in de badkamer. Decoratief mooi vormgegeven flacon of tube. en ja dat zegt je wat. En het staat nog eens gezellig in de badkamer.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.