Mama naar de sauna! (en winactie!)
24 mei 2017 Lifestyle 18

Mama naar de sauna! (en winactie!)

Ik vind het fantastisch om een moeder te zijn en haal hier ontzettend veel geluk uit. Toch kan ik niet ontkennen dat ik er soms heel erg naar verlang om gewoon even wat quality time te hebben om tot rust te komen. Kinderen zijn fantastisch maar vreten energie (en slaap). Een uitnodiging naar de sauna is dan altijd helemaal welkom! Dus ging deze mama wederom lekker een dagje naar de sauna!

Thermen Soesterberg

Een aantal weken geleden vertelde ik al eens dat ik samen met Vincent een heerlijk dagjeΒ een bezoek bracht aan Thermen Soesterberg. Wat hebben we genoten. Naast dat we gebruik mochten maken van de sauna kregen we ook een heerlijk ontspannendeΒ massage. Ik denk dat veel ouders wel zullen herkennen dat het toch best moeilijk is om zo nu en dan een tijdje voor jezelf te plannen. Maar toch is het gewoon nodig om weer even op te laden. Om te ontspannen is de sauna een echte aanrader!

thermen

Thermen Soesterberg

Het vernieuwde Thermen Soesterberg

Twee weken geleden mochten Vincent en ik opnieuw op bezoek bij Thermen Soesterberg. Zoals ik in mijn vorige artikel al vertelde is er de afgelopen periode hard gewerkt om alles in een nieuw jasje te steken. Men wilde de beleving persoonlijker en nog specialer maken. Zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe sauna’s waaronder het Saltarium (voorheen de Biosauna) en de natuurlijke voetenbaden. Allebei twee mooie plekken. Vooral het Saltarium is een favoriet van Vincent en mij. Tussen de sauna’s en het relaxen door hebben we heerlijk kunnen eten. Ook vonden we het erg fijn om tussendoor even lekker te zwemmen. Al met al was het een hele geslaagde dag! We kwamen weer helemaal rozig thuis.

Winactie

Om te vieren dat Thermen Soesterberg is vernieuwd mag ik 2 keer 2 kaarten weggeven aan een aantal van mijn lieve lezers! Ben jij nieuwsgierig hoe het is geworden en kan jij wel een relax momentje gebruiken? Doe dan mee! Het enige dat je hoeft te doen is mij volgen op facebook. Like dit bericht op facebook en laat op hetzelfde bericht achter waarom jij wel een heerlijk sauna moment kan gebruiken! Voor een extra win kans volg mij op youtube.

De winnaar krijgt volgende week van mij bericht, laat daarom een geldig email adres achter. Volgen en ontvolgen op Facebook wordt niet gewaardeerd.

Reacties

 • Kim

  Heerlijk πŸ˜ƒ Ik ben nu zwanger van ons tweede kindje en wil wel graag een dagje heerlijk ontspannen!

 • Maaike

  Oh graag! Soesterberg is niet ver weg en ik zou heel graag met mijn man er weer een keertje tussen uit gaan. Een dagje ontspannen in de sauna lijkt me perfect!

 • Marloes

  Oeh ik vind de sauna ook altijd heerlijk. Heb al een dagje voor mn verjaardag gekregen dus gun een andere mama de ontspanning πŸ˜‰
  Onlangs geplaatst door Marloes: Heerlijk ruiken met Goodie Goodness

 • Valerie

  Dat lijkt me heerlijk na een lange, stressvolle periode! En Soesterberg is qua afstand echt perfect!

 • Xavera

  Sinds de zwangerschap al niks meer voor mijzelf gedaan, dus is wel weer een keer heerlijk om te relaxen!

 • Jessica

  Wat leuk ik ga meedoen, want dit wil ik heel graag winnen.
  Onlangs geplaatst door Jessica: Review Film – The Zookeeper’s Wife

 • Mathiske -gelukineenrompertje-

  Ik geloof wel dat ik dat verdient heb haha. Ik doe mee! Mooie winactie weer hoor!
  Onlangs geplaatst door Mathiske -gelukineenrompertje-: 2 wachtweken en de uitslag!

 • Marieke van der Kuyl

  Wat leuk! Mee gedaan hier, facebook & youtube!
  πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ˜˜

 • Lieke van Veen

  Oh dit lijkt me echt heerlijk. Ik zou dit graag willen winnen om mijn vriend te verrassen.
  Ik volg je op facebook (lieke van veen) en heb dit bericht geliked.
  Ik volg je ook op youtube (liekeee24)
  Onlangs geplaatst door Lieke van Veen: Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?

 • Laura

  Leuk zeg! Het ziet er daar wel prachtig uit! Ik heb alle stappen gevolg op FB en geabonneerd op je YT kanaal!
  Onlangs geplaatst door Laura: Roze zomer look, ideaal voor een festival of feestje

 • Anita te Gussinklo

  Op naar je Facebook pagina, op youtube volg ik je al.

 • Joyce

  Heerlijk lijkt me dat! Ik doe graag mee want mijn man en ik kunnen wel wat ontspanning gebruikenπŸ˜€

 • Anita H.

  Met sauna kun je mij altijd een plezier doen. Hier ben ik nog nooit geweest, dus ik kan niet beoordelen of de vernieuwingen de moeite waard zijn. Maar ik ben wel benieuwd naar dit wellnesscentrum.

 • Fenny

  Ik ben er wel even toe om flink uit te rusten! ik ben echt dol op de sauna en ik weet dat Thermen Soesterberg echt prachtig is! Ik zou ook echt een gat in de lucht springen als ik deze prijs ben! even lekker relaxen en helemaal niks πŸ˜‰ πŸ™‚ πŸ˜‰

  Groetjes Fenny!

 • Albertine van Veldhuizen - van Pluuren

  Als oma de zorg van onze 4 kindjes een dagje op zich neemt, willen wij deze sauna heel graag uitproberen!
  We gaan meestal 1x per jaar en deze kennen we nog niet πŸ™‚ …

 • lisanne bons

  Een baan, een hbo studie, een combinatiegezin van 4 kids, een super lieve vriend en ouders en geweldige vrienden. Kortom, mag niet klagen maar een dagje relaxen zou een aangename afwisseling zijn.

 • Nancy de Groot

  Ai.. enkel meegedaan via facebook 😯
  Wellicht is de winactie al voorbij.. maar zo niet dan doe ik nog graag mee!
  Heerlijk ontspannen, maar vooral genieten met mijn πŸ’–
  en Thermen Soesterberg ziet eruit alsof dit daar wel goed moet gaan komen 😊

 • Helma Kranendonk

  Ik vind het een super sauna in Soesterberg. Nog nooit zo’n overdonderende twee persoons wapper lohly meegemaakt in de theatersauna. Vanuit Rotterdam kwamen wij hier terecht, zeer de moeite waard. De mooie sauna’s, de relaxte tuin en de heerlijke broodjes maken dit alles een GEWELDIG DAGJE UIT!!!!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.