Naar de kapper en niet tevreden :(
6 jul 2019 Mama 6

Naar de kapper en niet tevreden :(

Herkenbaar dat je naar de kapper gaat en niet tevreden met het resultaat? Verder hadden wij een leuk gezinsuitje, kook ik uitgebreid en geef ik jullie gewoon gezellig een kijkje in ons leven. Kijk je mee?

Reacties

 • Naomi

  Echt heel herkenbaar! Eigenlijk ben ik nooit tevreden als ik bij de kapper vandaan kom. Een week later ofzo ben ik meestal pas echt blij. Ik heb nu wel een kapster gevonden die snapt hoe ik het wil, dus ik vraag altijd of zij me kan knippen.
  Oja, en qua lengte van de vlogs: Ik kijk vlogs graag ‘even tussendoor’, dus ik vind tien minuten een fijne lengte. Maar uiteraard blijf ik langere vlogs ook kijken. Veel te gezellig om te missen;).
  Onlangs geplaatst door Naomi: Hypochondrische humor

 • Rory

  Leuk dat je in Almere was 😉 Ik ben helaas niet van de lange vlogs kijken (gewoonweg geen tijd ervoor). De kleinere kijk ik wel zo nu en dan. Toevallig ben ik na een jaar (!) weer naar mijn kapper in Amsterdam geweest en ik ben weer zoooooo blij. Hij is echt de beste kapper die ik ooit heb gehad.

 • Joyce - SomedayTodayNL

  Ik vind mijn haar na een kappersbezoek ook nooit echt mooi zitten. Voor mijn gevoel zit het dan altijd zo ‘burgerlijk’. Pas nadat ik het zelf heb gewassen en gestijld ben ik tevreden haha.
  Onlangs geplaatst door Joyce – SomedayTodayNL: Netflix aanraders #1 Mijn favoriete series

 • Inge

  Wat een leuke vlog ! Ik vind 20 minuten perfect!

 • Rita

  Ga naar een vriendin van me, ze is kapster en ze weet altijd precies wat ik wel en niet mooi vind. Zo fijn is dat.
  Ja leuk langere vlogs!!

 • Hilde

  Mooi je haar, oogt fris juist 🙂 Maar ik ken de struggle met highlights 😉

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv