Mijn grootste ergernissen
28 mei 2019 Lifestyle Mama 4

Mijn grootste ergernissen

Het liefste heb ik natuurlijk dat alles op rolletjes loopt. Dat alles exact zo verloopt als dat ik in mijn hoofd had bedacht. En nee, natuurlijk kan niet alles zo gaan als dat ik dat zou willen. En ja, dat levert soms wat ergernissen op. Ik schreef er een aantal op een rijtje. Wat zijn jouw ergernissen?

Vieze wasbak

Vieze wasbakken vind ik echt enorm vies en ik kan er heel erg slecht tegen. Zoals de wasbak in de keuken bijvoorbeeld wanneer er etensresten in het putje zitten. Ver-schrik-kelijk. Niet te doen hoor. En volgens mij ben ik de enige in huis die zich hier enorm aan ergert haha. Ook de wasbakken in de badkamer heb ik het liefste altijd schoon. Ik probeer dit ook elke dag te doen. Zo’n vieze tandpasta kwats wil ik gewoon niet de hele dag in mijn wasbak hebben liggen.

Geen zon

Iets van de laatste weken natuurlijk. Ik vind het gewoon jammer dat het op het moment niet zo warm is. Afgelopen weekend vierden wij bijvoorbeeld de verjaardag van mijn dochter. Het was even heel erg warm, maar de dag erna was het gewoon weer heel fris. Als ik dit vergelijk met precies een jaar geleden, was dit heel anders. Toen was het gewoon bloedheet. Geef mij dat weer maar hoor. Wanneer de zon schijnt, ben ik het liefst zo veel mogelijk buiten en heb ik gewoon veel meer energie. Ik doe het gewoon heel goed met veel zon. Is dit herkenbaar?

Tablets leeg

Nog zo iets. Ik probeer mijn kids zo mij mogelijk achter het scherm te zetten. Gewoon liever niet. Alleen wanneer het einde van de dag is, en ik het gewoon zat ben, dan vind ik het weleens heel erg fijn die tablets. Wat dan ook echt een enorme ergernis van mij kan zijn is wanneer de tablets leeg zijn. Heb ik net beloofd dat ze even op dat ding mogen, zijn ze alle drie (!!!) leeg. Dan is het niet heel gezellig bij mij thuis kan ik vertellen haha. Zelf opladende tablets, dat lijkt mij wel iets.

Zo. Genoeg gezeurd. Wat is jouw absolute ergernis? Laat het achter hieronder in de comments. Ik ben heel benieuwd!

Reacties

 • Naomi

  Dat gebrek aan zon staat bij mij op het moment ook wel heel erg hoog op de lijst. En verder erger ik me de laatste tijd vooral aan de geluidsoverlast van de buren.
  Onlangs geplaatst door Naomi: Collega’s en vrije tijd

 • Brenda

  Te weinig zon idd, zo wat vind ik dat jammer zeg. Vorig jaar was het idd super warm. Nou wordt het pas warmer nu mijn verlof er bijna op zit 😫
  Vieze wasbak, ja vooral beneden vind ik dat erg. Maar sowieso kan ik niet tegen een vies aanrecht 😅

 • Marloes

  Met sokken aan in een plasje water gaan staan is ook zo irritant. Oh en dat mijn man ALLES kan eten (inclusief een halve zak chips per avond) en geen grammetje aankomt en ik hoef maar aan chips te denken en ik kom al een halve kilo aan..
  Onlangs geplaatst door Marloes: Keuzes maken zonder te twijfelen

 • Denise

  Jaaa die wasbakken! Zooooo goor als ze niet schoon zijn. Kan ook niet starten met poetsen als ik die niet eerst schoon heb.als ik daarna boodschappen ga doen doe ik er altijd wat chloor is en bij thuiskomst, na even na te spoelen, is ie helemaal weer blinkend. Gefeliciteerd met Sophia. Fijne dag vandaag!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv