Meest verslavende series.. (oa Gillmore Girls)
11 jan 2018 Lifestyle 8

Meest verslavende series.. (oa Gillmore Girls)

Naast het bloggen heb ik nog een hobby. Namelijk het kijken van series. Ik kan mij aardig verliezen in een serie met het gevolg dat ik elke dag tijd vrij maak om een aflevering te kijken. Vaak betekent dit dat ik voor het slapen nog een uurtje in bed kijk. Of dat ik in de ochtend wanneer de kids er niet zijn nog even een aflevering in bed kijk ūüėČ Vandaag een aantal verslavende series! Wat is jouw favoriete serie?

 Switched at Birth

Mijn zus kwam met deze tip en alhoewel ik het de eerste paar afleveringen een beetje een duffe serie vond, bleef ik toch kijken. Vervolgens werd het een enorme verslaving en vond ik de serie fantastisch. Ik vind alle personages in de serie zó mooi. En het is allemaal zó leuk. Wel vind ik dat het vanaf seizoen 4 (volgens mij) allemaal een beetje te hip wordt. Dat had van mij niet zo gehoeven. Verder echt een dikke aanrader als je van lekkere wegkijk series houdt.

Gossip Girl

Ik was helemaal niet van plan om over Gossip Girl te schrijven, alleen als ik het dan over verslavende series heb, dan MOET deze er gewoon tussen. De √°ller √°ller leukste serie ever. Ik heb hem al drie keer gezien en wil er eigenlijk heel graag nog eens aan beginnen. Oh wat houd ik van deze serie

Gilmore Girls

En dan een serie waar ik momenteel helemaal verslaafd aan ben. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen aflevering kijk haha. Want wat is het een leuke serie. De eerste drie afleveringen heb ik echt moeten wennen en dacht ik eigenlijk dat het geen serie voor mij was. Inmiddels zit ik in seizoen 5 en vind ik het echt super. De personages zijn gewoon heel erg leuk, de verhaallijn, eigenlijk gewoon alles! In het bijzonder vind ik de band van Lorelai en Rory heel erg mooi, dat zou ik ook wel met mijn dochter willen

Met Vincent kijk ik trouwens ook regelmatig series en wij hebben onlangs de serie Unabomber gekeken. Een serie over een wiskundige die willekeurig brieven en pakketjes met bommen verstuurde. Wanneer je van misdaad series houdt is dit ook zeker nog een aanrader.

Welke serie vind jij verslavend? En zijn er nog aanraders om te kijken?

Reacties

 • Aneta

  Dank voor het lijstje! Ik heb totaal geen inspiratie meer. Gossipgirl ben ik na seizoen 4 wel klaar mee. Op naar de volgende!
  Onlangs geplaatst door Aneta: Wanneer slaapt een baby door?

 • Nathalie

  Riverdale, the vampire diaries, The originals, Designated Survivor, The 100….

 • Monique

  Drop dead diva, the crown, reign, riverdale, the originals, the 100, once upon a time, friends, grimm, shadowhunters, good witch ūüėĀ

 • Candy

  Ik kijk ook heel graag series op netflix.
  Voor het ogenblik ben ik Friends beginnen kijken. Ik heb die nooit op tv gevolgd. Zal wel een tijdje aan de gang zijn (10 seizoenen)

 • Sandra

  Ik was ook echt verslaafd aan Gossip Girl, ben nu overgestapt op Riverdale en White Collar.
  Onlangs geplaatst door Sandra: DOUTZEN SPORT BY HUNKEMÖLLER – LEGGING EN TOP + WINACTIE

 • Linsey

  Ik ben nu verlaafd aan Grey’s Anotomy! Een geweldig leuke serie en je kan er flink mee vooruit, want de serie heeft 14 seizoenen.

 • Susanne

  Gossip girl moet je idd gezien hebben zo’n geweldige serie!! En idd heel verslavend!
  Als je van spannende series houdt (triller/detective) dan is homeland een aanrader. Ook designated survivor is een hele goede serie! The blacklist is ook geweldig. Een serie over advocaten met hele leuke humor, suits, moet je ook gezien hebben! Heel verslavend he Netflix!

 • nicole

  Ik vond Gilmore Girls erg leuk, hoewel niet per sé verslavend.
  Wat wel gigantisch verslavend blijkt te zijn is Koreaans drama!
  Onlangs geplaatst door nicole: Maggi Roerbak noedels met kip geprobeerd

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv