Gezellig lunchen bij Bagels & Beans!
24 jun 2014 Lifestyle 34

Gezellig lunchen bij Bagels & Beans!

Bagels & Beans zit echt al jaren bij ons in Ede. Ik was er nog nooit geweest omdat het mij op de een of andere manier niet aantrok. Toen ik steeds meer leuke verhalen hoorde nam ik van de week eens een kijkje en ging ik gezellig met mijn kleine vriendje Senna lunchen bij Bagels & Beans! Ik maakte foto’s en maakte een klein verslagje die ik jullie vandaag laat zien! Kijk je mee naar de heerlijke lunch die Senna en ik hadden?

Bagel & Beans

Bagels & Beans

Om kort te vertellen wat Bagel & Beans inhoudt heb ik een kort stukje van de website gekopieerd. Het volgende vertelt Bagels & Beans zelf op haar website:”Bagels & Beans is een Nederlands, onafhankelijk en kleinschalig bedrijf (we zijn geen onderdeel van een groot concern) met mensen die houden van gezelligheid met collega’s en klanten en die gek zijn op gezond en vooral lekker eten. Ons succes is ondermeer te danken aan het feit dat wij kwaliteit altijd plaatsen vóór het maken van winst. Kwaliteit heeft niet alleen betrekking op onze producten maar betreft elk aspect in ons bedrijf. Dit is een leerproces dat volgens mij nooit zal eindigen. Perfectie zal je dan ook tevergeefs zoeken bij Bagels & Beans, liefde voor het vak des te meer.

Bagel & Beans

Lunchen bij Bagels & Beans

Samen met mijn lieve Senna gingen we na gezellig te hebben gewinkeld lekker een hapje eten bij Bagels & Beans. Zoals je op bovenstaande foto kan zien had Senna er veel zin in! Dit soort quality time is altijd zo gezellig! We kletsen samen wat af terwijl we heerlijk wat aten en drinken!

Nootgeval

Nootgeval

Als eerste bestelde ik voor Senna een verse jus dorange en voor mijzelf een Nootgeval. Een nootgeval is met yoghurt, ahornsyroop, banaan, walnoten en kaneel. Ik was verrast door al het lekkers op de kaart. het viel mij ook direct op dat er veel gebruik wordt gemaakt van biologisch eten en superfoods! En het allerbelangrijkste: het is allemaal ook nog eens ontzettend lekker!

Bagel & Beans

Bagel & Beans

Lunchkaart

Het lijkt wel alsof er bij Bagels & Beans aan alles maar dan ook alles is gedacht. Ik word gewoon vrolijk van alle zorg die overal aan is gegeven. Mooie foto’s op de kaart, fijne sfeer en het is gewoon erg gezellig. Een rustig plekje waar je heerlijk alleen of met vriendin een hapje kan eten. De keuze op de kaart vond ik ook echt super en origineel. Je kan hier echt lekker eten wat je ergens anders niet kan. Waar ik normaal ga lunchen is de kaart meestal vrij normaal en heb ik het op gegeven moment wel gezien. Deze kaart was voor mij dan ook geheel nieuw en het ziet er allemaal geweldig lekker uit!

Bagel & Beans

Terwijl Senna een paar walnoten aan het eten was en aan het genieten van zijn sapje las ik de kaart door. De passie voor gezond eten straalt overal vanaf!

Bagel & Beans

Bagel Tapa’s

Samen met Senna koos ik voor de bagel Tapa’s. We kozen twee broodjes uit en kregen daarbij allemaal pannetjes met beleg. Zoals parmaham, zongedroogde tomaatjes, pesto en hummus. Ik ben dol op tapa’s en dit vond ik dan ook geweldig. En Senna ook! Samen tapa’s eten is een van de gezelligste dingen die je samen kan doen!

bagels

Kindvriendelijk

Wat jammer dat ik hier nog nooit eerder was geweest! Ik ben helemaal enthousiast en vind Bagels & Beans ontzettend leuk om een lekker hapje te eten. Wat mij het meest is opgevallen is dat er oog is voor kwaliteit en dat dit hoog in het vaandel staat. Erg leuk om te ervaren en te zien! Zeker een aanrader om eens naartoe te gaan. Wat betreft de kosten is dit mij ontzettend meegevallen. De tapa’s is bijvoorbeeld rond de 6,– per persoon. Dit vind ik een mooie prijs en eerlijk gezegd had ik het niet erg gevonden als deze prijs hoger was. Wat zeker ook nog gezegd mag worden is dat Bagels & Beans ook zeer leuk is voor kinderen! Vaak is het toch even spannend om met je kind een hapje te gaan eten, maar de sfeer is zo relaxed dat dit geen enkel probleem is.

Ga jij weleens een hapje eten bij Bagels & Beans?

handtekening-saskia

 Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

Reacties

 • Oum Feerozah

  Oh wat ziet dat er heerlijk uit, ik wil er al tijden heen Hmm! <3

 • Miranda

  Jaaa! Bagels & Beans… <3 de koffie is daar ook zo lekker! En de bagels zijn heerlijk, zo jammer dat mijn man niet zo van bagels houdt, daardoor kom ik er bijna nooit:)

 • Kirsty

  Dit ziet er zo goed uit! Nu wil ik ook naar Bagels & Beans haha!

 • Esther

  oo wauw, ik ben zo nieuwsgierig geworden! Ik ben er 1 keertje geweest en toen dronk ik er een wijntje, hihi! Ik ga hier zeker eens lunchen! Goede tip!!

 • Jasmijn

  Bagels & Beans is een heel leuk concept vind ik. Ik ga er dan ook wel regelmatig een lekkere bagel eten. Laatst had ik de paddoburger en die was zoo lekker <3

  • Miranda

   Ik ben er nog nooit geweest maar ziet er heerlijk uit!

 • Ysanne

  Jaaa ik ben helemaal fan van Bagels & Beans. Ligt er ook eentje hier in de stad en ik ga maar al te graag langs haha.

 • saarenzo

  Hmm ik ben dol op Bagels & Beans! Vooral de creamcheese met zongedroogde tomaatjes is heerlijk <3

 • BeautyLife

  Leuk dat je er een artikel over hebt gemaakt! Ik wil daar graag nog eens een keer heen. xo

 • alexa

  Ziet er ook echt onwijs lekker uit! Leuk dat senna ook mee ging! Wat een vent is het al he!

 • Sophie

  Bagels & Beans is zo leuk! Ik ga er heel af en toe eens heen, zou ik absoluut vaker moeten doen. Ze hebben zo’n lekkere kaart!

 • Shanti

  Ik ben echt dol op bagels&beans. Lekker, gezellig en ontzettend betaalbaar=)

 • Teddy

  ziet er erg lekker uit allemaal! Leuk artikel!

 • priscilla

  Oeh dat ziet er heerlijk en gezellig uit! 🙂

 • Florentine

  Ziet er zo lekker uit! EN die ‘nootgeval’ lijkt mij echt verrukkelijk! Heel leuk!
  Ik heb gewoon nog nooit bij Bagels en beans gegeten! Misschien maar eens doen binnenkort ?!! hihi!|XX Liefs Florentine

 • Lisette

  haah wat een schatje is die senna. Bagels en beans is zoo nice. Het ziet er echt heerlijk uit allemaal!

 • De Dotties

  Wauw dit ziet er goed uit zeg!

 • Josanne

  Leukk!

 • Laura

  Ziet er gezellig en lekker uit! Ik vind de bagels & beans echt geweldig. Een gezellig plekje om te lunchen waar het eten lekker is en de service vind ik meestal ook heel goed!

 • Nora

  Ooh, waarom is er geen bagels & beans in Belgie! En inderdaad een hele toffe menukaart, meestal is het zo basic.

 • Chinouk

  Ahh, die dottige Senna. Fijn dat jullie zo’n leuke middag samen hebben gehad!

 • Kim

  Het ziet er echt onwijs lekker uit :D. Ik ben er nog nooit geweest 🙂

 • Manon

  Dat ziet er lekker en gezellig uit.

 • Little Yara

  Ben gekkkkkk op Bagels & Beans. Ik moet en ga er zeker minimaal 1 keer per maand wel heen.

 • kelly

  Ziet er inderdaad super verzorgd en lekker uit!!ik ben er ook nog nooit geweest,dus ga ik zeker uitproberen.

 • Nicole

  Ik kom er nooit want het zit helaas niet in de buurt!

 • Vera

  Oeee nu heb ik helemaal zin om weer eens naar de Bagels&Beans te gaan! Ziet er echt heel lekker uit.

 • Linda

  Oh wauw, dat ik hier nog niet een keer aangeschoven ben snap ik na het zien van al het lekkers ook niet! Lieve foto’s van Senna, wat is het toch een droppie en wat lijkt hij op jou op de foto 🙂
  Ik ga dit zeker onthouden en mijn vriend kidnappen, hij is dol op bagels!

 • Amy

  Wat een leuk en vrolijk artikel! Bij ons in Eindhoven zat ook een tijdje een Bagel & Beans. Ben er nooit geweest, maar wel in het equivalent ervan: Bagels & Juice. Fijne zaakjes en heerlijk eten <3!

 • Rosanne

  Aah ziet er heel gezellig uit. Senna heeft het zo te zien ook goed naar zijn zin. liefs x

 • Lisa's Beautybabbels

  Wat een leuk verslag! Ik ben er nog nooit geweest, maar zeker weten dat ik de volgende keer eens binnenwip wanneer ik het tegenkom!

 • Svenja

  Bagels and beans is echt mijn favo hot spot. Kom hier bijna elke week, het zit in de straat waar ik woon met mijn vriend dus de verleiding is elke keer zo groot!

 • Bouchra

  Afgelopen weekend nog geweest en het is echt zo gezellig! Ik heb er weer zin in ^^

 • Tamara

  I love Bagel & Beans!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.