Lezen jullie blogs in de vakantie?
11 jul 2018 Lifestyle 13

Lezen jullie blogs in de vakantie?

Voor ons betekent deze week de laatste week voor de zomervakantie. Sommigen van jullie hebben misschien al vakantie en van een aantal weet ik dat dit pas na volgende week zal zijn. Waar ik nu gewoon heel erg benieuwd naar ben (en twijfels over heb) is of ik zal door bloggen in de vakantie. En dat brengt mij op de vraag: lezen jullie blogs in de vakantie?

In de jaren dat ik een blog bij houd heb ik het altijd gedaan. Gewoon omdat ik het leuk vind en omdat het voor mij ook een uitlaatklep is. Toch ben ik gewoon heel erg benieuwd naar jullie mening. Aangezien er tegenwoordig bijna overal WIFI is, lijkt het erop dat er ook op vakanties steeds meer blogs worden gelezen.

Zelf gaan wij zoals het er nu uit ziet niet op vakantie. Ik zal dus gewoon blogs blijven lezen. En ik moet zeggen: ook als ik zelf op vakantie ben (in het buitenland) lees ik blogs. De tijden veranderen misschien wel. Ik zou bijvoorbeeld meer in de avonden lezen dan de ochtenden, maar ik lees wel. Hetzelfde bij het kijken van vlogs. Dat vind ik gewoon steeds leuker worden, dus ook dat blijft.

Waar ik heel erg benieuwd naar ben is hoe jullie dit doen. Ik hoop eigenlijk ook dat jullie allemaal reageren haha! Niet omdat het mij gaat om de bezoekersaantallen of iets dergelijks (want die zakt toch). Alleen ik ben gewoon benieuwd hoe jullie hierover denken en wat jullie doen. Ik lees het heel erg graag terug in de comments!

Lezen jullie blogs in de vakantie?

Reacties

 • Ilse Visscher

  Hi! Ja ik lees zeker blogs. Even een momentje ontspannen. Het schrijven van blogs twijfel ik ook nog beetje.. ik zou niet weten hoe ik er vier online kan krijgen, per week, haha. Vast goede planning, maar die is op dit moment ook zoek.. oeps, haha! Ook ik pobeer door te gaan met schrijven en blijf in elk geval jouw blogs lezen! X
  Onlangs geplaatst door Ilse Visscher: Blog #40: Zwangerschapscursussen: wat kozen wij?

 • Margriet

  Ook in de vakantie lees ik wel blogs. Maar ik zou als blogger (en lezer) niet voor dagelijks kiezen. Een paar per week is zeker leuk.

 • Marloes

  Ja hoor ik blijf lekker lezen en vlogs kijken :). Voor mij echt een relax momentje.

 • Ilona

  Ik blijf in de vakantie altijd blogs lezen en vlogs kijken. Heerlijk moment vind ik dat 🙂

 • Iris

  In de vakantie lees ik zeker blogs, misschien zelfs meer dan normaal. Buiten de vakantie heb ik simpelweg wat minder tijd en nu kan ik er fijn voor gaan zitten.

 • Colinda

  Ik lees in de vakantie meer blogs maar ik kijk vaak juist minder vlogs!

 • Myrthe

  Ja hoor, zeker lees ik blogs in de vakantie! Even een relaxmomentje met een kop koffie of thee😄
  Ochtend, middag, avond… wanneer ik een moment voor mezelf heb!😉

 • Inge

  Tuurlijk lees ik blogs gewoon door in de vakantie. Ik vind het maar gek dat veel bloggers denken dat iedereen 6/8 weken non-stop vakantie viert 😬

 • JVG

  Hoi,
  Ja ik lees zeker. Ook op vakantie hoor.
  Dus als je het mij vraagt, lekker blijven bloggen en vloggen haha.
  Groetjes!

 • José

  Ja zeker lees ik blogs in de vakantie, ik heb er dan veel meer tijd voor en vind het een heerlijke manier om te ontspannen. Tevens schrijf ik in vakantie zelf ook meer blogs. Als ik jou was zou ik gewoon lekker blijven bloggen! Ook als ik de overige reacties zo zie, ik denk dat er altijd wel iemand is die jouw blog zou lezen. 🙂

 • Felicia

  ik lees wel misschien iets minder maar als ze alle 4 hier op bed liggen dan lees ik en even ontspannen.

 • Alice

  Ik lees gewoon door, want van de 6 weken vakantie werk ik er 4 gewoon door en volg dus ook mijn normale routines.

 • Francis | Mamazetkoers.nl

  Ja, juist in de vakantie. Beentjes omhoog en leuke blogs lezen én vlogs kijken. Dan heb ik er juist meer tijd voor. Sommige bloggers stellen juist een vakantierooster in omdat er minder gelezen en gekeken wordt. Dat herken ik niet bij mezelf.
  Onlangs geplaatst door Francis | Mamazetkoers.nl: Afvallen, zie ik al resultaat?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv