Leukste momenten van afgelopen week <3
30 jul 2018 Mama Welcome To My Life! 9

Leukste momenten van afgelopen week

Hoi! Ik ga jullie weer een kijkje geven in onze afgelopen week! Ik ga het wel even iets anders doen dan dat jullie gewend zijn. In plaats van dagelijks te laten zien wat wij deden, deel ik gewoon de mooiste en leukste momenten van afgelopen week!ย 

Zo lief samen

Ik ging afgelopen week met een vriendin en de kindjes naar de Dierentuin in Arnhem. Omdat ik geen zin ha dom de kinderwagen mee te slepen, leende ik daar een karretje voor Sophia. Aan het einde van de dag was ook Senna zรณ moe dat hij er ook in kon. Zo lief zo samen

Zoe en Silos De Desert Musical

Wij gingen naar de dierentuin voor de Desert Musical met Zoe en Silos. Wat ik op instagram ook al vertelde: ik had meer de verwachting dat Senna het heel leuk zou vinden maar het was juist Sophia die het helemaal fantastisch vond! Zeker leuk en een aanrader als je nog eens een leuk uitje tijdens de vakantie wil doen.

Voetenbadje

En wat was het warm he afgelopen week! Ik houd van dit weer alhoewel ik afgelopen vrijdag dan toch ook wel echt voelde dat ik enorm last had van de warmte. Ik maakte bijna elke avond een voetenbadje en merkte echt dat ik daar lekker mee kon afkoelen. Aanrader dus.

Broeken met gaten

Even nieuwsgierig. Wat vinden jullie van dit soort broeken? En dan bedoel ik eigenlijk de licht gekleurde broek met enorm veel gaten. Ik vind dat dus echt onwijs tof, twijfel alleen heel erg om te kopen. Ik zou het combineren met een strak wit shirt! Wat vinden jullie? En waar zouden jullie het mee combineren? Ik ben heel benieuwd en lees het graag terug in de comments!

Wafels met ijs

En de kindjes en ik brachten nog een bezoekje aan mijn zus om lekker een middag te zwemmen. Heerlijk, en ik koelde daar echt enorm van af. Oh en ze had ook nog wafels met ijs, zo leuk die zus van mij

Verjaardag van mijn moeder

Zaterdag vierden wij de verjaardag van mijn moeder. Ze is eigenlijk vandaag (maandag) jarig maar wij vierden dit al van het weekend. Met bbq en ijs. En Sophia met een ijssnor!

World of Dinos

Ik vertelde jullie eerder ook al dat ik heel graag uitjes wilde maken tijdens de vakantie. Nou dat lukt al best aardig moet ik zeggen hoor. Zo brachten we afgelopen week ook nog een bezoekje aan World of Dinos in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor Senna helemaal geweldig en heel veel te zien. En ook voor Sophia erg leuk al is zij natuurlijk nog best wel jong. Het leukste vond ik de vragen voor de kinderne om te beantwoorden, dit houdt ze ook wel echt lekker bezig.

Toch nog meer van onze week zien? Bekijk dan onze weekvlog via de volgende link: Weekvlog: vakantie met twee kids en dierentuin.

Zo! Wat vinden jullie van deze manier van een fotodagboek? Ik vertel meer, en laat minder foto’s zien. Ik vond het wel leuk om eens helemaal anders te doen en lees graag hieronder terug wat jullie er van vinden! Tot volgende week

Reacties

 • Hilde

  Die broek met gaten is wel gaaf, en ik zou het ook zo combineren zoals jij dat bedoelt. Maar.. ik zou toch te vaak commentaar krijgen van het thuisfront denk ik. ๐Ÿ˜‰

 • Iris

  Als je die broek leuk vindt: gewoon doen! Het staat inderdaad heel leuk met een simpel shirt en wat accessoires erbij.

 • loes

  Leuk ! Ben zelf nog steeds wel het meest fan van je video’s !

 • Pytsje

  Vond dit ook weer leuk om te lezen! Die broek.. ja ik heb er 1 met teveel gaten haha, en vind nu ik 32 ben en moeder het niet zo meer bij me passen. Mar dat is maar net of jij je er prettig in voelt. Vind zo’n jeans rok (en dan niet te kort) met gaten dan wel weer erg leuk.

 • V1985

  Ben helemaal niet van broeken met gaten. Heb dan de drang om ze te maken. Je betaald geen โ‚ฌ75 voor een kapotte broek.
  Maar iedereen moet kopen wat hij of zij leuk vind. Ik zou het niet kopen.

  • Saskia Hardeman

   Sterker nog, ik heb weleens 150 euro betaald voor een kapotte broek ๐Ÿ™‚ Tjah, ieder zn ding denk ik dan maar.

 • Ingrid

  Leuk! Maar het leukste vind ik toch wel je weekvideo’s! ๐Ÿ™‚

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.