KLETSEN: Traktatie Sophia en Tafelfriet!
3 jun 2019 Lifestyle Mama 2

KLETSEN: Traktatie Sophia en Tafelfriet!

Hoi! Maandag betekent dat ik jullie weer een beetje ga bijkletsen over onze afgelopen week. De week dat ik alleen met de kindjes thuis was en wij ook de verjaardag van Sophia vierden. Ik laat onder andere de traktatie van Sophia zien, en vertel over hoe onze week verliep. Lees je mee?

Afgelopen week verliep eigenlijk best prima. Ik zie er altijd heel erg tegenop wanneer ik alleen met de kids ben, maar eigenlijk ging alles heel erg goed. Het voelt natuurlijk wel een beetje gek wanneer je man er niet is bij de verjaardag van je dochter, maar toch was het echt een fantastische dag. Wel een beetje stressen met van alles en nog wat. In de ochtend moest ik eerst Soof naar de opvang brengen en ik moest daar om half tien ook weer zijn met de traktatie. omdat ik ook fruit gebruikte voor de traktatie wilde ik het niet de avond van tevoren klaarmaken. Dus het was echt even rennen en vliegen. Maar het lukte! En Sophia was zo blij dat dat alles weer goed maakte

Traktatie Kleuter

In mijn weekvlog konden jullie al zien hoe ik de traktatie klaarmaakte. Het was super simpel, ik ben dan ook niet van de hele ingewikkelde traktaties. Ik kocht kant en klare cupcakes, smolt chocolade, deed daar vers fruit op en daarboven roze en witte pareltjes. Je kan hier overigens ook een veel gezondere variant van maken maar dat kost wel veel meer tijd.

Tafelfriet

Ik had expres de verjaardag van Soof over meerdere dagen verdeeld zodat op haar verjaardag zelf er ook veel mensen zouden zijn. Sophia was tot half 3 naar de opvang, en na 3 uur stond het eerste bezoek al voor de deur. Ook hadden we eters. Ik had geen zin om heel uitgebreid te gaan koken (vanwege de tijd ook) dus besloot ik tafelfriet te maken. Ik zag dit wel eens in vlogs en ik vind dit zo leuk! Dus hoppa, ik kocht heel veel zilverfolie, bedekte de tafels daarmee, en gooide de tafels vol met friet. Voor de kids hadden we een kleine tafel (foto) en voor de volwassenen de grote tafel. Verder had ik ook nog snackjes uit de oven. Wij hebben geen frituurpan, en daar ben ik blij mee omdat ik anders veel te vaak zou frituren :). Na afloop vouw je zo alle folie bij elkaar en gooi je het weg. Super leuk om eens te doen!

Meer van onze afgelopen week zien? Check dan onze vlog: weekvlog alleen met de kindjes.

Hebben jullie weleens tafelfriet gegeten?

Reacties

  • Naomi

    Leuke, vrolijke traktatie. De tafelfriet viel me in je vlog ook al op. Wat een geweldig idee is dat zeg. Het eet gezellig en na afloop ben je ook nog eens snel klaar met het opruimen van alle ‘vette zooi’. Topidee!
    Onlangs geplaatst door Naomi: Verlangen

  • Denise

    Traktatie ziet er echt super leuk en lekker uit! Tafelfriet, wat een leuk idee. Dat ga ik ik hier voor mijn 3 jongens ook maar eens introduceren!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv