KLETSEN: HET NORMALE RITME BEGINT WEER <3
6 mei 2019 Lifestyle Mama 2

KLETSEN: HET NORMALE RITME BEGINT WEER

Hoi! Het is maandag en ik ga weer even bijkletsen met jullie. Vanaf volgende week wil ik de wekelijkse foto’s weer gaan oppakken, maar doe het nu even zo. Ik vertel hoe het is om weer thuis te zijn en wat wij hebben gedaan afgelopen week. Lees je mee?

De meesten van jullie weten waarschijnlijk wel dat wij dinsdag avond thuis zijn gekomen van onze vakantie. Gek is dat eigenlijk he, dat wanneer je van zo’n reis thuis komt, het toch ook weer lijkt alsof je helemaal nooit weg bent geweest. Afgezien van de was en de hele rompslomp dan haha. Maar goed, ook dat gaat weer voorbij.

Om thuis te komen was in ieder geval heel fijn. Ik moet wel heel eerlijk zeggen dat het eigenlijk min of meer nog steeds een kleine chaos is. Er zijn behoorlijk wat pakketten en dergelijke tijdens de vakantie bezorgd, en ik krijg het bijna niet weg. Het blijft gewoon rommelig, met name in onze berging en keuken, en dat vind ik best lastig. Aankomende week ga ik er maar weer eens naar kijken hoe ik dit ga oplossen. Ik denk dat het sowieso weer tijd gaat worden om een heleboel weg te geven.

Woensdag was dus een soort van opruimdag. Donderdagmiddag waren de kinderen naar mijn schoonouders en kon ik nog wat in huis doen. Ook heb ik vrij veel gewerkt. Ik loop weer aardig achter door de vakantie. Ook daar moet ik echt een oplossing voor bedenken haha. vaak heb k nu het idee dat ik dingen maar half doe, en dat is niet altijd een fijn gevoel. Nog even, en Sophia gaat naar school, ik zal dan heel veel tijd krijgen, en dan ook weer meer tijd aan mijn werk kunnen besteden.

Het weekend was ik dan weer enorm moe. Min of meer gewoon door slecht slapen denk ik. Het is niet gewoon moe, maar gewoon intens moe vanuit de tenen zeg maar :). Wanneer ik dan weer wat bij slaap, dan gaat het wel weer wat beter. Maar ik blijf het lastig vinden. Zondag zijn we wezen zwemmen met de kinderen en dat was leuk om weer te doen. Alleen het zwembad waar wij naartoe gingen (Driebergen) viel wel tegen. Ik ben benieuwd of jullie leuke tips hebben voor een zwembad! Ik lees het heel graag hieronder terug in de comments.

Zo. Weer helemaal bijgekletst. Aankomende week wordt spannend ivm prive omstandigheden. Niets heel ernstigs hoor, maar toch een ding. Wie weet, dat ik dit nog eens vertel.

Nog meer zien van onze week? Bekijk dan onze weekvlog! Klik op de volgende link om direct naar de video te gaan: weekvlog: wij zijn er weer!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Hoe was jouw week?

Reacties

  • Naomi

    Als je huis een beetje rommelig is, wordt je hoofd dat vaak ook, dus ik snap je wel. Balen van die vermoeidheid en sterkte met deze spannende week!
    Onlangs geplaatst door Naomi: “Waar denk je zelf aan?”

  • Inge

    Ik kan ook heel slecht tegen ‘rommel’. Het overzicht is dan weg en dan word ik ook echt onrustig. Sterkte met de spannende week!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv