Tip voor heel veel babykamer (en kinderkamer) inspiratie!
7 jun 2018 Kinderen Mama 2

Tip voor heel veel babykamer (en kinderkamer) inspiratie!

Onlangs werd ik door de Kindercompagnie en Stokke uitgenodigd om de nieuwe kinderstoelen afdeling bij de Kindercompagnie in Lithoijen te bezoeken. Nou, dacht ik, ik vind het wel leuk om wat inspiratie op te doen voor onze kinderkamers, en ik ga eens een kijkje nemen. Maar: wat een leuke winkel! Dat verdient echt even een apart plekje op mijn blog. Ben jij zwanger, of gewoon op zoek naar leuke inspiratie voor een baby of kinderkamer? Dan moet je echt deze winkel even bezoeken. Ik geef je alvast een voorproefje. 

Kindercompagnie Lithoijen

Het was heel regenachtig toen ik bij de Kindercompagnie aankwam. Vandaar misschien beetje een grauwe foto, maar ik vond het leuk om jullie te laten zien hoe het er uit ziet van de buiten kant. Als je overigens nog een stukje naar rechts kijkt zie je een stukje klooster, dit hoort ook nog bij de winkel!

Wat ik zelf zo leuk vind aan deze winkel (en waarom ik het ook met jullie wil delen) is dat het héél groot is en heel ruim en licht. Echt fijn om doorheen te wandelen. Daarnaast is het gewoon echt een prachtige winkel. Echt alles zou zo in een woonmagazine kunnen. Heel erg mooi.

Een van de redenen dat ik een bezoekje bracht aan deze winkel is omdat ik voor Senna heel graag een bureau wil voor op zijn kamer. Hij wordt namelijk ouder, en ik vind het leuk voor hem als hij een plekje heeft waar hij kan schrijven en lezen. Bovenstaand bureau is het geworden en deze wordt over een paar weken bij ons thuis bezorgd. Heel blij mee.

En zoals je ziet op bovenstaande foto’s heeft Sophia even uitgebreid alle bedden getest haha 🙂 Vooral het Stokke bed met het huisje was een heel groot favoriet van haar

Ik vind het soms toch wel spannend om met kleine kinderen te winkelen (het kon nu gewoon niet anders en de kids waren ook niet fit helaas). Super fijn is het dan ook als er in een winkel rekening wordt gehouden met kleine kinderen. Er is een speelhoek en het personeel is heel erg vriendelijk en behulpzaam.

Bovenstaande foto heeft verder niet heel veel met de winkel te maken: alleen vond ik deze grazende koe voor de kerk zo’n mooi rustgevend beeld. Geeft ook wel echt weer in wat voor omgeving de winkel staat.

Echt een aanrader. Ik had gewild dat ik deze winkel kende toen ik zwanger was (en dat meen ik echt). Mocht je nieuwsgierig zijn neem dan zeker ook even een kijkje op de website van de Kindercompagnie Lithoijen.

Ken jij deze winkel al?

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv