Welcome To My Life! Interview Grazia, ziekenhuis en bioscoop!
16 jan 2017 Mama Welcome To My Life! 18

Welcome To My Life Interview Grazia, ziekenhuis en bioscoop!

Hoi allemaal! Leuk dat je weer gezellig langs komt en daarmee een kijkje komt nemen in onze afgelopen week! Ik weet dat ik in herhaling val maar het was weer zo’n fijne en gezellige week! Maandag had ik een interview, en we brachten zelfs twee keer een bezoek aan de bioscoop! Ook volgde ik mijn eerste les bodypump!

Sophia

Hoi maandag! Zoals ik ook al vertelde in onze weekvlog was Senna deze dag nog extra thuis ivm de gasstoring. Er kwam gezellig bezoek en zo vermaakte wij ons de ochtend prima.

selfie

Sophia had stiekem mijn telefoon te pakken. Eigenlijk mag ze deze niet en dat weet ze maar al tegoed ;).  In de middag werd ik gebeld voor een interview in de Grazia, daar gaan jullie nog wel meer over lezen! Ik laat het in ieder geval weten op mijn social media zoals instagram en facebook (volg jij mij al?) wanneer mijn verhaal er in staat. Ik heb het al gelezen en het is echt mooi geschreven en gewoon precies zoals het is gegaan! Verder houd ik jullie nog even in spanning ;).

thee

Dinsdag. Senna weer lekker naar school en Sophia en ik drinken een kop thee op de bank. De thee die ik hier drink is van Erica Kruiderijen en zó lekker. Maar op helaas. Kunnen jullie nog een lekkere thee aanraden?

Popcorn

Woensdag volg ik een les xco en daarna fiets ik met Sophia even langs de winkel van mijn schoonouders. Daar krijgt ze de popcorn te pakken en laat deze niet meer los ;).

Vaiana

In de middag blijft Vincent bij Sophia thuis en gaan Senna en ik met ons oude buurmeisje en haar moeder naar de bioscoop. Achteraf gezien vond ik het geen hele leuke film voor Senna. Hij vond het zelf leuk hoor, maar ik ben zelf niet zo van de geesten en goden in een film.

budget tips

Ook komt mijn nieuwste video online met daarin 10 budget tips die ik deel! Ik deel niet alleen mijn beste tips maar ook een aantal van jullie, ik vind het zó leuk om dit samen met jullie te doen!

mama

Donderdag is Sophia een beetje jengelig. Dat is ze de laatste tijd wel vaker en dan neem ik haar vaak op schoot en spelen we wat samen. Werkt het beste :). In de middag gaat Senna naar school en naar mijn schoonouders.

Pizza

Vrijdag eten we tussen de middag pizza. Als verrassing voor Senna en gewoon omdat het kan. In de middag komt er een lief vriendinnetje langs. Ik maak geen foto’s maar het is heel gezellig

In de ochtend ga ik trouwens naar de dermatoloog in het ziekenhuis. Mijn huid knapt nog niet op  en ik krijg weer een nieuw medicijn tegen acne (antibiotica). Mijn gezicht kan ik nog redelijk egaal houden met make-up maar dat kan niet met mijn rug, dus ik hoop dat dit gaat werken.

Knutselen

Zaterdag opruimdag en knutseldag voor Senna. Als je links kijkt van Senna zie je wel allemaal rotzooi staan. Vin en ik ruimen de kasten helemaal uit terwijl Sophia slaapt en Senna lekker aan het knutselen is.

Tohi Chocolat

In de avond ga ik met mijn moeder en zus naar de film Soof 2! Wat een faantastische film weer! Ik vind Lies Visschedijk ook echt heel erg leuk en een goede actrice. Wat mij betreft mag er wel een deel 3 volgen :)! Die chocola nam ik trouwens mee, is een nieuw merk en heel lekker (#nospon).

body pump

Zondag ochtend volg ik mijn eerste les Bodypump! Misschien dat je nog weet dat ik elke week een les xco volg, hier wil ik nu ook elke week Bodypump aan toe voegen. Het is wel even wennen maar volgens mij een ontzettend effectieve workout.

koffie

Zo na de bodypump kan ik wel wat koffie gebruiken. De rest van de dag geniet ik gewoon van mijn gezin, het is zo gezellig bij ons thuis

Nog meer zien van onze week? Check dan ook even onze weekvlog dreumes zindelijk maken en Sophia’s eerste stapjes in de sneeuw!

En dit was het weer! Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe. Thanks ook voor alle reacties die ik kreeg naar aanleiding van mijn oproep op instagram en facebook voor ingrijpende verhalen om te delen voor mijn rubriek op zondag

Hoe was jouw week?

Reacties

 • Marloes

  Ziet er weer uit als een heerlijke week! Ik heb ook zin om lekker kasten uit te ruimen 🙄 mijn dochter zit ook veel met mijn telefoon, ik heb een speciale kinder omgeving erop gezet waar ze niet uit kan zodat ze spelletjes kan spelen en foto’s kan kijken (vindt ze geweldig!) Zonder dat het kwaad kan 😊
  Onlangs geplaatst door Marloes: Goede voornemens?! Tips om wél je doelen te behalen.

  • Saskia Hardeman

   Ja dat is ook een idee. Maar als ik daar aan begin dan wil Senna ook en dan maken ze vast hele tijd ruzie om mijn telefoon hihi. Dus hier voorlopig nog maar even niet 🙂

 • Karin

  Leuk overzicht! Ben ook heel benieuwd naar Soof 2! En lekkere thee? Wij hebben een theewinkeltje in Haaksbergen, daar kun je allerlei smaken kruidenthee kopen! Met deze kou vind ik smaken zoals appel kaneel of winterglow lekker.
  Onlangs geplaatst door Karin: BenFit week 9: Stilstand is achteruitgang

  • Saskia Hardeman

   Oh wat leuk zo’n theewinkeltje, dat hebben wij hier helaas niet. Wintersmaken vind ik zelf ook heel erg lekker 🙂

 • Romy

  Dat klinkt als een heerlijk weekje. Zo fijn om nog een dagje aan de vakantie te plakken! Wat gaaf van dat interview! Ik ben heel erg benieuwd 🙂 En Soof 2 vond ik ook echt heel erg leuk!
  Onlangs geplaatst door Romy: Zo kan creativiteit je een oppepper geven!

 • Leonie van Mil

  Lekker weekje zo! En wat gaaf van Grazia. Ik ben heel benieuwd. En hopelijk werkt de antibiotica. Bij mij werkte het heel goed alleen had ik heel erg last van bijwerkingen. Ik hoop dat het voor jou goed werkt!
  Onlangs geplaatst door Leonie van Mil: Mijn zoektocht naar geluk #1

  • Saskia Hardeman

   Ja, de arts vertelde inderdaad over de bijwerkingen. Ik ben benieuwd. Wat ik ook wel jammer vind is dat ik komende drie maanden geen zon mag dus ook geen zonnebank en zo, ik vind dat af en toe best wel even fijn.

 • Iris

  Hopelijk werkt de antibiotica, ik vond de daarop volgende (zwaardere) middelen zelf geen pretje.

  • Saskia Hardeman

   Nee, precies dat lijkt mij ook niks. Maar ik heb er wel vertrouwen in eigenlijk.

 • Melike

  Wat ongelofelijk gaaf dat je in de Grazia komt! Ik ben zo benieuwd, echt heel erg leuk!! Ik lees je blog altijd graag dus logisch dat ze je vragen. Je merkt het misschien niet, aangezien ik een beetje slecht ben in commenten;)hoop dat je nieuwe medicijnen een beetje helpen, zo naar dat je met acne worstelt.

  • Saskia Hardeman

   Hihi wat leuk om te lezen. Ik volg jou ook, en ook ik ben niet zo trouw in commenten. Ik vond het ook heel erg leuk dat ik je een tijdje terug in het “echt” heb gezien!

   • Melike

    Hihi ja dat vond ik ook! Was heel leuk. Hopelijk komen we elkaar weer eens tegen!

 • Mathiske -gelukineenrompertje-

  Woehoe! Bodypump. Ik ben echt fan. Woensdag ga ik altijd. Lekker weekje toch. Fijn dat de gasstoring verholpen is!
  Onlangs geplaatst door Mathiske -gelukineenrompertje-: Sale Shoplog! Zara, Benneton, Uggs!

 • Lifeaholic.nl

  Wat vervelend van de gasstoring maar gelukkig is nu alles opgelost! Succes met je nieuwe medicatie, hopelijk slaat het snel positief aan!

 • yasemin

  Bodypump is ook mijn favorite sport!! Wat leuk dat je inde gracia komt!!

 • felicia

  ik geniet ook altijd erg van thuis zijn met mijn gezin
  ziet er gezellig uit allemaal.
  ik vind ook veel tekenfilms waar mijn dochtertjes van houden niet zo leuk of prettig om naar te kijken
  maar ja dan zet ik meestal mijn doppen in mijn oren en luister youtube met mijn koptelefoontje haha
  hoef ik er ook niet op te letten. maar in de bioscoop gaat dat lastig
  wel fijn dat je zoontje er van genoten heeft
  ach die mobieltjes he haha mijn dochtertjes willen hem vaak van mij lenen als hun tablet leeg is
  ik laat het vaak toe. vind het anders zo sneu dat ze er niet op kunnen.

 • Nathalie

  Sportief hoor!
  Hopelijk slaat de antibiotica aan en heb je geen last van bijwerkingen…
  Die film wilde ik met de meiden heen, maar die wilde zelf niet… die wilde naar Sing.

  De school wel in de gasstoring dus, balen! Eerst de stadsverwarming in Ede en later die gasstoring… niet grappig!

  Ben benieuwd naar het interview in Grazia

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.