Ik ben blij als het voorbij is!
3 dec 2018 Lifestyle 2

Ik ben blij als het voorbij is!

Hoi! Op het moment dat ik dit artikel schrijf zit ik lekker op de bank met slapende kinderen boven mij in hun kamertjes. Pfff, wat was het een druk weekend. Het Sinterklaasfeest is geweldig, maar ook heel erg druk. Heel stiekem zal ik best blij zijn als alle drukte voorbij is. In ieder geval moet pakjesavond nog komen, dus ik bereid mij vast voor haha. Nu eerst even een overzicht van onze afgelopen week. Kijk je mee?

Maandag vind ik altijd zo’n relaxte dag van de week. Ik denk dat dit alles te maken heeft met de structuur die ik nu heb. Ik breng Sophia weg, rijd naar het centrum om een paar uurtjes te werken achter mijn laptop, en ga weer naar huis. Ik heb dit echt nodig om buitenshuis even een paar uurtjes te knallen. Vaak zit ik dan zo in een flow dat ik best veel gedaan krijg en nog even naar huis kan voor ik de kinderen moet halen. Super fijn.

En dan gaan we gelijk even door naar de dinsdag. Nou, en dit was de status. een moe kind, hangend over de vloer. Het zijn pittige dagen voor de kleintjes.

Ook maak ik wat pakketjes van winacties klaar. Heel leuk om voor jullie te mogen doen

Op woensdag vind ik het altijd fijn om samen iets met Senna te doen als ik hem uit school heb gehaald. Sophia is dan nog op de opvang, dus hebben we echt even tijd samen. De laatste weken gaan wij eigenlijk altijd even op woensdag langs de bibliotheek. Ik ging heel even naar een andere winkel en Senna bleef in de bieb. Toen ik terug kwam maakte ik deze foto door het raam, zo lief hoe hij zo aan het lezen is.

In de middag kwam mijn lieve vriendinnetje met haar zoontje. Nou, die kids van mij hebben zich echt misdragen. Vreselijk vervelend als ze niet de onverdeelde aandacht van hun moeder krijgen 🙁 Maar goed, ook dat hoort erbij.

Donderdag is voor mij altijd een werkochtend. Die doe ik thuis, omdat ik op de maandag al de echt belangrijke dingen heb kunnen doen. Vaak maak ik vast een begin met het editten van de vlog, beantwoord ik een boel mail en schrijf ik wat artikelen.

In de middag mag Sophia spelen bij mijn schoonouders. Mevrouw heeft het goed voor elkaar en even geregeld dat ze een lekker kussentje en dekentje krijgt haha. Ze weet wat ze wil in ieder geval ;).

Jaaa, mama is er weer. Om vervolgens heel zielig tegen mij aan te kruipen en te roepen: ik ben ziehieeek. Ze is niet ziek, maar vindt het wel interessant allemaal.

Vrijdag in de ochtend komt een vriendin met haar zoontje. Heel gezellig en leuk weer. En in de middag word ik verrast met een heleboel pakketjes waaronder twee keer een Baby Born Soft Touch. Ik had voor Sophia al een cadeau voor Sinterklaas maar heb deze nu maar vervangen voor deze pop. Dan krijgt ze het andere cadeau wel voor haar verjaardag of zo 🙂 Oh en houd het in de gaten want ik ga binnenkort ook nog een Baby Born Soft Touch weggeven!

In de middag naar mijn zus. Ik vertel het heel vaak, maar ik vind het heerlijk daar. En de kinderen ook. We hebben trouwens in de middag alle kinderen de tuin in gestuurd en ze kwamen een uur later weer terug, lekker rustig haha.

Zaterdag lekker koffie drinken met mijn vriendin. Soms is het wel heel bijzonder hoe je bepaalde dingen aan kan voelen in een vriendschap.

Ik wilde een cadeautje voor haar kopen voor Sinterklaas. Ik had al iets in gedachten maar zag dit armbandje, en moest deze hebben voor haar. Ik heb niet zo veel verstand van stenen en dergelijke, maar heb weleens gelezen dat rozenkwarts een hele mooie en belangrijke steen is. Dus kocht ik deze voor haar

Zo. En dan de avond. De bovenstaande foto is nogal beweeglijk, maar dat is precies hoe de avond ook was haha. Jeetje, die kids springen ook daadwerkelijk alle kanten op haha. Ze waren wel ontzettend blij en dat is ook weer fijn om te zien.

Wij hadden op zaterdag al een pakjesavond, maar zullen er op woensdag nog een hebben. Bij mijn zus, met de echte sinterklaas en pieten. Heel erg leuk. En dan is het voorbij en kan ik mijn man naar de zolder sturen voor de kerstboom. Laat de lente en zomer maar komen hoor jongens whoeiii!

Meer zien van onze week? Vergeet dan niet de weekvlog te bekijken! Weekvlog: is dit herkenbaar?

Zijn jullie ook blij als de rust weer iets wedergekeerd is? Bedankt voor het lezen en tot volgende week

Reacties

  • Angelique

    Ik zal heel blij zijn als sint weer weg is. Pff wat een onrust! Wij vieren morgen pakjesmiddag en hopelijk kunnen we dan weer in wat meer rust leven.

  • Gerrie

    Hahaha ik denk ook altijd als de feestdagen maar voorbij zijn dan kunnen we weer richting de Lente en zomer 🙈🔆

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv