Iedereen is dol op Centerparcs!
19 mei 2017 Mama Travel 8

Iedereen is dol op Centerparcs!

Toen ik klein was vond ik het altijd weer een feest om naar Centerparcs te gaan. Ik kan het mij nog zo goed herinneren dat wij van jongs af aan regelmatig met familie naar een park gingen om daar een aantal dagen te verblijven. Echt een feestje was dat. 

Mijn herinneringen aan Centerparcs

Mijn eerste herinnering aan Centerparcs was toen ik zo rond de drie a vier jaar oud was. Wij gingen met de familie van mijn moeders kant naar de Huttenheugte. Wat ik mij nog heel goed kan herinneren is dat mijn opa er toen ook nog bij was. Ik weet niet of hij destijds al ziek was, maar hij is in ieder geval vlak daarna ernstig ziek geworden en een aantal jaren daarna helaas overleden. Misschien dat het mij daarom nog zo helder voor de geest staat, het was namelijk een van de laatste keren dat de hele familie bij elkaar was. Buiten de herinneringen aan mijn familie weet ik nog heel goed hoe fantastisch ik het zwemmen vond op Centerparcs. Echt een feestje! En heerlijk om eigenlijk gewoon zo vaak te kunnen zwemmen als dat ik zelf wilde!

Center Parcs

Een dagje naar Centerparcs

Nu ik zelf moeder ben vind ik het ook heerlijk om met mijn kinderen naar Centerparcs te gaan. Het leuke vind ik dan ook dat je niet perse een heel weekend of een hele week hoeft te boeken maar dat je ook voor een dagje kan gaan! Om te zwemmen bijvoorbeeld. Momenteel zitten we helaas in een fase dat mijn zoontje niet zo dol is op zwemmen, maar ik hoop van harte dat dit heel snel weer over is. Mijn jongste dochter daarentegen is een echte waterrat en zal het vast en zeker heel erg leuk hebben op Centerparcs!

Centerparcs Vossemeren

Vorig jaar zijn wij met ons gezin naar Centerparcs Vossemeren geweest. Dat was zó fantastisch en heerlijk ontspannen dat ik er met ontzettend veel plezier aan terugdenk. Sophia was toen nog vrij klein en het was de eerste keer dat wij met haar gingen zwemmen Ook Senna vermaakte zich ontzettend goed met Vincent in het water en het was een heerlijk lang weekend. Helemaal fantastisch was trouwens het piratenfestijn dat wij toen hebben bijgewoond, mijn kinderen keken hun ogen uit. En wanneer de kinderen het fijn hebben, hebben de ouders automatisch ook een hele fijne tijd. Wij denken er met super veel plezier aan terug en hopen snel weer eens een bezoekje te brengen aan Vossemeren of aan een ander park van Centerparcs

Ga jij ook zo graag naar Centerparcs?

Doe jij ook mee met de Casper en Emma Winactie?

Reacties

 • Rachel

  Als heel klein kind zijn we naar centerparks gegaan. Ook opa en oma waren erbij. Ik herinner me nog de bosrijke omgeving. Later vond ik een huisje maar niets. Ik wilde liever een tent in. Zelfs nu trekt de tent nog, maar met kleine kinderen is een huisje heerlijk.
  Onlangs geplaatst door Rachel: Twee verschillende knullen

 • Manon

  Centerparcs is gewoon erg leuk om naar toe te gaan ook al ben je jong of oud

 • Kim

  Grappig. Ik lees de laatste tijd zulke positieve verhalen over Center Parcs. Ik heb jammer genoeg andere ervaringen. Ja, het zwembad is fantastisch en de omgeving ook. Maar die huisjes? Vervallen. Vieze badkamer. Oude meuk. Bestel je handdoeken, zitten er vlekken in. Nee, ik zou niet snel meer heen gaan, want je betaalt ook nog eens de hoofdprijs.
  Onlangs geplaatst door Kim: 2 jaar getrouwd

  • Saskia Hardeman

   Jammer dat je deze ervaring hebt! Ik heb het zelf nog niet meegemaakt maar kan mij wel indenken dat het niet tof is.

   • Kim

    Wellicht bij ons het verkeerde park of misschien de pech van net een verkeerd huisje.
    Ondanks dat hebben we het wel heel leuk gehad hoor, het zwembad en zo was natuurlijk fantastisch.

 • Frank

  We zijn afgelopen zomervakantie een paar middagen naar Centerparcs gegaan om daar voor het eerst met onze zoon te zwemmen. Een aantal maanden geleden zijn we voor het eerst een weekendje weg gegaan en dat was ook in Centerparcs… super leuk voor jong en oud!! 😃

 • Kelly

  Wij zijn 2 weken terug een weekendje weg geweest naar Centerparcs, het was heerlijk! Al moet ik eerlijk zeggen dat ik mij aansluit bij wat er hierboven ook is gezegd; er zou meer aandacht besteed mogen worden aan het onderhoud van de huisjes.
  Onlangs geplaatst door Kelly: Olivia opnieuw terug in haar gipsbroek

 • Simone

  Ik ga zeer graag naar Center Parcs. Ik heb daar zoveel mooie jeugdherinneringen aan. En nog steeds vind ik het erg heel fijn.
  Onlangs geplaatst door Simone: Wat betekent de ziekte van Crohn voor mij? | Wereld IBD-dag

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv