Het huis snel gezellig maken: zo doe je dat!
13 sep 2021 Lifestyle 1

Het huis snel gezellig maken: zo doe je dat!

Herken je het volgende? Dat je in je eigen huis rond loopt, en denkt: ja leuk, maar ik wil eens iets anders. Ik heb dit regelmatig! En inmiddels heb ik hiervan geleerd dat je met hele kleine simpele aanpassingen iedereen zijn of haar interieur gemakkelijk kan opleuken. Met deze simpele tips ga jij dit heel gemakkelijk en snel voor elkaar krijgen! Lees je mee?

Bloemen

Ik begin even met een tip die ik zelf heel erg graag toepas en welke zo gemakkelijk (en heel erg leuk!) is. Namelijk: je huis opfleuren door middel van het kopen van bloemen! Ik houd er zo veel van! Een simpel bosje bloemen maakt je hele interieur al zo veel gezelliger! Wat ik zelf heel leuk vind om te doen, is om een grote bos bloemen te kopen, en (meer dan) de helft in een grote vaas te doen, en de rest te verdelen over kleine vaasjes. De grote vaas met bloemen zet ik dan op de keukentafel en de rest verdeel ik door het huis heen! Zo onwijs gezellig

Desenio kinderkamer

Posters

Ja! Deze tip doet ook zo ontzettend veel voor je interieur! Wij zijn vaste klant bij Desenio en kiezen hier regelmatig posters uit voor in huis. Wij kopen er dan via dezelfde site een mooie lijst bij, en dan heb je zo weer iets moois voor in je huis!

Zo hebben wij onlangs bijvoorbeeld de kamer van Sophia iets gezelliger gemaakt door het simpel plaatsen van twee mooie posters, in lijst, te plaatsen op haar bureau. Dit doet zo veel voor de aanblik van je interieur. Ook hebben wij leuke posters gekocht voor in de keuken. En in ons huis kan je er nog veel meer vinden. In mijn werkkamer heb ik er bijvoorbeeld ook een aantal staan, en ik ben elke keer weer blij wanneer ik dit zie

Zelf vind ik het leuk dat er zo veel keuze is in de webshop, dat er altijd wel iets leuks tussen zit. Zo kunnen wij regelmatig lekker wisselen en ons huis weer iets gezelliger maken. Iets moois aan de muur doet zo veel voor je interieur!

Desenio

Planten

Ja! Ik kan niet zonder planten. Ik ben er zo ontzettend gek op. En het leuke is dat je planten zo leuk kan combineren met bovenstaande tip: namelijk met posters! Wat ik zelf bijvoorbeeld heel leuk vind, is om twee (of drie) schilderijen op een kast te plaatsen en er een plant voor te zetten. Zo gezellig! Maar natuurlijk kan het interieur ook gemakkelijk opgefrist worden door een enkele nieuwe plant te plaatsen op de tafel of op de kast. Of op de grond! Het groen van een plant frist het interieur altijd op!

Accessoires

Ik ben dol op accessoires in huis. Het enige waar je wel echt op moet letten is dat het niet te veel wordt. Want dit is eigenlijk al heel snel het geval. Kies een basiskleur wat bij jou en je interieur past, en zoek op deze kleur. Leuk en gezellig is bijvoorbeeld om in deze basiskleur meerdere vaasjes of plantenpotjes in verschillende vormen bij elkaar te zetten. Droogbloemen in een van die vaasjes, maakt het nรณg leuker!

Denk liever groot dan klein!

Een tip die ik ooit ergens heb gelezen is: denk wanneer het om je interieur gaat liever groot dan klein! Koop dus niet te veel kleine prulletjes. Maar koop bijvoorbeeld een enkele grote vaas, of plant, en zet die op een plek in je huis. Te veel kleine accessoires oogt al heel snel rommelig. Kies daarom voor groot!

Tot zover mijn tips. Ik ben heel benieuwd wat jij er van vindt. En wellicht heb jij ook nog een tip voor ons! Dan lees ik dit heel erg graag hieronder terug in de comments

 

Reacties

  • Naomi

    Goed idee om een grote bos bloemen te verdelen over meerdere vazen/vaasjes. En ik denk dus ook vaak te klein. Denk ik iets leuks te hebben gekocht voor op de salontafel en dan staat het niet omdat het te klein is. Voortaan dus toch groter denken;).
    Onlangs geplaatst door Naomi: Niet zeuren, maar kleuren

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.