Ik raak mijn inspiratie weer een beetje kwijt :(
11 feb 2019 Mama Persoonlijk 3

Ik raak mijn inspiratie weer een beetje kwijt :(

Hoi! Hoe gaat het met jullie? Komen jullie deze regenachtige dagen een klein beetje door? Ik heb er wel moeite mee hoor. Ik wil zon zon zon zon! Maar goed, nog even, en dan komt de lente er weer aan. Voor nu neem ik jullie weer even mee in onze afgelopen week! Kijk je mee?

Maandag werk ik lekker vanuit huis. Gaat ook goed, lekker alles kunnen doen wat nodig is. Fijn om zo te doen zo.

En kijk die Senna lekker bezig zijn Hij maakte ene huis van kapla. Super leuk.

Dinsdag haal ik Sophia uit bed. En ze is een beetje moe. Ze pakt haar dekentje en gaat zo verder liggen slapen op de grond haha. Lief he.

En deze dag komt deze fantastische winactie online waarbij Tamara en ik een tegoed van € 400,– mag weggeven aan een van onze volgers! Klik op volgende link om direct naar de winactie op instagram te gaan.

Senna had het idee om warme chocolademelk met slagroom te maken en daar marshmallows over te doen. Pfff lekker maar wel enorm machtig.

Woensdag begin ik de ochtend met een paar uurtjes werk. In de middag neemt Senna een vriendje mee van school en bak ik pannenkoeken.

Voor het avondeten maakte ik een ovenschotel. Het ziet er echt niet lekker uit maar de kids aten het heel erg goed.

Donderdag heel even wat mail beantwoorden en daarna besluit ik dat ik het wel best vind. Gewoon zo’n: “ik-heb-geen-zin-dag”. De rest van de dag draai ik wat wasjes en doe wat kleine dingetjes in huis.

Vrijdag ochtend ga ik met Sophia naar de sportschool. Sophia vindt dat zo ontzettend leuk. Zij kan zich daar heel lang vermaken. In de middag gaat Senna spelen en komt de oppas bij ons thuis zodat ik uit huis kan werken.

Jaaa en dan is het weekend. Wij eten in de avond bij familie omdat het broertje van Vincent terug is uit het buitenland.

Oh en Senna heeft een medaille omdat hij in de ochtend heeft meegedaan aan een kidsrun!

Nog meer zien van onze week? Vergeet dan niet onze weekvlog: waarom ik niet fit ben.

Zo. Dit was het. Even kort, merk dat ik even helemaal geen inspiratie heb op het moment. Dat komt vast wel weer! Tot volgende week en liefs.

Reacties

 • Naomi

  Oh, ja, ik wil ook zon. En lente! We moeten nog even volhouden…. Misschien komt je inspiratie dan ook spontaan weer om de hoek kijken.

 • Amy

  Wat jammer dat de motivatie er even niet is, maar lekker even laten.. die komt vanzelf wel weer. En ik wil inderdaad ook wel zon en voorjaar. Ben toe aan wat betere temperaturen!
  Onlangs geplaatst door Amy: Antiquitäten Café Lenz | Vintage shoppen en taartjes eten in de Zwitserse bergen

 • Ilse

  Van dit weer krijg je toch ook geen inspiratie? Mast ik vind dat je nog altijd onwijs leuk schrijft, ook al is het kort oid. Ben trouwens wel heel benieuwd naar het recept van die pasta. Zeker als je kindjes dat zo goed eten! Liefs x
  Onlangs geplaatst door Ilse: Hoe wij omgaan met schermtijd

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv