Heel veel aangekomen? En bijna Sinterklaas!
26 nov 2018 Mama Welcome To My Life! 2

Heel veel aangekomen? En bijna Sinterklaas!

Hoi! Jeetje! Het is bijna niet te geloven hoe snel de tijd gaat. Ik besef mij zojuist dat wij al bijna Sinterklaas gaan vieren (aankomend weekend). Dit vliegt altijd super snel voorbij en dan is het al tijd voor de kerstperiode. Niet te doen. Alweer bijna een jaar voorbij. Maar nu eerst: afgelopen week was een week waarvan ik echt dacht: ohja zo was het als de kinderen om de haverklap niet lekker zijn. Natuurlijk typisch iets van de herfst en de naderende winter!

Maandag begon als een normale dag. Ik ging lekker uit huis aan het werk, en de kindjes waren naar de opvang en school. Aan het einde van de ochtend werd ik gebeld of ik Sophia wilde ophalen. Ze leek toch een beetje ziek te zijn en het leek hen beter als ze naar huis mocht. Dus, ik haalde mijn meisje. Ze sliep twee uurtjes en was daarna weer haar oude zelf. Gewoon heel moe denk ik.

In de avond zat ze er in ieder geval weer prima bij Ze at goed, en had de grootste lol met een beker water. In deze drukke maanden eet ik vaak in de avond alleen met de kinderen, niets aan.

Oh we aten trouwens deze pasta. Ik had die middag boodschappen willen doen, maar dat kon nu niet omdat Sophia lekker lag te slapen. Ik had dus alleen maar deze pasta in huis. En het was best te doen eigenlijk! Prima alternatief voor normale spaghetti.

Ok. Nu moet ik even gaan vertellen dat er iets mis is gegaan met mijn foto’s en het vanaf nu allemaal een beetje in de war gaat lopen. In ieder geval: ik probeer in de avond altijd nog even rustig zonder werk, huis, alles nog even op bed te liggen en probeer dan wat te lezen of kijk een serie. De laatse tijd ben ik weer meer van het serie kijken. ik vond Chesapeak shores echt heel erg leuk, maar het begint mij te vervelen. Ik denk dat ik het nog een hele kleine kans geef, en anders ga ik iets anders kijken. ik hoor veel over the sinner? En anders wil ik misschien wel Elite voor de tweede keer kijken.

De kindjes liepen dus behoorlijk te snotteren afgelopen week. Op gegeven moment voelde ik mijzelf ook echt helemaal niet goed en lekker en wist ik zeker dat ik heel erg ziek ging worden. Maar: de volgende dag was het over! Echt ongeloflijk hoe ****** je jezelf kan voelen en het  dan ook zo weer voorbij is.

Vrijdag maakte ik er zo’n lekker relaxed middagje van door met de kinderen naar het winkelcentrum te gaan en daar gewoon de dingetjes te doen. Eten, naar de kapper, bibliotheek en de hema. Zij vinden het leuk, en zo zitten we in ieder geval niet alleen maar thuis. Daarnaast vind ik het ook gewoon goed voor ze om regelmatig naar de bibliotheek te gaan. Oh en Senna was degene die geknipt moest worden deze keer. Sophia vind ik nog niet nodig.

Oh en zo’n week was het ook. Een van heel veel koek en chocolade. Hebben jullie dat ook? Dat je er in de zomer helemaal geen behoefte aan hebt, en in de koude periode helemaal los gaat. Ik was wel even “bang” om veel aan te komen. Maar er is helemaal niks bij. Dus ik heb nu ook maar besloten het gewoon te laten gaan. Tenslotte moet er gewoon wat spek bij om de koude maanden straks aan te kunnen 😉 Herkenbaar?

Oh en dit vond ik toch wel heel erg leuk hoor Sophia vraagt altijd of ze mijn makeup mag. Wat niet mag natuurlijk haha. In de vensterbank heb ik een bakje staan (wat nodig uitgeruimd moet worden) met mascara en allemaal van dat soort dingen. Toen ik even niet keek en Sophia opeens heel schattig hoorde lachen zag ik dat ze achter de tv was geklommen om bij het bakje te komen. Haha, het mag niet, maar ik vind het o zo schattig.

Oh en voordat ik het vergeet: mijn moeder kwam nog voor de kindjes om leuke kleedjes te brengen. Mijn kinderen zijn dól op kleedjes en ze lopen er het liefste de hele dag mee rond. Senna zei dan ook van de week dat zijn kleedje de mooiste en de állerfijnste was. Dat vogeltje op het kleedje van Sophia is het vogeltje van haar geboortkaartje!

En tot slot: vergeten jullie deze toffe winactie niet? Ik geef een Vtech KidiCom Max weg.  Klik op de volgende link voor meer info: Mega winactie Vtech Kidicom Max.

En dit was het weer. Ik zit erover te denken om nog even apart te schrijven over hoe wij dit jaar Sinterklaas vieren. In ieder geval: het is al bijna zover en zaterdag avond vieren wij onze eerste pakjesavond. Daar zijn we dan niet mee klaar want we hebben nog meer familie haha. Geeft niets, alleen maar gezellig!

Kijken jullie ook uit naar pakjesavond? (en dat het dan allemaal voorbij is en de kerstboom van zolder mag ;))?

Reacties

  • Marloes

    Oeh ik kijk inderdaad enorm uit naar de kerstboom 💖 wij hebben de eerste pakjesmiddag gisteren al gehad (alleen voor de kindjes en hun nichtje) en volgende week met de hele familie van mijn kant vieren we het nog een keer, maar dan met lootjes. En dan over een paar weken de verjaardagen en kerst… volgens mij moeten we een nieuw huis erbij kopen!
    Onlangs geplaatst door Marloes: Mijn belemmerende gedachten en hoe ik ermee afrekende

  • Wendy Snippert

    Ik doe heel graag mee met de win actie voor mijn zoontje..hij is zo lief voor zijn zus die autisme heeft en heel beschermend voor zijn kleine zusje…

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.