Fotodagboek: Verjaardagen en sneeuw!
28 jan 2019 Lifestyle Mama 2

Fotodagboek: Verjaardagen en sneeuw!

Hoi! Wat een sneeuw he afgelopen week! Het ging echt zo snel, van de eerste vlokken naar een aardige lading sneeuw. In ieder geval wel heel leuk voor de kinderen! Verder vierden wij wat verjaardagen, spotte ik de eerste paaseitjes in de winkel en gingen Sophia en ik samen sporten. Kijk je mee?

Maandag was Sophia een beetje moe, niet zo fit, maar niet ziek genoeg om thuis te blijven. Eigenlijk is er bij ons thuis een regel: als er geen koorts is dan proberen we gewoon de school en opvang. Bij Sophia had ik ook gewoon een vermoeden dat zij vooral heel erg moe is. Dit komt vermoedelijk doordat zij in de middag niet meer slaapt.

In de avond ga ik lekker naar de sportschool. Ik had dus echt nooit verwacht dat ik iemand zou worden die dit fijn zou vinden haha. Maar ik vind het echt heerlijk, even uit huis en met iets anders bezig zijn.

Dinsdag ging het sneeuwen! Het begon echt met een paar vlokjes en voordat wij het wisten lag er al een laagje. Zo leuk voor de kindjes. Zij beleven er echt heel veel plezier aan.

Kijk dat blije snoetje . Ik heb voor allebei de kinderen een skipak, dat is echt een aanrader. Zo kunnen ze gewoon zitten in de sneeuw en doen wat ze willen zonder nat te worden.

Woensdag rommelde ik een beetje in huis. Soof was naar de opvang en Senna had een kinderfeestje. Nadat ik Sophia haalde deden wij even wat boodschappen.

Oh en de paaseitjes liggen gewoon al in de winkel!!! Ik nam ze niet mee trouwens, daar begin ik voorlopig nog niet aan haha.

Donderdag aten wij bij mijn schoonouders een taartje omdat mijn schoonvader jarig was. Ik speelde nog even met de kindjes met de lego. Met Sophia hadden wij de laatste week een aantal gevalletjes dat ze zo van haar stoel viel (een normale stoel, geen kinderstoel). Dan is zij zo inspannend bezig dat ze er zo tussen glijdt, dus ik zette haar hier maar op de tafel. Wel handig zo.

Taart!! Oooh ik houd zo van slagroom.

Ik had al een aantal dagen dat ik gewoon niet lekker in mijn vel zat. Weet je, dat hoort er gewoon bij. Alleen kan ik nooit doen alsof, dus ik vertel het ook altijd maar gelijk. Ik besloot vrijdag om gewoon lekker eens de ochtend te gaan sporten. Ik ga vrijwel alleen de avonden terwijl ik combineren ochtenden toch misschien wel fijner vind.

Ja. Zo’n dag dus. WHAAAAAAAH.

En hoe fijn is het om op zo’n dag naar mijn zus te kunnen. Ik zag alleen bij aankomst al dat zij zich net zo voelde als mij haha. En toch was het super gezellig

Voor het eerst sinds het ongeluk van mijn lieve neefje mocht Senna weer met hem spelen. Dat was echt zo zo zo fijn. Toch iets om heel erg dankbaar voor te zijn.

En zaterdag naar de verjaardag van mijn lieve vriendinnetje. Soof nam ik gezellig mee!

Kijk Sophia en Jason nou eens leuk spelen. Dat was echt heel zoet om te zien, ze schelen toch een tijdje.

Zo. En nu is het zondag. Ik heb de badkamer schoongemaakt en een plant overgepoot in een nieuwe pot. Hoe lekker burgerlijk kan je zijn he. Maar goed, het was een heerlijk rustig dagje, op naar een nieuwe week!

Nieuwsgierig naar de rest van onze week? Check dan even onze weekvlog: Middagslaapjes helemaal voorbij? En woensdag trouwens een extra video online!! (Volg mij op youtube om niets te missen)

Reacties

  • Marloes

    Ahhww zo leuk als kindjes lief met elkaar spelen!! Ik smelt hier helemaal haha! Oh en die baaldagen, ik ga meestal naar mn ouders op zo’n moment. Dan drink ik daar rustig een kopje koffie om bij te komen terwijl zij even de kinderen vermaken haha!
    Onlangs geplaatst door Marloes: Ondernemen vanuit vertrouwen

  • Ilse Visscher

    Oooh dat van de sportschool herken ik. Riep ook dat ik nooit zo zou zijn en vond het niks. Nu juist fijn om even je eigen ding te doen en het huis uit te zijn! Je ziet er trouwens echt goed uit Sas! Leuk om zo weer een weekje mee te kijken! X
    Onlangs geplaatst door Ilse Visscher: Plog #35: Daar ben ik weer!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv