Fotodagboek: Scherven brengen geluk!
4 feb 2019 Lifestyle Mama 1

Fotodagboek: Scherven brengen geluk!

Hoi lieve mensen. Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht! Een week waar ik eigenlijk de helft van de tijd al niet meer weet wat ik precies gedaan heb. Dus ik kijk even met jullie mee terug naar de afgelopen week door middel van de foto’s. Kijk je mee?

Maandag is altijd een lekker rustige dag. Ik werkte de ochtend thuis, en rommelde in de middag gewoon wat in huis. In de avond sporten, en daarna lekker douchen. Ik vind douchen altijd een van de meest fijne momenten van een dag, lekker veel rust haha.

Dinsdag begon de ochtend met een gevallen plant. Senna was even net iets te enthousiast. Achja jammer, maar ook zo weer opgeruimd. En scherven brengen geluk toch?

Ik zou al met mijn vader naar het tuincentrum. Dat doen wij best regelmatig. Gewoon heel relaxed beetje rondlopen en koffie drinken. Ik had nog een nieuwe plant nodig en kocht onder andere deze.

Woensdag werkte ik in de ochtend. Ik haal Senna in de middag op van school, maar hij besluit ergens anders te gaan spelen. In de middag haal ik Sophia op van de opvang. Ze is heel druk aan het bezemmen!

En na het halen van Sophia haal ik ook Senna op. Dan lekker naar huis, vroeg koken want Senna gaat altijd naar Atletiek op woensdag.

Eerder legde ik zelf vaak de kleding klaar voor Senna, nu overleggen wij altijd even de avond van te voren wat hij aan wil. Daar heeft hij een duidelijke mening over haha. Verder zijn de kindjes op de donderdag vaak lekker uit spelen bij mijn schoonouders en mijn ouders, dat is altijd wel fijn.

En vrijdag lag er sneeuw! Mijn kind krijgt daar toch echt helemaal nooit genoeg van. We hebben ook nog heel lang rondjes gereden op de slee.

In de avond ging ik lekker met mijn vriendinnetje uit eten. Dat herinnert mij er trouwens aan dat we een nieuwe datum moeten plannen.

Op de foto is het nooit zo fotogeniek, maar het eten was echt zo lekker. Was een heerlijke avond.

Zaterdag lekker naar de bibliotheek. Ik kan hier echt uren met de kinderen doorbrengen en krijg ze ook nooit mee naar huis haha.

Wel fijn hoor dat ze het zo leuk vinden. Na de bieb even wat lunchen en weer naar huis!

Zo. Dit was het weer even voor nu. Meer van onze week zien? Check dan even onze laatste weekvlog (klik op volgende link om rechtstreeks naar de video te gaan): Weekvlog: Weekmenu en gezonder eten

Dankjewel weer voor het meelezen en tot volgende week! Hoe was jouw week?

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv