Fotodagboek: Onrustige kinderen & lieve vriendinnen <3
9 jul 2018 Lifestyle 1

Fotodagboek: Onrustige kinderen & lieve vriendinnen

Hoi! Het is weer zover: ik ga aan jullie vertellen hoe onze week was. Nog steeds een van het best gelezen artikel per week. Ik denk soms weleens dat het saai wordt maar het wordt toch goed gelezen. En eerlijk is eerlijk: ik vind het ook best leuk om mijn week weer te bekijken om te zien wat wij allemaal gedaan hebben. Kijk je weer mee naar onze afgelopen week?

Maandag bekijk ik even wat recepten. Ik vind het altijd zo lastig om elke keer weer wat lekkers op tafel te zetten! Zeker omdat ik voor de kinderen gewoon gezond wil, maar ook iets wat ze goed eten. Deze pizza pesto mozarella en tomaat is ideaal. En door de pesto pureer ik altijd heel veel spinazie. Veel vitamientjes en de kinderen merken er niets van 😉

Deze pizza met geitenkaas en peer lijkt mij trouwens ook super lekker. Wil ik nog eens gaan maken.

Op dinsdag blijft Senna nog een dag ziek thuis en breng ik Sophia naar de peuterspeelzaal. Sophia vindt het daar zo leuk, echt fijn.

Ik rijd nog even door naar de winkel voor wat boodschappen. Aan Senna merk ik overigens dat hij wel weer wat begint op te knappen en ik spreek met hem af dat hij de volgende dag weer naar school gaat.

Woensdag krijg ik een mail dat ik een pakket mag ophalen. Het pakket was niet bezorgd bij mijn postadres en ergens anders terecht gekomen. Ik baalde hier enorm van maar gelukkig heb ik het nu!

En voor een andere campagne kreeg ik deze flesjes zonnebrand creme binnen. Inmiddels heb ik ze al gegeven aan de juf van mijn zoontje en vertelde ik er al meer over in mijn weekvlog. Per verkochte flacon doneert Ladival € 1,00 aan het KWF kankerbestrijding. Dit soort initiatieven vind ik altijd erg fijn en belangrijk. Daarnaast kan je kinderen niet vroeg genoeg leren hoe belangrijk het is om goed te smeren!!

Donderdag: druk druk. Er zijn wat deadlines die ik af wil maken en ik heb wat telefonische afspraken staan. In de middag maakt Senna kennis met zijn nieuwe meester voor groep 4 (ongelofelijk, mijn kleine kind gaat naar groep 4!!).

Vrijdag ochtend ruim ik wat op in huis. Draai wat wasjes en doe de boodschappen met Sophia. De tuinman komt de heg snoeien en in de middag komt de oppas zodat ik even weg kan en de kindjes leuke dingen met haar kunnen doen.

Ik ga lekker even wat winkels af. Echt fijn om te doen. Oh en ik vergeet de tijd en ben te laat terug thuis.

Trouwens, ik kom dit broekpakje tegen. Echt te leuk. En eigenlijk wilde ik het mee naar huis nemen totdat ik mij bedacht dat Sophia gewoon al zo veel kleding heeft en dit voor nu gewoon even niet nodig is.

In de middag komt mijn nichtje. Op de fiets! Echt, ik weet nog als de dag van gisteren dat ik dat kleine poppetje in mijn armen had en nu gaat ze na de zomer al naar de middelbare school Ze blijft ook eten. Heel gezellig.

En we eten ijs! Ik ben dol op pindakaas, en dit ijs is dan ook echt onwijs lekker.

Zaterdag ga ik met de kindjes naar het bos. Ze zijn zo ontzettend onrustig dat ik hier letterlijk gek van word. Bos geeft rust en het is weer even fijn om te wandelen.

Zondag gezellig afgesproken met vriendinnen. We lunchen de hele middag en wanneer ik thuis kom heb ik het gevoel alsof ik een aantal flessen wijn op heb haha. Het was zo leuk! We hebben direct maar een datum geprikt voor nog een keer over drie weken. Altijd fijn om meiden te hebben waar je gewoon jezelf kan zijn.

Mijn haar routine

Dit was het weer meiden. Voor mijn afgelopen weekvlog (en mijn haarroutine!!) check even de laatste vlog: Weekvlog: haarroutine en guilty pleasure.

Via instagram vertelde ik al dat mijn kinderen heel onrustig zijn. Ik kreeg hier super veel berichtjes en reacties op van andere moeders die dit herkennen. Zo fijn om te weten dat ik niet de enige ben en dat er meerdere mama’s zijn die dit herkennen. Geeft toch een soort van “ik-ben-niet-alleen” gevoel. Dankjewel

Hoe gaat het met jou?

Reacties

  • Ilse Visscher

    Heel leuk om weer met jouw week mee te kijken! Oooh ik houd ook van het bos en geeft inderdaad altijd rust. Lastig he als je kindjes zo onrustig zijn? Lars krijgt nog een tandje erbij en is daar zo van aan het huilen en aan het spoken in de nacht. Helaas werkt het bos nog niet, haha. Het is een fase, het is een fase haha.

    Fijne vakantie alvast! X
    Onlangs geplaatst door Ilse Visscher: Blog #39: De 6 best gelezen artikelen

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv