Fotodagboek: Ik kan er niet veel gezelligs van maken
18 jun 2018 Lifestyle Welcome To My Life! 3

Fotodagboek: Ik kan er niet veel gezelligs van maken

Hoi! Het is weer tijd voor een heel nieuw fotodagboek van afgelopen week. En terwijl ik in mijn telefoon keek om alle foto’s te verzamelen, kwam ik erachter dat ik bar weinig foto’s heb  gemaakt deze afgelopen week.

En nu ik hier zo over nadenk is dat eigenlijk best vreemd aangezien het afgelopen week juist een hele fijne en gezellige week was. Alleen gewoon niet zo veel foto’s gemaakt. Ik heb daar eigenlijk ook gewoon niet zo bij stil gestaan. Maar goed: aankomende week hopelijk beter! Voor nu zal ik gewoon even wat meer vertellen bij de foto’s :).

Maandag begon de week weer met de kindjes naar school brengen en dergelijke. In de middag kwam er een vriendje van Senna spelen, heel gezellig! En het was prachtig weer dus kon er lekker buiten gespeeld worden. Van Little Tikes ontvingen we onlangs producten waar heel leuk mee buiten gespeeld kan worden (en er komen toffe winacties!!). Houd mijn youtube in de gaten (ben jij al geabonneerd?)

Dinsdag was mijn werkochtend en hadden Tamara (themommydiaries) en ik hele interessante gesprekken over tassen haha! Altijd leuk 😉 Die linker tas ben ik echt dol op

Tussen de middag lunchen wij bij mijn schoonouders en maken Soofje en ik een puzzel samen. Deze puzzel heb ik ook zó veel gedaan met Senna tijdens mijn zwangerschap van Sophia!

Woensdag heb ik een dag gevlogd dus als je nieuwsgierig bent naar onze dag klik dan even op de volgende link: Vlog: wat zijn we geschrokken. In de middag komt er een vriendin en bak ik met Senna een cake. Heel leuk om te doen, gaan we zeker vaker doen!

Donderdag was voor mij een middag dat ik echt overal heen en weer moest rijden. Ik zal niet uitgebreid vertellen wat dan allemaal, alleen Senna had een feestje. Hij ging survivallen en heeft het echt fantastisch gehad. Helemaal doorweekte en zeiknat. Ik heb hem uitgekleed en met een handdoek zo hoppa in de auto gezet haha. Thuis kon hij dan direct lekker onder de warme douche.

Vrijdag in de ochtend al werd mijn bbq voor die avond bezorgen. Ik had een feestje voor vriendinnen en bestelde alles lekker makkelijk online. Ik zal daar binnenkort nog even apart wat over vertellen maar ik vond het echt top.

Tussen de middag naar het ziekenhuis voor mij. Die dingen moeten ook gebeuren, niets ernstigs, gewoon een controle.

En ik heb zo moeten lachen om Sophia die zo met het kaartje liep van de parkeerautomaat. Senna deed dit ook altijd en ik besefte mij dat dit komt omdat ik dit ook altijd doe om mijn handen vrij te houden haha.

En zo lag ik er zaterdag bij. Lekker in het zonnetje in de tuin. Ik was die nacht goed ziek geweest en had sinds lange tijd weer clusterhoofdpijn. Was daar echt beroerd van en het hele weekend bijna alleen maar geslapen.

En dit was het weer voor afgelopen week! Zoals ik al zei was het eigenlijk wel een hele fijne week! Hoe was jullie week?

Reacties

 • Jeanine

  Little tikes heeft zulk leuk speelgoed! Benieuwd naar je winactie. Ik vergeet zelf ook vaak foto’s te maken als iets heel erg leuk if gezellig is. Dan ben ik er gewoon minder mee bezig. Wat een goed ding is alleen voor wij bloggers weer niet zo. De foto’s die je maakte zijn leuk! Vooral die foto van Sophia, haha! Heerlijk.

 • Ilse Visscher

  Oh klinkt heerlijk! Gelukkig zet je erbij dat je niet voor iets ergs naar het ziekenhuis moest, haha. Zo leuk die foto van Senna in de handdoek. Echt een jongetje (na lekker gespeeld te hebben)!
  Onlangs geplaatst door Ilse Visscher: Blog #32: Leuk ding!

 • Tamara S

  Haha Sophia is zo leuk!!! Survivallen met een feestje, dat is zo leuk om te doen. Ik deed het enkele jaren geleden met mijn collega’s en toen voelde ik me gewoon weer 12. 🙂
  Onlangs geplaatst door Tamara S: Feestweek dag 2 | Toko Trash winactie

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.