Nieuw favoriet kledingmerk: Quapi
1 dec 2017 Kinderen Mama 3

Nieuw favoriet kledingmerk: Quapi

Soms kom ik als mama van die kledingmerken tegen waar ik direct op slag verliefd op word. Quapi is zo’n merk dat ik niet heel lang geleden ontdekte en waar ik uren naar kan kijken. De kleuren, de vormgeving, ik vind het allemaal fantastisch! Vandaag mag ik jullie een setje laten zien en vertel ik jullie meer over hoe deze kleding ons bevalt. Lees je mee?

Quapi jongens kleding

Quapi kleding

Quapi jongenskleding

Terwijl ik op zoek was naar nieuwe kleding voor de kindjes, stuitte ik wel op een heel leuk merk. Namelijk het merk Quapi. Ik zag een aantal items in een webshop en was direct enthousiast. Nadat ik de site van dit merk zelf had bezocht werd ik alleen maar vrolijker. Waarom? Omdat dit kleding is waar ik heel blij van word. Ik houd voor de kinderen namelijk heel erg van basic kleding, maar ik houd ook heel erg van combinaties met felle kleurtjes. En dit is precies wat dit merk in haar assortiment heeft.

Voor Senna zocht ik een prachtige set kleding uit met een shirt, vest en een spijkerbroek. Eerder heb ik al eens verteld dat Senna de laatste tijd niet de makkelijkste is wat kleding betreft. Maar van dit setje werd hij direct heel erg enthousiast! Op de foto is het helaas wat minder te zien, alleen de gele items in het bovenstaande vest zijn bijvoorbeeld heel fel van kleur. Het knalt er echt uit, en dat is wat zowel mijn zoontje en ik heel gaaf vinden. Gewoon van die toffe details die opvallen. Via volgende link kan je de gehele collectie voor jongens bekijken, zeker even doen, want het is écht heel erg leuk: Quapi Jongenskleding.

Quapi

Qua prijs zit dit merk wel iets hoger dan wanneer je bijvoorbeeld kleding bij de H&M koopt. Het vest is  en de broek kosten beiden € 44,95 en het shirt € 27,95. Ik moet zeggen dat ik de prijs voor de broek mee vind vallen en eigenlijk ook heel redelijk vind. Zeker wanneer ik naar de kwaliteit kijk (goede dikke stof, blijft mooi van kleur na wassen) is dit een broek die ik zelf zeker opnieuw zal kopen. Het vest is misschien iets duurder dan het gemiddelde vest maar ook hierover ben ik heel enthousiast en is de kwaliteit heel goed.

Ik probeer wanneer ik enthousiast ben in een review altijd wel iets aan te geven wat beter kan. Alleen in dit specifieke geval kan ik, behalve misschien de prijs, niets bedenken. Wat de prijs betreft heb ik dit er persoonlijk wel voor over omdat de kleding gewoon net dat tikje extra’s heeft. Inmiddels heb ik voor Senna ook al wat meer kleding van dit merk aangeschaft, wij zijn heel tevreden!

Benieuwd naar de outfit van Sophia van Quapi? Lees ook: Quapi Kinderkleding.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze kleding vinden en lees de reacties heel erg graag terug in de comments! Ken jij dit merk al?

Dit artikel bevat producten welke ik heb ontvangen ter review, dit doet niets af aan mijn oprechte enthousiaste mening. 

Reacties

 • Rachel

  Leuk setje. Felle kleurtjes vind ik voor mijn oudste zoon ook altijd heel leuk. Vooral rood en geel. De teksten op een shirt ben ik nooit zo fan van, al is deze vrij subtiel. Aangezien mijn knul niet zo snel groeit, kan ik onderhand best wat meer geld uitgeven aan kleding. Vooral als de kleding dan ook mooi blijft na al het wassen.
  Onlangs geplaatst door Rachel: Ik mis het middagdutje

 • Rory

  Ik kan zelf niet oordelen over jongenskleding, maar ik vind dit er erg leuk uitzien. Ik heb het merk wel voorbij zien flitsen tijdens het scrollen, maar ik heb het zelf nog niet in mijn handen gehad. Het staat hem erg leuk en dat van de kwaliteit vind ik erg belangrijk. Hoe vaak ik het niet heb gehad dat iets volledig uit zijn vorm ging na het wassen, verkleuren of pillen. Dat vind ik dan erg zonde (in de categorie goedkoop is duurkoop). Nu heb ik de mazzel dat ik veel kleding krijg van vriendinnen met dochtertjes. Dan heb ik de duurdere merken tweedehands. Zelf koop ik dan de basics nieuw. Maar je maakt mij wel nieuwsgierig. En de outfit van Sophia is erg cute!

 • Kim

  Ik had nog nooit eerder van het merk gehoord. Ikzelf vind het vrij prijzig voor kinderkleding en het is niet helemaal mijn smaak maar dat is heel persoonlijk natuurlijk!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv