Even bijkletsen (sorry ik kan niet op iedereen reageren)
7 mei 2018 Lifestyle 6

Even bijkletsen (sorry ik kan niet op iedereen reageren)

Hoi! Het is nu zondagavond bijna acht uur en ik zit achter mijn laptop nog even dit berichtje te tikken aan jullie. Inmiddels zijn wij een aantal dagen terug van vakantie en hebben wij hier in Nederland ontzettend mooi weer. Echt genieten dit hoor. Van dit weer word ik een heel blij mens. Normaal gesproken staat er op de maandag een overzicht klaar met onze afgelopen week. Vorige week was dit niet zo, en deze week ook niet. 

Er komt een vlog aan

En ik heb besloten dat dit voor nu gewoon goed is. Er komt aankomend weekend een uitgebreide vlog aan van onze vakantie en ik vind het een beetje dubbel als ik nu ook nog de foto’s zal plaatsen. Voor de vakantie schreef ik al dat het allemaal net iets te veel voor mij is geworden (lees ook: en toen was het klaar) en ik ben daar nog steeds mee bezig om dit een beetje op orde te krijgen. Wij hebben bijvoorbeeld sinds kort een oppas die zo nu en dan komt oppassen en ik probeer wat meer werk voor de blog te delegeren. Sinds ik dit besluit heb genomen merk ik ook dat ik wat rustiger geworden ben.

Vakantie

Komende week is het nog vakantie en hebben wij een aantal afspraken staan. Ik vind het altijd wel fijn om alles van te voren gepland te hebben (structuur!) dus dit komt allemaal goed. En dat het trouwens perfect weer wordt aankomende week, is natuurlijk al helemaal fantastisch. Op de planning staan wat speelafspraakjes en de kindjes gaan lekker uit spelen zodat ik gewoon een beetje kan rommelen in huis. Ook zal de oppas nog een dagdeel komen zodat de kindjes even wat afleiding krijgen en ik gewoon even weg kan. Super fijn allemaal. Wellicht dat het over een tijdje allemaal niet meer nodig is, maar nu is dit gewoon even nodig.

Ik kan niet op iedereen reageren

En dan tot slot nog even een puntje wat steeds weer op mijn instagram stories voorbijkomt: de vraag waarom ik niet reageer. Nu moet je weten dat ik echt heel veel probeer te reageren op mijn insta stories, alleen is het gewoon veel te veel om op iedereen te reageren. Je moet je indenken dat ik per dag tientallen berichtjes krijg, alles wat binnen komt zie ik, maar soms schiet er weleens wat bij in. Soms worden mensen boos en wordt dit persoonlijk opgevat, dit vind ik heel vervelend, maar begrijp alsjeblieft dat het echt een dagtaak gaat worden wanneer ik elk bericht zal beantwoorden. Net zo als op de blog, mail en noem het maar op. Ik wil echt heel graag overal op kunnen reageren (dat vind ik een van de leukste dingen van bloggen!) maar dit is niet te doen. Weet dat ik alles lees en alle berichtjes en lieve woorden van jullie heel erg waardeer

Tot zover weer even bijgekletst met jullie! Ik wens jullie een hele fijne nieuwe week toe !

Hebben jullie nog vakantie?

Reacties

 • Janine

  Je hoeft je echt niet te verontschuldigen hoor …
  Mensen moeten zich maar eens gaan realiseren dat jij ook een leven hebt!!
  Focus op jezelf en wat voor jou goed is..
  Je doet het perfect zo!!

  Geniet van de zon!!

 • Ilse Visscher

  Het juist heel goed en slim om niet op iedereen te reageren. Is soms moeilijk te begrijpen voor mensen dat er gewoon echt momenten zijn waarop het niet gaat. Liep ik ook tegenaan.. Dus geen verontschuldigen hoor, heel logisch allemaal. Geniet van het mooie weer.

  Op Instagram heb ik je een berichtje gestuurd, misschien dat ik je kan helpen. Snap dat je niet reageert hoor, maar stel.. dan weet je me te vinden! Met alle liefde.

  Doe rustig aan en geniet van het zonnige weer! Liefs
  Onlangs geplaatst door Ilse Visscher: Plog #12: Winkelen met je baby (met tips!)

 • Gerdi-Blond&Bruin

  Groot gelijk, geniet lekker van je gezinnetje en de tijd samen met je man!
  Onlangs geplaatst door Gerdi-Blond&Bruin: Weekoverzicht Gerdi #1 | Meivakantie en stroomstoring.

 • Lilian

  Ik vind het echt bewonderenswaardig hoeveel jij reageert! Ik ken niemand die daarin zo trouw is als jij, dus voel je vooral niet schuldig. En goed dat je zelf je grens trekt.

  En realiseer je ook vooral dat als Sophia naar school gaat dat je dan nog veel meer tijd hebt, dus het is maar tijdelijk 😉
  Onlangs geplaatst door Lilian: Het ‘lege leven’ zonder social media

 • Sandra

  Jammer altijd dat mensen boos worden wanneer je niet direct reageert. Goed dat je voor jezelf een grens hebt getrokken! Geniet nog van het mooie weer! 😘
  Onlangs geplaatst door Sandra: Vlog #8 Niet veel tijd aan het huishouden besteden en Koningsdag!

 • Rachel

  Zoals hierboven al wordt gezegd. Je bent een van de meest trouwe reageerders. Op elke reactie op je blog en op insta. En niet alleen een 😘 of iets anders simpels, maar volle zinnen. Altijd heel lief en leuk, maar begrijpelijk dat je het op een gegeven moment niet meer kan bijbenen.

  Doe het rustig aan en als mensen boos worden is het niet omdat jij het niet goed doet. 😘
  Onlangs geplaatst door Rachel: Wat ik écht wil voor moederdag!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv