Echte post is veel leuker!!
4 okt 2018 Lifestyle Mama 5

Echte post is veel leuker!!

Ik vind het ontzettend leuk om kaarten te versturen. Alleen moet ik wel heel eerlijk bekennen dat het ook bij mij wat minder wordt. In de berging heb ik een enorme bak vol met kaarten staan. Gewoon omdat ik kaarten heel erg leuk vind. 

Kaarten versturen en ontvangen

Het klinkt een beetje vreemd misschien, alleen toen mijn oma nog leefde, toen verstuurden wij regelmatig wat kaartjes. Mijn oma woonde ver weg (Enschede) en zij vond het leuk om kaarten te ontvangen. Met Senna maakte ik ook regelmatig een kaart of een tekening om op te sturen naar haar.

Nu mijn oma er niet meer is denk ik er op de een of andere manier veel minder aan. Als ik naar haar namelijk een kaart wilde sturen, verzon ik er nog een aantal mensen bij aan wie ik een kaart kon sturen. Inmiddels moet ik bekennen dat ik zelfs geen postzegels meer in huis heb. Althans, ik vond laatst nog wel een paar kerstzegels haha!

En toch.. Hoe leuk is het om kaarten te ontvangen. Zo nu en dan ontvang ik zelf nog kaarten en ik word er altijd weer heel erg blij van. Ik vind het zo leuk! Het brengt echt een stukje gezelligheid mee. Daarnaast is het gewoon heel lief en fijn als er iemand aan je denkt.

En wat betreft die postzegels. Die hoef je tegenwoordig dus niet meer in huis te hebben. Post NL heeft de postzegelcode gelanceerd, wat betekent dat je een postzegel tegenwoordig altijd online kan kopen. Door simpelweg de code op de plek te schrijven waar je normaal een zegel plakt, kan je heel gemakkelijk een kaart versturen. Ideaal als je het mij vraagt! Ik heb het in ieder geval direct uitgeprobeerd. Het maakt het toch een stuk makkelijker wanneer het zo online kan.

Wil jij ook gebruik maken van de postzegelcode? Dat kan via volgende link: Postzegelcode.

Houd jij ook zo van het versturen kan kaartjes?

Reacties

 • Marlous

  Ik stuur zéker af en toe nog een kaartje. ik vind het zelf erg leuk om te krijgen, dus daarom doe ik er ook moeite voor om het naar een ander te sturen. Een vriendin die het zwaar heeft, mijn ouders die ik even wil laten weten hoe blij ik met ze ben, of gewoon zomaar een kaartje dat ik vind passen bij iemand.. ik doe het allemaal. En blijf het doen! 🙂

 • Jenn

  Wat een fijne tip, bedankt!
  Onlangs geplaatst door Jenn: 10x Waarom de herfst ook wel iets heeft

 • Mathiske

  Ik vond het zo lief dat je pas een kaartje stuurde. Echt bedankt. Ik stuur zelf ook met regelmaat een kaartje, even iemand laten weten dat je aan ze denkt
  Onlangs geplaatst door Mathiske: Kate update 🎀 • maand 6. Half jaar update!

 • Ilse Visscher

  Wat een uitvinding! En ik vind echte kaartjes inderdaad zo leuk. Geregeld stuur ik nog wel een kaartje. En mijn moeder stuurt ons regelmatig een kaartje en dat vind ik zo leuk! Wel jammer dat het over het algemeen steeds minder wordt.
  Onlangs geplaatst door Ilse Visscher: Blog #55: De eerste tandjes komen door: dit helpt!

 • Lieke van Veen

  Jaaaaaa! Een kaartje sturen/krijgen is zoveel leuker dan een berichtje via Facebook/Whatsapp.

  Handige tip! Ik wist dat helemaal niet van die code.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv