Dit gaan wij doen in Disneyland Parijs! (Disneyland Paris Frozen Celebration)
7 jan 2020 Mama Travel 2

Dit gaan wij doen in Disneyland Parijs! (Disneyland Paris Frozen Celebration)

Onlangs vertelde ik al op Instagram dat wij binnenkort naar Disneyland Parijs zullen gaan! Op uitnodiging mogen wij een aantal dagen het park bezoeken, en alsof dat nog niet genoeg is zullen wij ook nog eens overnachten in het Disney Hotel!

Ik kon mijn ogen bijna niet geloven toen de uitnodiging in mijn mail verscheen. Twee jaar geleden zijn Vincent en ik ook op persreis geweest naar Disney. De kindjes bleven destijds thuis. De tijd die wij toen verbleven in Disney was zo ontzettend magisch, dat mijn wens was om nog eens met de kinderen te gaan. Nu zijn wij vorig jaar tijdens ons verblijf in Village Nature Paris met de kids naar Disney geweest, en dat was geweldig.

Maar een aantal dagen in Disney is onvergetelijk. Ik ben dus niet alleen heel erg blij om dit te mogen doen, maar ook dankbaar. Hoe geweldig is dit om mee te maken als je klein bent, als kind kon ik hier alleen maar van dromen.

Disneyland Paris Frozen Celebration

Om even specifiek aan jullie te vertellen: wij zijn uitgenodigd om Disneyland Paris Frozen Celebration te bezoeken. Drie dagen lang gaan wij de magie van Frozen in Disneyland ervaren. Wat wij allemaal zullen gaan doen deze dagen gaan jullie allemaal zien! Ik ga jullie uiteraard helemaal op de hoogte houden via Instagram.

Net voor kerst kreeg ik de uitnodiging, en met kerst hebben wij deze verrassing aan de kinderen verteld. Zij hebben er net als wij ontzettend veel zin in! Toch denk ik dat zij niet helemaal door hebben wat hen allemaal te wachten staat (het is een één woord waanzinnig) maar daar komen ze snel genoeg achter!

Ben jij al eens in Disneyland Parijs geweest?

Reacties

  • Naomi

    Wat heerlijk om dit te hebben om naar uit te kijken! Kan me voorstellen dat de kinderen heel verrast waren én heel blij;).
    Onlangs geplaatst door Naomi: Nachtelijke levenslessen

  • Manon

    Wij zijn afgelopen herfstvakantie geweest met onze 3 kids (6, 4 en 1,5). Ze vonden het fantastisch, maar waren wel helemaal op na 3 dagen.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.