Disney On Ice 100 Years of Magic (fantastisch!)
25 dec 2016 Lifestyle 7

Disney On Ice 100 Years of Magic (fantastisch!)

Eergisteren was het dan eindelijk zo ver, we gingen naar Disney On Ice 100 Years of Magic! Ik keek hier eerlijk gezegd al een hele tijd naar uit want hoe leuk is het om anderhalf uur lang naar Disney figuren te mogen kijken?

Ook mijn zoontje had er ontzettend veel zin in, en was ontzettend teleurgesteld niet mee te kunnen. Ik haalde hem namelijk diezelfde ochtend met 40 graden koorts uit bed. Zo sneu, maar helaas, hij was zo ziek dat een Disney On Ice show er voor hem gewoon niet inzat.

disney on ice lion king

Jaarbeurs Utrecht

Het werd dus even puzzelen voor ons maar uiteindelijk besloten wij om Vincent bij de kindjes te laten, en kon ik met mijn schoonzusje naar de Jaarbeurs in Utrecht om de voorstelling van Disney on Ice te bezoeken.

Naar Disney On Ice als klein meisje

Zelf ben ik járen lang geleden, ik was rond de vijf jaar oud, met mijn ouders een naar Disney On Ice geweest. Dit was echt een ervaring om nóóit te vergeten. Ik weet nog wel dat de show op mij als klein meisje een ontzettende grote indruk maakte. Destijds was de show in het teken van Belle en het Beest en ik kan mij nog heel goed herinneren hoe prachtig ik het allemaal vond.

Wat mij als eerste opviel toen ik de Jaarbeurs binnen liep, is dat de ijsbaan en de ruimte waar de show werd gehouden, kleiner was dan ik in gedachten had. Grappig, want als kind is alles natuurlijk altijd heel erg groot. De ruimte was trouwens groot genoeg hoor en alles was netjes geregeld. Geen lange rijen en gedoe, wij konden gewoon lekker doorlopen naar onze plek.

Disney On Ice Show

Vanaf dat de show begon was ik alweer gefascineerd, wat gaaf allemaal! De kostuums, de choreografie, de muziek, echt alles was mooi en alles klopt. De show begon met Mikey en Mini Mouse en naarmate de show vorderde kwamen er steeds meer Disney Karakters tevoorschijn. Toen Belle en het Beest voorbijkwamen voelde ik mij weer even het kleine meisje, die film vond ik altijd zo fantastisch!

disney on ice elsa

disney on ice olaf

Disney On Ice Frozen

Waar het in deze show, naast alle andere Disney prinsen en prinsessen, om draaide was natuurlijk Frozen. Het was was leuk om te zien dat er heel veel kleine meisjes rondliepen in mooie prinsessenjurken. Ik bedacht mij hierbij hoe fijn het moet zijn om als kind met je ouders naar zo’n prachtige voorstelling te mogen.

De voorstelling was voorzien van een kleine pauze. Nu gebruikte ik zelf de pauze alleen om koffie te halen maar aan de rijen bij de toiletten te zien was de pauze net iets te kort.

Wat ik van de voorstelling vond? In een woord fantastisch! Ik zou zo nog een keer gaan. De show duurde ongeveer anderhalf uur, maar er is zo veel te zien en er gebeurt zo veel dat de tijd in snelvaart voorbij vliegt. Extra bijzonder was het dat het dit jaar de 100e keer was dat Disney On Ice weer een geweldige voorstelling gaf. Wat mij betreft: op naar de volgende 100 jaar!

Reacties

 • Iris

  Balen dat Senna niet mee kon! Het klinkt wel heel gaaf, die voorstelling. Ik vind het sowieso al knap als mensen kunnen kunstschaatsen, met al die kostuums aan al helemaal.

  • Jolande

   Fijn dat je weer zo hebt genoten. 26 jaar geleden was het ook fantastisch. Dat het kleiner leek kan kloppen, want je eerste Disney on Ice-show was in Den Haag, een hele andere locatie dus.

 • Patricia

  Ja die shows zijn echt gaaf hè. Jaren geleden ook eens geweest.
  Onlangs geplaatst door Patricia: Kerst anders met een kindje?

 • Marloes

  Ah wat jammer dat Senna niet mee kon! Ik kan niet wachten tot ik er over een paar jaar met mijn beide dochters heen kan als ze er ook iets van herinneren 😉
  Onlangs geplaatst door Marloes: Chocolade testen en winactie!

 • Lieke van Veen

  Het lijkt me echt geweldig om nog een keer naar disney on ice the gaan. Ik ben er nog nooit geweest.

 • Susan

  Wie weet ga je er over een paar jaar weer heen met Senna en Sophia!
  Hier heeft onze kleine meid genoten!!!! Ze vond de blauwe fee van Pinocchio al mooi maar daarna kwamen al haar favoriete prinsessen. Het was de mooiste dag van haar leven aan haar gezichtje te zien 😍
  Over enkele jaren als haar broertje groter is gaan we zeker terug.
  Nu schuift ze met haar sokjes over de vloer want ze kan dan ook schaatsen……

  • Saskia Hardeman

   Oh prachtig he dat kindjes er zo heerlijk van kunnen genieten <3 Ik hoop ook met Senna volgend jaar te kunnen gaan! Wat schattig ook dat ze met haar sokjes over de vloer schuift, zo lief.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.