Deze sieraden maken het verschil voor jouw uitstraling
28 mrt 2023 Lifestyle 0

Deze sieraden maken het verschil voor jouw uitstraling

Ben je aan het kijken naar een sieraad die jouw outfit een geheel andere uitstraling geeft? Er zijn een groot aantal opties beschikbaar, waardoor je ze goed aan jouw kledingstukken aan kan passen. Je moet daarom ook goed weten hoe deze jou een geheel andere uitstraling kunnen geven. En welk sieraad of horloge geeft jou dan de uitstraling die je voor ogen had? Hieronder lees je precies waar je op moet letten en welke varianten er niet meer mogen ontbreken in jouw collectie. De volgende keer dat je begint met combineren, gaat het een stuk eenvoudiger.

Gouden sieraden geven de outfit meer luxe

Een van de eerste varianten sieraad die niet in jouw collectie mogen ontbreken zijn de gouden sieraden. Goud is een materiaal dat veel luxe kan geven en waarbij slijtage vrijwel niet voorkomt. Je hebt daarbij de gelegenheid om een horloge en sieraden in meerdere kleuren aan te schaffen. Kies je bijvoorbeeld voor rosé goud, geelgoud of witgoud? Het is hierbij vooral belangrijk dat je jouw persoonlijke stijl in het achterhoofd houdt. Kijk ook naar de andere gouden sieraden die je al in jouw bezit hebt. Je kan het zo subtiel maken als je zelf voor ogen had, zodat je jouw kledingstukken net dat beetje extra kan geven zonder dat het afbreuk doet aan de outfit.

Meer bling met diamanten

Als je nog meer luxe wilt en bijvoorbeeld meer bling toe wilt voegen aan jouw kledingstukken, kan je kijken naar de diamanten sieraden. Diamanten komen in meerdere afmetingen en je kan een kleur vinden die volledig bij de rest van jouw outfit past. Bij de diamanten sieraden is het vooral belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft. Diamant staat er daarbij om bekend dat er een lange levensduur bij komt kijken. De hardheid zorgt voor vrijwel geen slijtage. Wel moet je kijken naar het onderhoud dat je hiervoor uit moet voeren, zodat je voorkomt dat de diamanten dof worden. Jouw sieraden zorgen voor zoveel mogelijk bling en een mooie uitstraling.

De materialen combineren voor een betere stijl

Er zijn ook verschillende sieraden die uit een combinatie van meerdere materiaalsoorten bestaan. Zo heb je bijvoorbeeld goud en zilver gemengd, maar ook een combinatie met staal of zelfs met leer. Zowel voor dames als heren zijn er verschillende opties beschikbaar. Om een goede combinatie te maken, moet je niet alleen weten wat het beste bij je past, maar ook wat volledig op jouw outfits aansluit en waarbij je een uitstraling krijgt die je nodig hebt. Tevens is het verstandig om op eventuele allergieën te letten. Zo kan je alleen nog maar plezier beleven aan het combineren van de Lucardi horloges en sieraden met jouw outfits en kies je een optie waar je jarenlang plezier aan hebt.

Welke kleur sieraden draag jij het liefst?

 

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.