DE WINNAAR! Vtech mijn magisch bureau
6 jul 2018 Lifestyle 0

DE WINNAAR! Vtech mijn magisch bureau

Hoi! Ik doe het niet vaak maar voor deze winactie maak ik even een uitzondering! Ik ga namelijk de winnaar bekend maken. Normaal doe ik dit niet op deze manier. Alleen: ik ben door ziekte van mijn zoon wat later met het kiezen van een winnaar, plus dat er meer dan 200 mensen mee deden! Je kan je wel voorstellen dat het dan even duurt voordat je iemand hebt. 

Dus vind ik het nu wel even netjes om het via deze weg bekend te maken. Nieuwsgierig hoe een winactie en het kiezen van een winnaar normaal in haar werk gaat? Lees dan dit artikel: winacties, hoe het gaat achter de schermen.

De winnaar is:

Floor Verseveldt

Lieve Floor, van harte gefeliciteerd. Wil je mij je adres gegevens mailen naar info@twinkelbella.nl

En voor de rest: niet getreurd, ik heb zo veel leuke winacties! Doen jullie bijvoorbeeld al mee met de Little Tikes Winactie?

Liefs Saskia

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv