De nieuwe Emoji voor dit jaar! (het zijn er 157 en ze zijn leuheuk!)
13 feb 2018 Lifestyle 0

De nieuwe Emoji voor dit jaar! (het zijn er 157 en ze zijn leuheuk!)

Het is al even bekend: de nieuwe emoji die dit jaar zullen gaan verschijnen. Het zijn er maar liefst 157. Als je mij volgt op social media dan weet je dat ik deze leuke plaatjes heel erg graag gebruik. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wanneer ze uit gaan komen (en wat jammer dat er weer geen flamingo bij zit!).

Emoji 2018

Bovenstaand kan je ze allemaal zien. Ik weet niet exact wanneer ze er komen, maar ze komen er wel aan. Zoals er al langer bekend was komt er nu ook een emoji voor roodharigen. Aan de emoji worden benen en zelfs voeten toegevoegd. Zelf vind ik de cupcake onwijs leuk en word ik heel blij van de avocado en mango. De teddybeer en het verliefde hoofdje vind ik trouwens ook heel erg leuk. Ja, allemaal leuke toevoegingen wat mij betreft, ik ben erg benieuwd wanneer ze toegevoegd zullen worden!

Welke nieuwe emoji is jouw favoriet?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv