Cadeautips voor een meisje! (4 jaar)
23 apr 2019 Kinderen Mama 6

Cadeautips voor een meisje! (4 jaar)

Over heel iets langer dan een maand wordt mijn kleine baby vier jaar oud. Oh, niet te doen hoor. Ik ben nu gewoon geen moeder meer van hele kleine kinderen (snik). Mijn kinderen zullen straks allebei op de basisschool zitten en dat is toch best wel een ding hoor. Hoe dan ook, eerst ga ik mij even focussen op de verjaardag van Sophia. En de grote vraag hierbij is: wat zullen wij haar voor haar verjaardag geven?

Mijn kinderen hebben gewoon al zó veel. Wanneer je moeder een blogger is krijg je gewoon heel veel toegestuurd. En ook al probeer ik heel veel weg te leggen tot een later moment, mijn kinderen hebben gewoon veel. Daar kan ik niet meer omheen. Het wordt dus ook wel steeds lastiger om een leuk cadeau voor hen te bedenken.

Kleding voor een verjaardag

Aan familie en vrienden vraag ik overigens vaak kleding. Zo vraag ik elk jaar voor Sophia witte All Stars (elk jaar een maat groter) en vind ik het ook erg leuk voor haar wanneer zij jurkjes en dergelijke krijgt. En Soof is ook een echt meisje dus die vind het helemaal fantastisch als zij dit soort dingen voor haar verjaardag krijgt. Voor haar eerste verjaardag kreeg zij overigens Baby Annabell, voor haar tweede verjaardag het magisch koninkrijk droomkasteel van VTech (nog steeds een heel groot succes!), en vorig jaar kreeg zij de magische speeltafel van Vtech.

Maar wat ik dit jaar voor haar zal gaan kopen, daar ben ik nog niet zo over uit. Poppen heeft ze al genoeg. Barbie’s eigenlijk ook, maar dat zou nog wel erg leuk kunnen zijn om mee uit te breiden. Verder wil ik ook het liefste speelgoed met heel weinig onderdelen. Mijn ervaring is toch dat al die onderdelen vroeg of laat door heel het huis te vinden zijn en daar heb ik eigenlijk geen zin meer in 🙂

Hebben jullie leuke tips? Zijn er nog meer moeders van kinderen hier die bijna vier jaar worden. Of kinderen die net vier zijn geworden? Ik ben heel erg benieuwd! Laat een reactie achter hieronder in de comments, ik lees het graag.

 

Reacties

 • Naomi

  Met het oog op de komende zomer: Speelgoed voor buiten? Step, poppenwagen, poppenzitje voor haar fiets, ……?
  Onlangs geplaatst door Naomi: Help, mijn hulpverlener huilt!

 • Marinka

  Een step of fiets
  Of makeup/ nagellak. Lekker kliederen, mijn meiden (5 en 3) zijn er dol op

 • Paula

  Als Mare vier wordt wil ze heel graag een nieuwe rugzak en een broodtrommel voor op de basisschool!
  Maar verder zit ik straks met hetzelfde probleem
  😂

 • Mireille

  Onze middelste dochter wordt over 2 weken 4 jaar en ook wij vinden het lastig om te bedenken. Met 3 meiden in huis hebben ze eigenlijk zo goed als alles al. Van opa en oma krijgt ze een nieuwe rugzak en broodtrommeltje ed voor school. Van haar tante krijgt ze een setje voor de gym (shirtje, korte broek en gymschoenen). Playmobil vinden de meiden ook altijd leuk.

 • Saskia

  Wij hebben ons meisje begin deze maand toen ze 4 werd Playmobile gegeven uit de City Life serie. Iedere dag wordt hier mee gespeeld. Daarnaast had ze een pop gezien met een bad en een douche die het echt doet. Ook deze is een grote hit.
  Verder heeft ze van familie voorleesboeken van Disney gehad, meer Playmobile, spelletjes en kleding.
  Groetjes,
  Saskia

 • Rachel

  Mijn zoontje wordt over een paar weken 4. Hij heeft een duidelijke wens op zijn verlanglijstje. Een rode Spork (campingbestek). Gek jongentje is het toch 🤣
  Onlangs geplaatst door Rachel: Blogger by Nature – Ook voor de hobbyblogger?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv