7 leukste jurken voor meisjes
10 mei 2019 Kinderen Mama 1

7 leukste jurken voor meisjes

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ben ik dol op jurkjes. Ook voor mijn dochter vind ik het leuk om op zoek te gaan naar de allerleukste jurkjes voor haar. Vooral in de zomer vind ik de jurkjes super leuk en vrolijk, en kan ik er geen genoeg van krijgen. Ik zocht een aantal van de leukste jurkjes voor jullie uit! Kijk je mee?

Misschien nog even goed om erbij te vertellen: mijn dochter is bijna vier en past vrijwel maat 98 nog. Langzaam aan ga ik over op maat 104. In dit artikel zal ik voornamelijk jurkjes laten zien tot en met maat 98. Ik heb de maten en merken bij de jurkjes gezet. Ik vond de jurkjes via de site van Schattigebabykleertjes.

Name it jurk Dora

Hoe leuk is deze jurk met schattige bloemetjes? Ik vind de kleur erg leuk van de zomer en het is wat mij betreft een ideaal jurkje voor een dagje strand. Ook verkrijgbaar in het wit. Verkrijgbaar van maat 80 tot en met 98. Prijs: € 32,99 Bekijk het jurkje via volgende link: Jurk Dora

Tumbl ‘N Dry jurk Enou

Ik ben dol op dit soort jurkjes. Het kan overal voor. Gewoon voor thuis of een dagje uit. De kleur wit vind ik zelf altijd perfect voor de mooie bruine huidjes. Verkrijgbaar van maat 50 tot en met 98 Prijs: € 17,99. Bekijk het jurkje via volgende link: Jurkje Enou.

Tumbl ‘N Dry jurk Elvis

Een jurkje dat ik heel graag voor Sophia wilde hebben, maar uiteindelijk niet koos vanwege de lange mouwen. De jruk is verkrijgbaar van maat 50 tot en met 98. Prijs: € 22,11 Bekijk het jurkje via de volgende link: jurk Elvis.

Noppies jurk Redland

Ook al zo’n leukerd! Zo vrolijk met die felle neon kleurtjes en die touwtjes. Verkrijgbaar van maat 86 tot en met maat 128. Prijs: € 24,41. Klik op de volgende link om naar de jurk te gaan: Redland jurk.

Vingino jurk Pelia

Een jurkje om vrolijk van te worden. Het jurkje is ook in hetzelfde model verkrijgbaar, alleen dan met afgebeelde schelpen. Verkrijgbaar van maat 50 tot en met 98. Prijs: € 24,99. Bekijk het jurkje via volgende link: Pelia jurk.

Vingino Jurk Pemi

Deze jurk vind ik echt fan-tas-tisch. Of het de kleur is, of de tekst, geen idee. Ik vind het in ieder geval een super jurk. Toen ik een aantal weken geleden een bestelling deed voor Sophia, was deze jurk er nog niet. Anders had ik deze zeker gekocht. Verkrijgbaar van maat 50 tot en met 98. Prijs: € 29,99. Bekijk het jurkje: Jurk Pemi.

Name It Jurkje Raboss

Een jurkje wat leuk is voor een speciale gelegenheid zoals een feestje, maar wat door de kleur ook prima overdag gedragen kan worden. Leuk detail zijn de glittertjes. Verkrijgbaar van maat 80 tot en met 98. Prijs: € 17,59. Bekijk het jurkje via de volgende link: Jurkje Raboss.

Welk jurkje is jouw favoriet?

Reacties

  • Naomi

    Als ze de eerste en de laatste in mijn maat zouden verkopen, zou ik ze zomaar m’n huis binnen kunnen halen. Hoe tof! Voor de rest voel ik me inmiddels wél te oud;), maar ik vind het leuke jurkjes.
    Onlangs geplaatst door Naomi: Verrassing!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv