5x tips voor een WINTERINTERIEUR
3 nov 2020 Lifestyle 0

5x tips voor een WINTERINTERIEUR

Nu de wintermaanden eraan komen, zijn de meeste van ons in de weer met het gezellig maken van de woonkamer en hal. De kou en nattigheid vinden we allemaal maar niks. Thuiskomen in een gezellige en knusse woonkamer is zo veel fijner wanneer je kijkt naar hoe koud en grauw het buiten is! Een modern interieur winterproof maken zonder dat de ruimte te druk wordt: daar zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor. Ik geef je 5x gezellige tips.

Kaarsjes, kaarsjes, kaarsjes

En nog eens kaarsjes. In welk interieur past dit niet? Maak je woonkamer en hal extra knus door kaarsjes neer te zetten. Zorg er wel voor dat deze veilig staan. Dus niet in de buurt van brandbare materialen en op een stevige standaard. Versterk het effect van de kaarsjes door een spiegel achter de kaarsjes te plaatsen. Een dubbelgroot effect!

Heerlijke geuren in huis

Een heerlijke geur in huis doet meer met je dan je vermoedt. Plaats heerlijke geurkaarsen of geurstokjes in huis. Zorg ook voor een goede ventilatie in huis. Zet de deuren regelmatig wagenwijd open voor frisse lucht, zo verdrijf je de onaangename luchtjes. Oja, en vergeet niet om bijvoorbeeld de moderne plissé hordeur dicht te schuiven. Want ongedierte brengt óók in de winter graag een bezoekje aan je huis.

Kussens en dekentjes

Een lichtgrijze of bleekroze plaid over de leuning van de bank. Met dit eenvoudige detail kun je je moderne interieur al vele malen knusser maken. Plaats naar wens nog sierkussens op de bank. Kussentjes en dekentjes houden je warm én maken je woonkamer winterproof.

Bloemen en planten

Een witte orchidee of een gezellige pannenkoekenplant. Bloemen en planten geven je moderne interieur een hoop gezelligheid, zonder het al te druk of onrustig te maken. Voornamelijk de kleuren groen en wit zijn geliefd onder de liefhebbers van een modern interieur.

Herfststukjes voor de final touch

Een herfststukje op de salontafel mag natuurlijk niet ontbreken in een modern herfst- en winterinterieur. Het hoeft niet bijzonder groot te zijn, maar een subtiel herfststukje met bijvoorbeeld dennentakken, mos en kaarsjes brengt al veel gezelligheid met zich mee.

Heb jij nog leuke tips voor een winterinterieur?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.