5x Favorieten van de laatste tijd
23 mei 2019 Lifestyle Mama 4

5x Favorieten van de laatste tijd

Ik bedacht mij van de week dat het al een hele tijd geleden is dat ik heb geschreven over mijn favorieten. Geen idee hoe dit komt, favorieten heb ik natuurlijk altijd. Als blogger en vlogger ben ik bevoorrecht dat ik heel veel opgestuurd krijg en op deze manier ook kennis maak met nieuwe producten. Ik vertel vandaag over vijf random favorieten. Lees je mee?

Nieuwe jurk

Ik denk dat ik bijna elke week wel zou kunnen schrijven over favoriete kleding items. Ik ben gek op jurkjes, en krijg regelmatig hele leuke exemplaren opgestuurd. Ik kan er zo blij van worden. Bovenstaand jurkje kreeg ik overigens niet opgestuurd maar kocht ik gewoon zelf. Ik zag dit jurkje, en ik moest en zou het hebben. Ik vind het een geweldige jurk en hoop deze komende zomer heel veel te kunnen dragen.

Stokke Ridebox

Wij zijn inmiddels al een aantal weken terug van vakantie uit Italië. Wij gingen met het vliegtuig, en namen voor de kinderen bovenstaande Stokke Ridebox koffertjes voor de kinderen mee. De koffertjes mogen mee als handbagage in het vliegtuig. Maar dit is niet alles. Onder het koffertje zitten namelijk wieltjes, wat betekent dat de kinderen er zelf mee kunnen rijden. Wanneer de kindjes nog heel jong zijn, kunnen ze getrokken worden door een bijgeleverd koord. Wanneer ze ouder zijn, zoals onze kids, kunnen ze zelf rijden. Wij hebben nu zelf ervaren hoe onwijs makkelijk dit is. Op het vliegveld moesten wij namelijk hele einden lopen en de kids konden gewoon zelf rijden. Ideaal. Wanneer zij namelijk hadden moeten lopen, had ik zeker geweten dat het voor een hop gejengel had gezorgd haha.

Haarbanden

Ik kan nu even niet heel snel een foto vinden. Maar wanneer je mij volgt, dan zal je het vast en zeker weleens bij mij voorbij zien komen. Ik vind het namelijk super leuk om haarbanden te dragen. ik doe het niet altijd, maar wanneer ik er zin in heb ben ik er helemaal blij mee. Ik vind dat het een simpele outfit ook net even iets extra’s kan geven. Heel leuk. Mijn favorieten zijn overigens op het moment die van Zenner, omdat zij veel prints hebben, en ook steeds weer met nieuwe exemplaren op de markt komen.

By Hinke tas

Eerder liet ik jullie al kennis maken met By Hinke. Ik ben inmiddels fan van haar tassen en mocht onlangs nog een exemplaar ontvangen. Ik vind het zo gaaf! Van de zelfde kleuren heb ik een klein tasje, en nu heb ik ook een grote. Houd trouwens mijn instagram in de gaten wanneer je ook zo’n tas wil, ik mag er ook een onder jullie verloten!

De pannenkoekenplant

Inmiddels heb ik er al een aantal in huis staan: de pannenkoekenplant. Het leuke van deze plant vind ik dat het een beetje retro is, maar wat ik vooral leuk vind, is dat ze zo makkelijk te stekken zijn! Ik vind dat zo leuk om te doen. Ik heb er pas een aantal over gezet en hoop heel erg dat ze het goed gaan doen! Nog meer fans onder mijn volgers van de pannenkoekenplant?

Zo. Tot zover. Zitten er ook favorieten van jullie tussen? Ik ben heel benieuwd en lees het graag hieronder terug in de comments!

Reacties

 • Laura | I scream beauty

  Die tas is echt te gek!

 • Naomi

  Dat gele jurkje en de tas vind ik echt geweldig! Ik heb ook lekker geïnvesteerd in jurkjes voor de zomer, maar de zomer wilde maar niet komen….:( Vandaag toch voor ’t eerst zo’n fijn jurkje aan. Kom maar door hoor, met dat lekkere weer!
  Onlangs geplaatst door Naomi: De ideale wachtkamer

 • Denise

  Goedemorgen! Wat een súper leuke koffers. Dat jurkjenis ook idd prachtig. Hou zelf heel erg van Geel, lekker fris en vrolijk. Wat betreft de tas, ja fantastisch! Zeker ook meegedaan aan de winactie op IG! Hoop ’t zo! Maar mocht ’t nou niet zo zijn, dan weet ik waar een klein gedeelte van mijn vakantiegeld naartoe gaat, hihihi.

 • Liset - Beautydagboek

  Die koffers zijn enorm leuk! Hoogstwaarschijnlijk zijn mijn kinderen hier al iets te groot voor, maar ze zijn enorm kleurrijk en handig volgens mij. Je jurkje is ook prachtig!
  Onlangs geplaatst door Liset – Beautydagboek: Fashion | My Bendel lange oorbellen + try on!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv