Welcome To My Life! De streken van mijn dreumes!
17 apr 2017 Mama Welcome To My Life! 9

Welcome To My Life De streken van mijn dreumes!

Even heb ik getwijfeld of ik deze paasmaandag wel of niet een foto overzicht zou gaan plaatsen. Toch ga ik het lekker doen want ik heb genoeg om te laten zien! Als je mij volgt op Youtube weet je al dat onze jongste dochter in een periode zit dat ze van die leuke streken uithaalt. Toevallig heb ik er een aantal vastgelegd en deel ik onder andere de streken van mijn dreumes!

stoepkrijten

Maandag middag uit school drinkt en eet Senna wat, en daarna rent hij naar buiten om te stoep krijten. Sophia slaapt een gat in de dag en zo hebben we lekker tijd om ook nog even samen buiten te krijten.

koken

Om vijf uur wanneer ik wil gaan koken maak ik Sophia toch maar wakker. De laatste weken slaapt zij sowieso een stuk meer dan dat wij gewend waren van haar. Ik geniet er nog maar even van, want na de tweede verjaardag van Senna was het best snel over met die fijne middagslaapjes πŸ˜‰

brievenbus

Dinsdag blijven we lekker een dagje thuis. Buiten het naar school halen en brengen van Senna dan. Sophia heeft een nieuw spelletje bedacht. Ze gooit tegenwoordig alles zo hoppa uit de brievenbus. En is vervolgens verbaasd dat het buiten op de grond ligt haha!

selfie

Woensdag gaan Sophia en ik naar het dorp. Ik wil even langs de Zeeman en vind het vaak ook gewoon heel fijn om lekker te fietsen.

fietsstoel

Wanneer ik naar huis wil gaan zet ik Sophia in het zitje en wil ik op de fiets stappen. Vervolgens kijkt ze heel verbaasd en zegt: mama nee? Heb ik haar in het verkeerde zitje gezet haha. Zij zit altijd voorop en Senna achterop. Als ze niets had gezegd had ik het waarschijnlijk geeneens doorgehad.

broodje gezond

Voor de lunch eet ik lekker een broodje gezond! Dat was alweer een tijd geleden en blijft toch best lekker. De kindjes eten allebei een kaasstengel.

Boef

Moeders kunnen helaas niet altijd alles in de gaten houden. Wanneer ik donderdag de eettafel aan het afruimen en opruimen ben, ontdek ik dat het eigenlijk wel heel stil is. Bij het omdraaien zie ik aan de andere kant van de keuken dit op de grond liggen. Mevrouw is inmiddels in de berging en heeft dus lekker matzes zitten eten. Ik moet wel lachen om dat hartje dat erbij ligt. Dat is van Senna en het is net alsof ze zo wil zeggen: niet boos worden mama.

Erica Kruiderijen

Ik kreeg een heerlijk moederdag pakketje binnen met deze lekkere producten van Erica. Sinds mijn eerste kennismaking met deze producten ben ik fan. Het is vrij goedkoop, natuurlijk en ook nog eens heel lekker. Speciaal voor moederdag zijn er leuke pakketjes verkrijgbaar. Neem zeker even een kijkje op de website van Erica.

Angelina Ballerina

Senna gaat in de middag spelen bij mijn schoonouders en zo kunnen Sophia en ik lekker rustig aan doen. Soms vind ik het toch wel handig om de tv even aan te zetten wanneer ik zelf iets moet doen zoals in dit geval de was vouwen.

Xco

Vrijdag start ik lekker met een les Xco. Senna is vrij van school maar hij kan lekker mee naar de oppas in de sportschool. Hij heeft het daar erg naar zijn zin! Voor mij was het al een aantal weken geleden dat ik een les xco volgde. Was weer heel erg fijn! Gebruik sinds kort wel de lichte xco voor een bepaald aantal oefeningen. Ik ben een aantal keren aan mijn pols geopereerd en merk dat de zware xco hierbij niet fijn is.

hoi

Senna en ik zijn in de middag moe en duiken lekker op de bank. Netflix aan, en ik val zelfs nog even in slaap. Lekker hoor zo samen!

taartje

Zaterdag slaap ik vrijwel de hele dag. Ja, je leest het goed. Blijkbaar had ik het ook gewoon even nodig. Ik voel me ook zo moe de laatste tijd, fijn om zo bij te tanken. In de avond eten Senna en ik nog een taartje voor het slapen gaan. Sophia heeft de doos door elkaar geschud dus helemaal mooi is die niet meer πŸ˜‰

Paasbrunch

Zondag vieren we het paasfeest! We brunchen met de familie van Vincent met al dit lekkers.

sandwiches

Vin heeft deze sandwiches gemaakt, zo lekker! Het is een geslaagde brunch.

En dit was het weer! Vind je het leuk om meer te zien van onze week bekijk dan ook onze weekvlog Kleding Zeeman en opvoeden moeilijk. Tot volgende week weer en heel veel liefs!

Hoe was jouw week?

Reacties

 • Sylvia

  Wat een heerlijke week! Och ik zou ook zo graag een hele dag willen slapen! Heerlijk lijkt me dat, als het kan gewoon doen waarom nietπŸ˜„ En wat een lekkere lunch voor Pasen. Ik zag het al op insta voorbijkomen jaloers hier😍. Fijne week weer gewenst
  Onlangs geplaatst door Sylvia: About last week.. #15

 • simpel, met een snufje liefde

  Wat een fijne week en wat een heerlijke brunch hadden jullie! Fijne week!
  Onlangs geplaatst door simpel, met een snufje liefde: Ruim op! Gooi weg! Koop het niet!

 • Marloes

  Ziet eruit als een leuke week. Hier nog een dame die haar grenzen aan het opzoeken is, heel grappig soms maar soms ook helemaal niet. Haar idee van een grapje is soms best gevaarlijk (wegrennen van de stoep als ik mijn handen vol met boodschappen en een maxicosi heb) en dan kan ik best wel eens kwaad worden van schrik. Gelukkig zijn haar grapjes vaker wel echt grappig πŸ˜‰
  Onlangs geplaatst door Marloes: Mama, je bent mooi

 • Sandra

  Oh die Sophia haha! Wat een boef. En wat ziet de paasbrunch er heerlijk uit! Geniet van jullie 2e paasdag! 😘

 • Sandra

  Wat heerlijk al dat eten zeg! Die kleine boef haha, wel schattig met dat hartje erbij haha.
  Onlangs geplaatst door Sandra: I WISH TAG

 • Iris

  Een hele dag bijtanken lijkt me ook heerlijk! Af en toe moet dat gewoon prima kunnen.

 • Stefanie

  Wat een fijne week heb je weer gehad!
  Onlangs geplaatst door Stefanie: Het is bijna Pasen tag

 • Rachel

  Wow, die tafel ziet er gied gedekt uit. Hadden heel de familie daar een aandeel aan? Een zaterdag bijslapen. Dat klinkt goed. Waar kan ik dat bestellen!
  Onlangs geplaatst door Rachel: Kamperen met een baby

 • Mathiske -gelukineenrompertje-

  Wij hadden een top week. Deze week nog lekker vakantie!
  Jullie gedekte tafel ziet er super uit hoor! Pfoe!
  Onlangs geplaatst door Mathiske -gelukineenrompertje-: Paas-Plog. Amstel Gold Race, weekend Maastricht en brunch.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.