Outfit Of The Day!
6 mrt 2014 Lifestyle 24

Outfit Of The Day!

Goedemorgen! Al een tijdje speelde het in mijn hoofd om eens een outfit post te maken. En dit heb ik gedaan! Onlangs bestelde ik nieuwe kleding waarvan ik je vandaag een deel laat zien! Kijk je mee?

Ik houd van basic kleding met hier en daar wat kleine details. Zeker met een klein mannetje in huis heb ik niet alle tijd om mij in de ochtend uitgebreid aan te kleden, en daarnaast is simpele kleding gewoon lekker praktisch. Vandaag daarom een outfit wat echt bij mij past, en wat ik fijn vind om op een normale dag te dragen.

fashion

fashion

De trui die ik draag heb ik onlangs besteld bij Zalando. Dit soort truien vind ik echt heerlijk om doordeweeks te dragen. Het zit gewoon lekker comfortabel. Daarnaast heeft de trui een paar kleine details wat ik zelf super leuk vind: Less is more.

fashion

De trui is van Naketano, ik kende dit zelf nog niet. De kleding die dit merk aanbiedt vind ik wel erg leuk! Bovenstaand is een van de details die ik zelf leuk vind: simpel maar daarom leuk.

fashion

Deze trui combineerde ik met een spijkerrokje. Ik ben dol op rokjes! Zit prettig en maakt een outfit wat al vrij basic is, toch een stukje leuker.

fashion

fashion

Als ik voor simpel ga vind ik het altijd wel leuk om altijd iets “extra’s”te doen. Zoals een ketting of iets met mijn haar! Nu heb ik gekozen om mijn haar aan een kant gedeeltelijk in te vlechten.

Zoals ik vertelde bestelde ik onlangs kleding bij Zalando waaronder deze trui. Voor mij was het eigenlijk al weer een hele tijd geleden dat ik hier kleren bestelde. Omdat ik nu toch wat spulletjes nodig had en geen tijd om te gaan winkelen bestelde ik online. En dit is mij goed bevallen! Het bestellen bij Zalando ging gemakkelijk en het belangrijkste: binnen twee dagen had ik het in huis! Wat ik trouwens ook erg handig vind is het sorteren op prijs. Als ik bijvoorbeeld zoek op jurkjes hoef ik geen jurken van 800,– ,of meer, te zien want deze koop ik toch niet πŸ˜‰

Dit was mijn eerste outfit post. Ik moet nog veel oefenen hoor! Het is een beetje wennen maar ik vond het wel erg leuk om te doen.Wat vind jij het meest fijn om doordeweeks te dragen? Zou je vaker outfits op Twinkelbella willen zien?

handtekening-saskia

Trui – Naketano
Rokje – G-star
Ringen, oorbellenΒ  – Zinzi
Armband – Tisento

tb

 

Reacties

 • saskia

  Leuke foto’s !! leuke outfit ook!

 • Healthy Mommy

  Gisteren nog las ik een artikel over spijkerrokjes; go or no go. Grappig dat jij er nu een OOTD mee hebt! Leuk om zo eens te zien wat je zoal draagt. Erg leuk idee! Shirtje helemaal leuk, spijkerrokje staat je leuk en casual, maar is niet heulemaal mijn ding. Je vlecht/haar: TOP!

 • Geertje

  Leuke outfit! Lekker basic en toch netjes, ik hou er van!

 • Kim

  Mooie outfit! Spijkerrokjes zijn hartstikke leuk πŸ˜€

 • Svenja

  Je ziet er prachtig uit! Super mooi kapsel ook !

 • Fashion meets Beauty

  Vooral je haar en make-up vind ik prachtig!!

 • Cindy

  Ziet er superleuk uit, leuke outfit!

 • Beautyjuf

  Ik heb op je kleding gelet, maar ook op je haren πŸ˜‰ Die vind ik er zo mooi uitzien!

 • Luuke

  Mooie outfit! Ik hou ook wel van gewoon simpel met een opvallend detail. Ik vind het erg knap dat je bij jezelf kan invlechten! Het zit ook heel mooi πŸ™‚

 • Bertine

  wat zit je haar hier mooi! je moet vaker outfitfotos maken:)

 • Kissyfur

  Ja leuk hoor. Laat maar komen die outfits. Wat is je haar leuk gevlochten!

 • Kirsty

  Mooie outfit! Ik vind het gaaf hoe je ondanks het feit dat je niet zoveel tijd hebt om uitgebreid een outfit samen te stellen toch zo leuk gekleed bent! πŸ™‚

 • Ellen

  Je haar zit prachtig!

 • Jana

  Leuke outfit maar ik vind vooral je haar echt prachtig!

 • Bibian

  Wat zit je haar leuk zeg! En je outfit, super!

 • Rosanne

  Ik vind je haar zo leuk zitten! Het is dat ik kort haar heb anders had ik dit ook willen proberen.
  Je outfit ziet er voor de rest tof uit!
  liefs x

 • Lotje

  Leuk! Je haren zitten echt super leuk XOXO

 • Linda

  Ik vind outfitpost erg leuk en zo ook deze. Ik vind de trui verrassend leuk met alle details. En dat is heel erg fijn voor door de weeks. Erg leuk en bestellen bij Zalando bevalt mij ook super goed.

 • martina

  mooie foto’s, je haar zit mooi!

 • Nicole

  Erg leuke outfit!
  Wel een tip voor de volgende keer.. ik moest per foto telkens omhoog en omlaag scrollen om de foto te zien. Het is mooi, vind ik dan, als je de foto gewoon in 1 keer kunt zien op je scherm. Maar kan zijn dat ik de enige ben hoor met dat ‘probleem’ πŸ˜‰

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel voor de tip, bedoel je dat de foto’s te groot zijn?

 • Esther

  Leuke outfit, je bent prachtig!!

 • Eline

  heel erg mooi!

 • Sascha

  Ik doe alleen maar aan online shoppen πŸ™‚

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.