WINACTIE! WIN EEN POLISPORT BALANCE BIKE!
15 apr 2018 Kinderen Mama 32

WINACTIE! WIN EEN POLISPORT BALANCE BIKE!

Eindelijk is het zo ver dat het weer begint te veranderen. Aankomende week wordt er zelfs heel warm weer verwacht! Hoera! Het kan voor mij niet warm genoeg zijn. Een van de redenen dat ik van warm weer houd ik dat ik het fijn vind om met de kinderen zo veel mogelijk naar buiten te gaan. En zij vinden dit ook heerlijk  om te doen. Een van de dingen waar ze allebei erg blij van worden is fietsen!

Polisport Balance Bike

Senna heeft gewoon een fiets waar hij lekker mee kan fietsen. Sophia heeft een loopfiets. En eerlijk: zij heeft er meerdere maar er is één favoriet! En dat is de Polisport Balance Bike. Ik zal verder geen namen noemen maar wij hebben een loopfiets die veel duurder is, maar daar moet mevrouw veel minder van weten. Best grappig vind ik dat.

Sophia kan het zelf natuurlijk nog niet vertellen: maar een van de redenen waarvan ik denk dat zij zo blij is met deze fiets is omdat hij zo ontzettend licht is. Daarmee is de loopfiets voor zo’n klein meisje heel makkelijk hanteerbaar. Daarnaast is de kleur natuurlijk erg leuk en passend bij de lente 🙂 De fiets is ook verkrijgbaar in het zwart. Nog een voordeel vind ik dat de fiets niet van metaal is maar van kunststof. Zo zijn eventuele beschadigingen minder zichtbaar en is het niet zo erg wanneer de fiets valt.

Een loopfiets is een echte musthave voor peuters. Het is goed voor de motoriek en het is gewoon heerlijk om naar buiten te kunnen samen! Ik mag een polisport Balance Bike in de kleur zwart aan een van mijn lezers weggeven!

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel makkelijk. Deze winactie loopt via instagram. Vanaf zondag 15 april om 09.00 uur zal de winactie hier te vinden zijn. Volg mij op instagram, like de foto en laat een reactie achter dat je mee doet, en voor wie je de fiets zou willen winnen! Ik zal begin volgende week (in de week van 23 april) een winnaar kiezen en deze een bericht sturen. Wil je weten hoe het achter de schermen gaat bij een winactie? Check dan het volgend artikel: Winactie.

Succes allemaal! Doe jij ook mee?

Reacties

 • Sanne

  Ohh zo leuk ! Ik ga eens mee doen.

 • Daphne

  Jammer dat de winactie alleen op Instagram is dat heb ik niet. En had graag een kansje gemaakt voor mijn dochter die 1 mei 3 wordt

 • Monique

  Wauw😍leuke winactie!!wij doen heel graag mee!!🍀

 • Karen Ballast Vries

  Ik doe heel graag mee voor een lieve vriendin die een 3ling heeft gekregen die eind april 1 jaar worden! Zwaar maar wat doet ze het goed!!

 • Suzanne

  Super tof! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje. 😍

 • Mandy van Vlimmeren

  doe graag mee voor mijn dochter Sterre van 15 maanden.. is het lieft buiten😍!

 • Andréa

  Wij zijn ons aan het oriënteren voor een leuk, goed fietsje! Dit is zeker een hele leuke❤️ Dus ik doe graag mee voor mijn dochter

 • Naomi

  Uiteraard heb ik mijn reactie op Instagram gegeven waarom ik mee wil doen! Super toffe winactie!

 • Brenda

  War een leuke winactie! Ik doe mee voor mijn jongste dochtertje

 • Laura

  Tof! Ik merkte inderdaad dat onze dochter een stuk sneller leerde fietsen nadat ze een loopfiets had gebruikt. Ik doe dus graag mee voor mijn zoontje 😁
  Onlangs geplaatst door Laura: Gezinsuitbreiding

 • Nicole Gerritsen

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Bij mijn zoontjes hebben we te laat een loopfiets gebruikt waardoor ze eigenlijk al te groot waren. Dus nu de kans om een mooie loopfiets voor onze dochter yara te winnen…. duimen!

 • Rowan Gerdes

  Ooh heel erg gaaf! Daar zal mijn meisje heel erg blij mee zijn, daarna zal haar zusje er ook nog heel veel plezier van hebben.

 • Chantal Obbink

  Super leuk. Ik doe graag mee. Volgde je op Facebook maar nu ook op instagram👍

 • Anne-Marie

  Leuk! Helemaal nu het lekkere weer in zicht is 🌼 Ik doe graag mee voor mijn zoontje Stan 🤗

 • Marijke horjus

  🌸Oehh zo leuk!! Ik doe heel graag mee voor ons lieve dochtertje Ylva 🤞🍀🤞

  Groetjes Marijke en Ylva

 • Cora van der Bijl

  Ow meegedaan mijn kleindochter zou er zo blij mee zijn.😘

 • Janine

  Gaaf wij doen mee!!

 • Mariëlle

  Voor mijn super lieve zoontje. Hij is pas 2 jaar geworden.. En zijn andere loopfiets word te klein..

 • Lieke van Veen

  Wat gaaf ik doe graag mee voor mijn neefje!

 • Karin Vd meer

  Ik doe heel graag mee voor onze kleinkinderen
  Ik ben gelukkig een oppas oma dus dat zou geweldig voor hun om mee te spelen😍😍

 • Rachel

  Wat een leuk fietsje. Mijn jongste wil maar al te graag op de fiets van zijn grote broer. Nu heeft hij wel zo’n klein fietsje (die sophia ook had), maar die begint te klein te worden. het lijkt me onwijs leuk om voor hem zo’n mooi en licht fietjse te winnen, dat hij zijn broer achterna kan.
  Onlangs geplaatst door Rachel: Weekly Diary #33 – Een moeie, moeilijke, maar zonnige week

 • Marian B

  Mijn dochtertje is druk in de weer met haar driewieler, de volgende stap is een loopfiets! Dat komt dus mooi uit 😉 deze vind ik erg leuk, en helemaal fijn dat hij licht en makkelijk hanteerbaar is. Ik denk dat dat zeker belangrijk is voor ons meisje. Ben benieuwd, ik loot i.i.g. graag mee.

 • SophiaG

  Heel erg leuk! Mijn jongste leert nu lopen, dus zo’n loopfietsje komt zometeen goed van pas.

 • Tamara S

  Ik ben meteen even gaan meedoen voor het petekindje van mijn vriend. 🙂 Kleine Rosita is het leukste kindje dat ik ken en als ik een vervelende dag heb, dan hoeft ze maar naar me te lachen en mijn hele dag is weer goed.
  Onlangs geplaatst door Tamara S: Delete Waxing | Full Brazilian & Upper Lip Wax

 • jacqueline de Waal

  Zo schattig voor mijn lieve kleine vriendinnetje Peage ze is zo pittig en lief.
  Heel blije zou ze hier mee zijn!

 • elisabeth maria martina

  wat een megamooi kado, helemaal geweldig

 • marleen

  Super mooi kado voor mijn lieve dochter!

 • Claudia Diependaal

  Ik doe heel erg graag mee voor de kleinkinderen echt zo leuk deze fiets. Hey schijnt erg goed te zijn voor het evenwicht dit soort fietsen. Die had je nog niet toen onze kids klein waren!

 • Fenny

  Leuke voor mijn dochtertje Lola! <3

  Groetjes Fenny

 • Jamila

  Wat een gave winactie weer zal zeker mee doen voor me dochtertje van 3 Zeineb

 • sylvana van der pijl

  Wil graag een kansje wagen

 • Anneliese de Waal

  Heel erg leuk voor mijn dochtertje Els, ik doe graag voor haar mee !! 🙂
  Groetjes Anneliese

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv