Wie ik zou willen zijn
26 jan 2016 Lifestyle 23

Wie ik zou willen zijn

Kon het maar om gewoon eens een dag iemand anders te zijn. Lijkt mij best gaaf om gewoon eens een ander leven te leiden en te voelen hoe dat voelt om iemand anders te zijn. Helaas kan het niet, maar als het zou kunnen dan weet ik wel wie ik zou willen zijn! Ik koos twee totaal tegenovergestelde characters waarmee ik wel een dag zou willen ruilen!

Phoebe Friends

Phoebe Friends

Phoebe Buffay

Als er iemand is die ik altijd al ge-wel-dig heb gevonden dan is het wel Phoebe van Friends. Gewoon omdat ze compleet gestoord is, onwijs grappig, maar ook weer heel lief kan zijn. Ik heb haar ook altijd de leukste van de serie gevonden (samen met Joey). Haar liedjes met de gitaar zijn hilarisch en ik moet nog regelmatig terugdenken aan die scene dat ze die muizen heeft in haar huis (en ze allemaal een naam heeft gegeven), of die keer dat ze met Rachel gaat hardlopen. Het lijkt mij heerlijk om haar een dag te kunnen zijn!

Blair Waldorff

Blair Waldorff

Blair Waldorf

Een compleet tegenovergesteld character die ik geweldig vind (en waar ik al veel vaker over heb geschreven) is natuurlijk Blair. Hoe gaaf zou het zijn om een keer zo veel geld te hebben dat je het gewoon niet kan uitgeven. Elke dag de mooiste outfits kunnen dragen en je eigen personeel hebben lijkt mij trouwens ook niet verkeerd. Oh en niet te vergeten om de vrouw van Chuck Bass te zijn, hoe cool is dat.

Ja, deze twee vrouwen vind ik echt geweldig. En grappig eigenlijk dat het twee totaal verschillenden karakters zijn. Totaal niet met elkaar te vergelijken. Ik ben heel erg benieuwd of jij ook iemand in gedachten hebt die je weleens een dag zou willen zijn! Laat het achter in de comments, ik ben heel erg nieuwsgierig!

Wie zou jij willen zijn?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Wilmaaa

  Grappig! Ik zou dan voor Blair gaan. Ik zou eigenlijk verder niet weten wie ik zou willen zijn, haha!

 • simpel, met een snufje liefde

  Dat is een moeilijke, ik weet het eigenlijk niet. Ik heb niet echt iemand waarmee ik zou willen ruilen. Als ik zou moeten kiezen dan zou het ook een rijk iemand zijn. Even ongestoord van alle luxe genieten lijkt me wel heel erg leuk!

 • Michelle

  Owee, ik leef echt onder een steen ofzo…Blair wie? Note to self: Google deze naam asap. Want wie droomt er nu niet af en toe van zo’n leventje. Toch zou ik liever mezelf blijven….en de Staatsloterij winnen natuurlijk!

 • Lilian

  Ik zou wel een keer het haar willen van Blair, ook al ken ik haar verder niet. Maar daar ben ik nou voor aan het sparen 😉

  Mijn favoriete serie-karakter is Donna van Suits, maar om haar te zijn gaat me weer wat te ver, want volgens mij is ze best eenzaam.

 • Susan

  Oh Blair zou ik ook wel willen zijn, maar ook Jess uit New Girl!
  Lijkt me heerlijk me zo uit te leven!

 • sammie

  Oh met Blair zou ik ook best een dagje willen ruilen 🙂 Ik vind haar sowieso 1 van de leukste personages uit de serie.

 • Nicole

  Dan Blair inderdaad!! Als ik er dan ook zo uitzie! haha!

 • jeapiebel

  Zij is zeker compleet gestoord, maar leuk en grappig, al haar liedjes vind ik ook zo grappig. Wat leuk idd dat je totaal twee personen met twee eigen karakters hebt gekozen. Ik wordt vrolijk van deze post. Thanks.  Ik zelf moet nog gaan nadenken met wie wil ik even een dag ruilen. 😉

 • Sabrina

  Haha leuk artikel! Wat ben je trouwens een knappe mama!

 • Sofie Katelijne

  Haha, wat een origineel idee om hier een artikel over te schrijven! Vele mensen die ik ken, vinden Phoebe de meest irritante van Friends… Ikzelf vind haar, net als jij, supercool eigenlijk maar mijn favo is toch Rachel! 🙂

 • Tamara

  Jaaaa ik zou voor blair gaan! Of eigenlijk voor chuck! Hoe leuk is het als alle vrouwen in katzwijm vallen als je zegt: ‘I’m Chuck Bass’

 • Vlijtig Liesje

  Phoebe is inderdaad leuk omdat ze zo zichzelf is.

 • Mathiske's mama blog

  Blake lively (serena) in het echt getrouwd met ryan reynolds. En in de serie is ze met Dan (Penn Badgley) vooral later in de serie is ie zooo knap

 • Charlotte

  Haha Phoebe is zo leuk! Blair ken ik niet. Geen idee wie ik zelf wel zou willen zijn, ga ik even over nadenken. Leuk bedacht!

 • Madelon

  Allebei toffe vrouwen! Blair zijn lijkt me ook heerlijk. Gewoon ook omdat ze eerst aan zichzelf denkt. Klinkt gek maar ik wil best ervaren hoe het is om gewoon een dag zo met je zelf bezig te zijn en niet aan de mening van anderen te denken. Phoebe lijkt me ook een leuke ervaring, zo heerlijk in haar eigen wereld ook.

 • Hilde

  Phoebe Buffay zou ik ook wel een dagje willen zijn, ze is zo heerlijk zichzelf altijd! <3

 • Iris

  Soms vraag ik mezelf ook af wie ik zou willen zijn, maar ik weet het echt niet. Er zijn mensen waarvoor ik bewondering heb, alleen ik hoef hen niet te zijn.

 • Iris

  Pfff….. ik heb echt geen idee. Ik denk niet eens perse iemand uit een TV-serie, maar meer iemand die in het dagelijks leven veel bereikt heeft en inspirerend is voor anderen. Maar wie? Echt geen idee, nog nooit over nagedacht.

 • Simone

  Oh ja! Phoebe! Die is zo leuk. ‘Smelly cat, smelly cat, what are they feeding youuuu?!’ 🙂

 • Eva

  Ah ja Blair! Oh wat heb ik genoten van Gossip Girl. En ja, Chuck Bass mag hier ook langskomen hoor! 🙂

 • Tessa

  Jaaa, Phoebe!! Ik ben megafriendsfan en hoewel ik geen favoriet kan kiezen zou ik ook meteen voor Phoebe gaan als ik een dagje in de huid van een ander mocht kruipen. Ze is zo ‘vrij’ op de een of andere manier.

 • heidi

  Lijk me wel leuk om keer een dagje iemand anders te zijn.

 • Joyce rdt

  Dat zijn inderdaad twee volledig verschillende types, maar daarom juist wel heel erg leuk.
  Goeie vraag wie ik een dag zou willen zijn.. ik zou het zo eigenlijk niet weten haha.

  Liefs.x

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv